Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

בדיקה שעשיתי היום לרכב:

פנס תקין,רק ששמו קסנון בלי גומייה ולכן נכנס מים(ניתן לתקן בקלות).

גלגלים שנת 09 עדיין עם בשר.

ביקרתי במוסך רון,אמר שנראה מצויין על הדף חוץ מסעיף המנוע שהוא היה רוצה לשמוע.

מה דעתכם?

מה לגבי כל השאר?

הודה לתשובות מהירות.

scan0008.jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נשמע מצויין. הייתי קופץ לרון לשם קבלת אישור רכישה סופי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן נשמע מצויין,אך כמה כדאי להוריד על כל הבעיות?

עוד חוות דעת בבקשה.

דרך אגב היום הרכב עבר טסט בבוקר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

טיימינג עושים כל 90,000 ק"מ או בין 3-5 שנים (סיפור של 2,000 ש"ח +-).

אם מדובר בתושבת גיר תחתונה מדובר על 300 ש"ח בערך בלי עבודה (כדאי לשים תושבת מחוזקת מפוליאוריטן, עולה כמו מקורי)

פורסם

אם יש הסטורית טיפולים מסודרת - בהחלט ניתן לשקול ברצינות את רכישתו של הרכב הזה.

לגבי תוצאות הבדיקה - אין לי מה להוסיף על מה שאמרו קודמיי. אין שם רג'קטים משמעותיים.

alfa 156 2.5.

פורסם

לרכב אין ספר טיפולים.

המוכר הוא מוסכניק שטוען שטיפל ברכב לבדו כל הזמן בחלפים הטובים ביותר,הרכב אצלו כמעט שלוש שנים.

אני יוצא מנקודת הנחה שאם הרכב לא היה מטופל הבדיקה לא הייתה נראית כך.

פורסם

לרוב מי שמטפל לבד (ובמנוע הזה זה לא בעיה) משקיע גם בחלפים איכותיים ומטפל בזמן.

לדעתי שתי הדברים העיקריים (והיקרים) שאתה צריך לבדוק הם קלאץ' וטימיינג.

פורסם
לרכב אין ספר טיפולים.

המוכר הוא מוסכניק שטוען שטיפל ברכב לבדו כל הזמן בחלפים הטובים ביותר,הרכב אצלו כמעט שלוש שנים.

אני יוצא מנקודת הנחה שאם הרכב לא היה מטופל הבדיקה לא הייתה נראית כך.

לא בטוח.

תפתח מכסה מנוע - פילטר אוויר מקורי? פילטר שמן מקורי? תוציא מדיד שמן, נראה טרי, לא שחור, לא מריח שרוף? מים במיכל עיבוי וורודים?

אז בסדר.

אם לא, בדוק בעוד 15 עיניים (אחד ציקלופ).

משכנתא זה קל

פורסם

אפ הפילטר פתוח, הפילטר שמן של MANN אז מה זה אומר שהרכב לא מטופל? נראה לך שהוא יכול להבחין אם הנוזל קירור הוא G12++ או של פז, כנ"ל לגבי השמן.

פורסם

אפשר לראות אם זה MANN או VW ולא Shanghai filters ltd, נכון?

אני גם אומר ש"טיפל לבד" יכול מאוד להיות="לא טיפל בכלל". ולכן לבדוק לפחות טריות של השמן. כמובן לא ניתן לדעת אם זה דלקול או רויאל פרפל.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...