Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים ושבת שלום, רציתי לדבר על איזה בעיה שיש לי באוטו.

מדובר בפורד פיאסטה 97 ידנית.

כשאני נוסע מעל 80 קמ"ש, במיוחד בירידות ובמישורים, יש צליל של משהו מתפרפר לו בצד שמאל הקדמי של האוטו, כמו שתדביקו נייר על הגלגל וכל פעם שהנייר ישתפשף ברצפה אתם תשמעו, אין לי אודיו של זה.

ביחד עם זה, ההגה רועד.

החלפתי ברקסים לפני שבוע, אני רוצה לציין שזה לא מרגיש כמו משהו בטחוני כי האוטו בולם מושלם, פשוט הצליל הזה מעצבן ואי אפשר לנהוג ככה. מרגיש כאילו עוד רגע הגלגל מתנתק לו.

במוסך כשהרימו את האוטו הוא הוריד את הצמיגים והראה לנו את הברקסים שהיו שחוקים, אז החלפנו, אבל יותר מזה הוא לא אמר.

עוד משהו, לפני חודשיים בערך נסעתי מעפולה ונפלתי לתוך בור שפינצ'ר לי את הגלגל וביחד עיקם את הג'אנט (הג'אנט התעקם וקרע את הגלגל) בפנצ'ריה החלפתי צמיג ותיקנו לי את הג'אנט (לא שמתי לב כל כך על זה) אבל אני לא סגור על אם זה קרה גם קודם.

אין לי מושג איך להתנהג עם זה, אני שם לב שזה קורה יותר ויותר לאחרונה. במישורים בכלל, מעל 80 קמ"ש וזה מתחיל וזה הורס את כל חווית הנהיגה המינימלית שיש לי מהפיאסטה 97' הזאת (בובה של אוטו לבחור בן 19, אגב)

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

סביר להניח שעיקמת את הגאנט בצורה ניכרת, כמה שינסו לאזנו זה לא מספיק,

לפני שאתה שולף את הארנק, החלף את הגלגל הפגוע לכאורה עם הרזרבי ותשוב לכביש, האם הבעיה נפתרה? במידה וכן - החלף את הג'אנט הפגוע, במידה ולא: התחל לבדוק את הבעיה יותר לעומק , צירייה, משולש, בוקסות וכן הלאה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
סביר להניח שעיקמת את הגאנט בצורה ניכרת, כמה שינסו לאזנו זה לא מספיק,

לפני שאתה שולף את הארנק, החלף את הגלגל הפגוע לכאורה עם הרזרבי ותשוב לכביש, האם הבעיה נפתרה? במידה וכן - החלף את הג'אנט הפגוע, במידה ולא: התחל לבדוק את הבעיה יותר לעומק , צירייה, משולש, בוקסות וכן הלאה.

תודה על התגובה אחי!

כן, כנראה שזה הג'אנט, כמה שלא ניסיתי לבדוק את הבעיה לא מצאתי הסבר אחר לתופעה.

מחר בצהריים אני ארכיב את הרזרבי ואני אבדוק אם אכן הבעיה בג'אנט.

פורסם

יאוו, איזה אידיוט אני, שחכתי להוסיף פרט משמעותי לעלילה :?

אחרי שתיקנו לי כביכול את הג'אנט והחליפו לי לצמיג חדש, העבירו את הגלגל החדש אחורה ואת הישן קדימה בפנצ'ריה, מה שאומר שהג'אנט העקום עבר אחורה, ואחורה אין לי בעיה, אלא אפשר להרגיש שהבעיה נובעת מהחלק הקדמי של הרכב.

אבל אני עדיין לא סגור על אם הבעיה החלה לפני הפאנצ'ר, אני רק זוכר שזה התחיל כבר מהימים הראשונים שלי עם הרכב. רק שאני לא זוכר מתי.

הג'אנט ה'עקום' כביכול עבר אחורה. אז הסיכויים שזה הג'אנט נמוכים עד מאוד. מה עוד יכל לגרום לבעיה?

פורסם

אחרי שתיקנו לי כביכול את הג'אנט והחליפו לי לצמיג חדש, העבירו את הגלגל החדש אחורה ואת הישן קדימה בפנצ'ריה, מה שאומר שהג'אנט העקום עבר אחורה, ואחורה אין לי בעיה, אלא אפשר להרגיש שהבעיה נובעת מהחלק הקדמי של הרכב.

אבל אני עדיין לא סגור על אם הבעיה החלה לפני הפאנצ'ר, אני רק זוכר שזה התחיל כבר מהימים הראשונים שלי עם הרכב. רק שאני לא זוכר מתי.

הג'אנט ה'עקום' כביכול עבר אחורה. אז הסיכויים שזה הג'אנט נמוכים עד מאוד. מה עוד יכל לגרום לבעיה?

אל תטעה !!!

לפני שבועיים ביצעתי איזון גלגלים אצל איש מקצוע , מתברר שהגלגלים הקדמיים היו ישרים , האחוריים לעומת זאת גרמו לרעידות בהגה במהירות מעל 90 קמ"ש.

כך גם אם התחושה שלך היא מהגלגלים הקדמיים , הבעיה - סביר להניח באחוריים שכן יש להם אחריות מלאה ליציבות המכונית.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אולי בגלגל האחורי הייתה בעייה שלא הורגשה עד שהוא הועבר קדימה ?

ממליץ לך בכל זאת לעשות ניסוי ולהחליף עם הרזרוי.

פורסם
שלום חברי פורום יקרים ושבת שלום, רציתי לדבר על איזה בעיה שיש לי באוטו.

מדובר בפורד פיאסטה 97 ידנית.

כשאני נוסע מעל 80 קמ"ש, במיוחד בירידות ובמישורים, יש צליל של משהו מתפרפר לו בצד שמאל הקדמי של האוטו, כמו שתדביקו נייר על הגלגל וכל פעם שהנייר ישתפשף ברצפה אתם תשמעו, אין לי אודיו של זה.

ביחד עם זה, ההגה רועד.

החלפתי ברקסים לפני שבוע, אני רוצה לציין שזה לא מרגיש כמו משהו בטחוני כי האוטו בולם מושלם, פשוט הצליל הזה מעצבן ואי אפשר לנהוג ככה. מרגיש כאילו עוד רגע הגלגל מתנתק לו.

במוסך כשהרימו את האוטו הוא הוריד את הצמיגים והראה לנו את הברקסים שהיו שחוקים, אז החלפנו, אבל יותר מזה הוא לא אמר.

עוד משהו, לפני חודשיים בערך נסעתי מעפולה ונפלתי לתוך בור שפינצ'ר לי את הגלגל וביחד עיקם את הג'אנט (הג'אנט התעקם וקרע את הגלגל) בפנצ'ריה החלפתי צמיג ותיקנו לי את הג'אנט (לא שמתי לב כל כך על זה) אבל אני לא סגור על אם זה קרה גם קודם.

אין לי מושג איך להתנהג עם זה, אני שם לב שזה קורה יותר ויותר לאחרונה. במישורים בכלל, מעל 80 קמ"ש וזה מתחיל וזה הורס את כל חווית הנהיגה המינימלית שיש לי מהפיאסטה 97' הזאת (בובה של אוטו לבחור בן 19, אגב)

שבוע טוב,

מומלץ לאור מה שציינת ללכת למכון כיוון פרונט טוב שיבדקו לך את כל חלקי הפרונט והאיזונים בכל הגלגלים. לאחר החלפה של בולמים או כל חלק אחר שקשור להיגוי רצוי לבצע כיוון פרונט.

• תוכן חדש...