Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש את מכונת הכביסה הבאה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=838850

יש לי אישית את הדגם המקביל הישן יותר שהוא ללא פיקוד אלקטרוני ולפחות מצד אשתי אין תלונות, המכונה כבר 5 שנים אצלנו.

מפחיד אותי הפיקוד האלקטרוני שאולי הוא יותר רגיש ופגיע.

האם למישהו יש את הדגם הספציפי הזה? האם יש כאן בעלי מקצוע שיכולים לשפוך קצת אור על אמינות המוצר?

תודה.

פורסם

לא מכיר ספציפית את הדגם אבל אם הקודמת החזיקה רק 5 שנים אז למה לקנות מכונה בכזה מחיר כשאפשר למצוא אינדסיט בהרבה פחות והיא חיה לפחות 7 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עם האינדסיט השלישית אצלי ואצל ההורים שלי זו השנייה.

זמן חיים בין 8 שנים לזו שמתה הכי מהר ל 12 שנים לזו שעדיין חיה אצל ההורים שלי.

עושה טוב את העבודה והדפקט היחיד הוא שהדפס התכניות על מגית הסבון נמחק.

פורסם

בלומברג הוא מותג מדבקה טורקי. אין לי משוג לגבי איכותו.

לגבי בוש - יש לי נסיון טוב מאד עם כמה מוצרים שלהם - בעבר מכונת כביסה פתח עליון שהחזיקה 7-8 שנים, וכעת יש לי גם מדיח כלים כ-8 שנים ותלנור אפיה כשנתיים, שניהם עם לוח פיקוד אלקטרוני ושניהם טובים מאד ואמינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה ירחמיאל.

את התאוריות ומה לבדוק אני יודע אפשר להגיד.

אני שואל על נסיון אישי עם המוצר, כולם יודעים שבסופו של דבר המזל משחק תפקיד חשוב יותר מהמותג או הנתונים ולכן חשוב לי לדעת אם למישהו יש ניסיון מעשי עם המכונה שנתתי בקישור.

תודה בכל אופן.

פורסם

ירחמיאל, תודה שהזכרת שרשור נשכח.

אני רוצה לחזור על דבר אחד שכתבתי בשרשור הנ"ל - בוש, סימנס ושורה ארוכה של מותגים אחרים מגיעים מאותו בית. עם זאת לחלקם יבואנים שונים לארץ הגובים מחירים שונים תמורת אותו מוצר. לכן ערוך סקר שוק, אולי תמצא את אותו מוצר בשמות האחרים (בעיקר סימנס וקונסטרוקטה) ובמחיר יותר נוח.

ואם אני נזכר בעניין זה הרי שבעבר היתה לי מכונת כביסה סימנס (פתח עליון, נרכשה בתחילת 1990, כנראה עדו בימי הטיימר המיכאני) והחזיקה מעמד 8-9 שנים, כולל תקופת הינקות של שלושה ילדים) ומיבש של קונסטרוקטה שחי כ-13-14 שנה ושרד אפילו הצפה במים חצים כאשר צינור היציאה של הדוד החשמלי נקרע בדיוק מעליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתה לי אינדסיט שהחזיקה... 19 שנים. וואלה. מעט תיקונים קלים בדרך (החלפת גומיה, פעם אחרת צינור פליטה, משאבת מים).

הוזכרה אי פעם בפורום.

לפני שנה בערך רכשתי אלקטרולוקס דיגיטלית, בעיקר כי ההיצע ברובו הגדול הואר של דיגיטליות וחוות דעת טבוות באתרים בחו"ל (לא שמרתי אותם), וגם בגלל שקוקטייל של שבדית (תכנון) ואיטלקיה (יצור) נראה לי אקזוטי, הלוואי משהו כזה בעולם הרכב, ובינתיים הכל טיפ טופ.

אני מציע שבזמן הקרוב תעשה את הבדיקות והבחירה שלך - וחכה לתחילת מרץ שאז יש סיכוי טוב של מבצעים לקראת פסח ותגרד כמה מאות שקלים מהמחיר או תמורה שוות ערך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לי יש נסיון רע מאוד עם בוש, שהחזיקה כ-3 שנים (ואז התפגרה האלקטרוניקה ולא היה כדאי לתקון) ולהורים שלי, יש נסיון מצויין עם קריסטל (שלא הייתי נוגע בהם היום עם מקל) של יותר מ-15 שנה.

הכל בסופו דבר מזל.

alfa 156 2.5.

פורסם

חבר'ס, כבר אמרתי בעבר בשרשור שהעליתי ואני חוזר ואומר כאן שוב: עזבו אתכם מהאלקטרוניות. וזה לא נכון שלא ניתן יותר לרכוש מכונות ללא הצגים הדיגיטליים, ABS, חלונות חשמל, ESP וכו'.

ניתן גם ניתן :-D

פורסם
חבר'ס, כבר אמרתי בעבר בשרשור שהעליתי ואני חוזר ואומר כאן שוב: עזבו אתכם מהאלקטרוניות. וזה לא נכון שלא ניתן יותר לרכוש מכונות ללא הצגים הדיגיטליים, ABS, חלונות חשמל, ESP וכו'.

ניתן גם ניתן :-D

גם אלה בלי הצגים הן עם פיקוד דיגיטלי ולא מכאני.

• תוכן חדש...