Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

בגלל השכנים סגרו/לקחו את הצינור מים שבו השתמשתי לשטיפת הרכב...

זה אומר שעכשיו אני צריך להתחיל לשטוף עם 2 דליים :x

אז אין לי ממש מושג על התהליכים.

ככה עם הצינור הייתי עובר עם מים לוקח ספוג רך ש פעם קניתי לילד לרוב זהו... אפילו בלי סבון.

אז עכשיו הייתי שמח ל''הוראות'' איך להרטיב את הרכב לפני השטיפה...

כמה חומרים אמורים להגיע בשבוע הבא:

כפפת מיקרופייבר EBAY

מטלית הקסם של ניקול/סנו

סבון GOLD CLACSS

ו עוד דלי אחד :|

אז אני יותר מאשמח להוראות השטיפה, בעיקר ההתחלה של איך להרטיב את הרכב....

תודה מראש,

ניר

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא לקנות מרסס לחבר לצינור עם SNOW FOAM ולרסס את הרכב, לאחר מספר דקות לשתוף עם הצינור ולהתחיל עם שיטת 2 הדליים, במידה ולא עשית פלסטלינה ווקס לרכב מומלץ לעשות.

פורסם
הדרך הטובה ביותר היא לקנות מרסס לחבר לצינור עם SNOW FOAM ולרסס את הרכב, לאחר מספר דקות לשתוף עם הצינור ולהתחיל עם שיטת 2 הדליים, במידה ולא עשית פלסטלינה ווקס לרכב מומלץ לעשות.

שגיא, רשמתי את השאלה מכיוון שלקחו את הצינור מים.

זאת אומרת שאין לי כרגע שום דבר מלבד 2 דליים, כפפה לשטיפה, ושמפו לרכב.

עכשיו אני צריך לדעת איך להרטיב את האוטו בהתחלה מכיוון שאם אני אעביר מייד את הכפפה האבק והחול יכולים לשרוט את הרכב.

אז בעיקרון אני צריך הוראות לשטיפת הרכב ''ללא צינור''...

פורסם

כלל יסוד הוא שכמה שיותר מים וכמה שיותר שמפו שטיפה , ככה הלכלוך ישתחרר טוב יותר , מה שאומר פחות שריטות .

אם אתה חייב עם דליים בלבד , תצטרך לקבל את העובדה שכמות מואצת של שריטות היא חלק בלתי נפרד עכשיו (בלי להעליב חס וחלילה , אבל זה לא שממש ממקודם עשית את זה נכון) .

מומלץ להעלות משמעותית את תכולת השמפו (כנראה יבוא על חשבון העמידות של הווקס , אם אתה עושה , ואם אתה לא עושה רצוי שתעשה זה יכול להפחית את השריטות אם לא באופן ישיר אז באופן עקיף של להקל על שחרור הלכלוך) , לרענן את המים בדליים בכל פעם שצריך (גם אם זה אומר 10 פעמים לרוץ במדרגות , אם אתה רוצה לשמור על הרכב אל תתעצל) , לשטוף בשיטת ה-2 דליים כמו שהמליצו (חיפוש בפורום יפרט איך) , להשתמש במדיית שטיפה "סופחת" לכלוך (כפפה , אני מעדיף צמר שקל יותר לשחרר ממנה את הלכלוך הנספח ממיקרופייבר) , לחפש סבון "מסכך" כמה שיותר (אופטימום נו ריינס \ ONR בין המומלצים) , להעלות את תדירות השטיפות של הרכב ולהיות עדינים מאוד בשטיפה (בלי לחץ , בלי לשפשף , בלי מעברים מיותרים על הצבע וכו') .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

היי

אני שוטף כרגע ללא צינור, רכשתי מרססת של גינה (אפשר למצוא בהוםסנטר הייס ).

בתוך התחלה אני מרסס מים עם סבון על כל הרכב ,לאחר 10 דקות מתחיל בשיטת ת2 דליים.

פורסם

מאז שהתחלתי להשתמש ב ONR הניקיון נהפך קל יותר ונקי משמעותי.

גם עם דלי מים אחד. (באופן שבועי)

מרסס מעביר ניגוב ממש לטיפה במים נקיים עם מטלית מקרופייבר

עובר לייבוש עם מטלית נוספה -יוצא מבריק. ללא מערבולות/שריטות עקב ONR

שגורם להחלקה כמו שומן על הרכב. (מוצר אחד הטובים שרכשתי)

פורסם
מאז שהתחלתי להשתמש ב ONR הניקיון נהפך קל יותר ונקי משמעותי.

גם עם דלי מים אחד. (באופן שבועי)

מרסס מעביר ניגוב ממש לטיפה במים נקיים עם מטלית מקרופייבר

עובר לייבוש עם מטלית נוספה -יוצא מבריק. ללא מערבולות/שריטות עקב ONR

שגורם להחלקה כמו שומן על הרכב. (מוצר אחד הטובים שרכשתי)

yogev אפשר בבקשה קצת פרטים בנוגע ל ONR ?

פורסם

אכן עושה כמעט הכל. רכשתי גלון 4 ליטר וחילקתי ל 4 בקבוקים (יוצא מעט פחות מליטר לאדם)

אני בטוח שמי שלקח ממני את חלקו, מרוצה כמוני מ ONR. וגם יוצא זול לאדם. (85 ש"ח לאדם פלוס מינוס)

אני מיישם איתו שטיפה (ריסוס לפני) ניקוי על יבש מאוד חיוני עבורי (הרכב מקבל ברק מיוחד)

בדלי מים בתור סבון,יכול לשמש חומר ריכך לפלסטלינה ועוד.

ראה בקבוק גדול לריסוס שרכשתי של מגוויר'ס -יש לי שני בקבוקים מהולים ומוכנים לשימוש.

בעתיד הקרוב ארכוש שוב גלון גדול.

012.jpg

014.jpg

פורסם

זה ייקח מעט זמן. בכל זאת ליטר אחד מחזיק הרבה זמן.

יש הרבה חברים שרוצים לרכוש את זה במשותף -אחרי שלקחו 3 חברים מכאן את החלק שלהם

קיבלתי עוד כמה וכמה פניות לגבי ONR -לצערי לא נשאר לי אלא רק את החלק שלי.

יש הרבה מוצרים ששווה לרכוש במשותף,לא רק ONR

למשל רכשתי 1 ליטר אוטם צבע Menzerna PL Power Lock גם אחרי יישום שני רכבים בקושי השתמשתי ה 10%

אין לי בעיה (למשל) לתת למי שצריך חצי מזה. חצי ליטר באוטסטור עולה כמעט 200 ש"ח. (אני אקח הרבה פחות)

<a href=mezl1jzzjmmg.jpg' alt='mezl1jzzjmmg.jpg'

פורסם
זה ייקח מעט זמן. בכל זאת ליטר אחד מחזיק הרבה זמן.

יש הרבה חברים שרוצים לרכוש את זה במשותף -אחרי שלקחו 3 חברים מכאן את החלק שלהם

קיבלתי עוד כמה וכמה פניות לגבי ONR -לצערי לא נשאר לי אלא רק את החלק שלי.

יש הרבה מוצרים ששווה לרכוש במשותף,לא רק ONR

למשל רכשתי 1 ליטר אוטם צבע Menzerna PL Power Lock גם אחרי יישום שני רכבים בקושי השתמשתי ה 10%

אין לי בעיה (למשל) לתת למי שצריך חצי מזה. חצי ליטר באוטסטור עולה כמעט 200 ש"ח. (אני אקח הרבה פחות)

[

לגבי יישום אוטמים כמה שאלות אם אפשרי?:-)

1. אם כבר יושם אוטם צבע באוטו(בשתי שכבות של כמיכאל גאייז)....האם האוטם של מגוואירז יתאחה איתו? או דרוש שלב ביניים?

2. כל כמה זמן אתה מיישם בעיקרון את האוטם?

3. אם ריססתי את הווקס המהיר של מאגוואירז האם אפשר ליישם את האוטם שלהם מעליו? או דרושה פעולת הסרה כל שהיא

4. אם ( באופן עקרוני) מבוצע טיפול ננו על הרכב....האם אפשרי מעליו לאחר מיספר שבועות גם אוטם?או דרושה פעולת הסרה כל שהיא?

5. לאחר כל שטיפה אני מיישם גם כגימור סופי את Last Touch Spray Detailer של מגוואירז....האם הוא מפריע ליישום של אוטם צבע לאחר תקופה של שבוע...וכו?

וכמובן כמה אתה דורש על כמות יחסית שאתה מוכר (אפשר בפרטי כמובן)

תודה מראש לכל מי שעונה

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

1 אין טעם ליישם שני אוטמי צבע אחד על השני-מיותר.

2 אני מעריך שזה יתפוס לחצי שנה בתחזוקה קבועה של ווקס מעל. (כל חודש בערך) בנוסף ניקיון שבועי ב ONR

3 עדיין לא ניסיתי את הווקס של מגווירס בתרסיס. אבל ניסיתי ווקס אוטופיניש על חלק ספציפי ברכב (תא מטען)

מסקנות? בעתיד.

4 אוטם צבע מיישמים רק על רכב אחרי פוליש/פלסטלינה -לעולם לא על ציפוי אחר.(ראה תשובה 1)

5 Last Touch Spray Detailer נותן ברק שמנוני על הרכב -אם תרצה ליישם אוטם צבע? תהיה חייב להוריד כל שאריות מהצבע על מנת שאוטם הצבע יתחבר לצבע בצורה יעילה. מעבר לזה למה ליישם כל שבוע אוטם צבע? הרי כל המטרה שלו

זה למנוע יישום ווקס חודשי/שבועי.

יש הרבה דעות לגבי יישום ווקס על אוטם צבע. יש כאלו שאומרים מיותר ויש אחרים שלא.

גם כאן המליצו לי לא ליישם שתי שכבות של אוטם צבע,ובכל זאת כן יישמתי שני שכבות בשני רכבים. (הרגשתי שיד אחת לא מספיקה )

ואני חושב שנהגתי נכון. (רואים את ההבדלים) אגב עיין בפורומים בחו"ל הראו שצדקתי -יש כאלו שעוברים אפילו 3 פעמים.

כנ"ל לגבי ווקס,רובם כאן אמרו שזה לא בריא,יפגע בשכבת הסילנט,ערבוב חומרים יגרום לנזק וכד'

גם על דעות אלו יש דעות מנוגדים לחלוטין. (ראה פורומים באנגליה או ארצות הברית)

בכל מקרה,אני מנסה-ומפיק לקחים לבד. (כמובן בגבולות ההיגיון שלא ליצור נזק לצבע חלילה)

לא מחפש לעשות רווחים מהאוטם צבע -מה ששלמתי (אפילו פחות) אני דורש, לחלק לחצי כמובן. (שיוצא כמעט חצי ממה שמוכרים באוטוסטור)

אבל יש קונה חם. (נעדכן אותך בהמשך)

פורסם
1 אין טעם ליישם שני אוטמי צבע אחד על השני-מיותר.

ברור שלא...שאלתי עקרונית למקרה שאקנה מימך - וארצה ליישם בעוד 4 חודשים. THX

2 Last Touch Spray Detailer נותן ברק שמנוני על הרכב -אם תרצה ליישם אוטם צבע? תהיה חייב להוריד כל שאריות מהצבע על מנת שאוטם הצבע יתחבר לצבע בצורה יעילה. מעבר לזה למה ליישם כל שבוע אוטם צבע? הרי כל המטרה שלו זה למנוע יישום ווקס חודשי/שבועי.

OK . גם כאן שאלתי עקרונית כי מגואירז אומרים שאת הקוויק וואקס שלהם אפשר ליישם על הדיטיילר ( שהוא מדהים! אגב )

ברור שלא צריך אוטם בכל שבוע. אז שאלתי לגבי אוטמים. THX

יש הרבה דעות לגבי יישום ווקס על אוטם צבע. יש כאלו שאומרים מיותר ויש אחרים שלא.

גם כאן המליצו לי לא ליישם שתי שכבות של אוטם צבע,ובכל זאת כן יישמתי שני שכבות בשני רכבים. (הרגשתי שיד אחת לא מספיקה ) ואני חושב שנהגתי נכון. (רואים את ההבדלים) אגב עיין בפורומים בחו"ל הראו שצדקתי -יש כאלו שעוברים אפילו 3 פעמים.

ברור שיש יתרון בשתי שכבות - את זה אפילו אני יודע :)

כנ"ל לגבי ווקס,רובם כאן אמרו שזה לא בריא,יפגע בשכבת הסילנט,ערבוב חומרים יגרום לנזק וכד'

גם על דעות אלו יש דעות מנוגדים לחלוטין. (ראה פורומים באנגליה או ארצות הברית)

גם אני קראתי שזה אפשרי ומאפשר להנות משתי העולמות - אורך זמן להגנה לטווח הארוך וברק חזק יותר בישום הווקס

הבחור הזה מסכים איתנו :)

תודה על התשובות איש :)

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

• תוכן חדש...