Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה לינק שהעלתי לפני כמה ימים. חשיפה לעוד מקורות מגלים עולם מגוון עם שלל דעות

וזה מה שיפה -לא להיות מקובע.

אבל חשוב מאוד למי שרוצה ליישם ווקס אחרי אוטם צבע? ליישם עם ווקס אמיתי ולא ווקס שיש בו חומרי ניקוי.

בקרוב אתחיל להשתמש עם ווקס מהיר של מגוויר'ס. יש לי עכשיו כל כך הרבה מוצרים "לניקוי יבש" שאין לי מושג (כרגע)

מה ייתן כל אחד בנפרד. מצד אחת ONR המשובח מצד שני ULTIMATE QUIK DETAILER שעל פניו נראה מבטיח

ובנוסף ווקס מהיר של מגוויר'ס ULTIMATE QUIK WAX

יעבור הרבה זמן עד שאדע מה עדיף לניקוי יבש? איך הווקס מתנהג אחרי ONR

ומה נותן כל אחד לחוד. (ברק,שמנוניות,דוחה ליכלוך,ניגוב קל להוצאת אבק וכד')

היום למשל ניגבתי את הרכב לאחר שהוא יושב שבוע מכוסה (לאחר סילנט)האבק ירד ללא מאמץ ממש בלטיפה החליק מהצבע

ולא נשארו שום מריחות. (צריך מיקרופייברים איכותיים עבור זה) אין ספק ש Power Lock נותן מראה/ברק/חלקות מעולה.

פורסם
הדרך הטובה ביותר היא לקנות מרסס לחבר לצינור עם SNOW FOAM ולרסס את הרכב, לאחר מספר דקות לשתוף עם הצינור ולהתחיל עם שיטת 2 הדליים, במידה ולא עשית פלסטלינה ווקס לרכב מומלץ לעשות.

צודק מאד ונכון מאד

אני באותה דעה.

פורסם

היום למשל ניגבתי את הרכב לאחר שהוא יושב שבוע מכוסה (לאחר סילנט)האבק ירד ללא מאמץ ממש בלטיפה החליק מהצבע

ולא נשארו שום מריחות. (צריך מיקרופייברים איכותיים עבור זה) אין ספק ש Power Lock נותן מראה/ברק/חלקות מעולה.

וזה כשלעצמו סיבה טובה לישקול שימוש בסילר נוסף....לא השיכבה הנוספת

לי למשל ישמו שתי שכבות של סילר....ואני ממש לא מרוצה מהברק למרות שבמיבחן שלשלת הציפורים הוא מצויין

ולכן אני מחפש כיוון אחר של סילר שיתן לי את הברק

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

• תוכן חדש...