Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

חבר שלי הואשם בתאונת פגע וברח בשכונת מגוריו.

לטענת המשטרה ומי שדיווחה על התאונה הוא פגע ברכב מסוג סוזוקי עם הרכב שלו (פונטו) מאחורה וגרם לה נזק לחלקו האחורי של רכבה, כתוצאה מהפגיעה נגרם לה נזק ופגיעה קלה בראש (לפי אישורים רפואיים).

לטענתה חבר שלי פגע ברכבה היא עצרה בצד והוא המשיך לנסוע לאחר שהוא המשיך לנסוע היא נסעה אחריו (פצועה) וצילמה אותו תוך כדיי נסיעה מתוך רכבה (את חלקו האחורי של הרכב שלו).

מדובר בחבר מאוד קרוב שעימו אני מתראה על בסיס יומי, ואני יכול להעיד שמעולם רכבו לא נפגע מקדימה (כשבבעלותו).

הוא התוודע למקרה כשיום אחד הוא קיבל הזמנה לחקירה כשהעילה היא תצלום שהוא צולם מאחור נוסע ברחוב ראשי בשכונה שלו, דרך שבה הוא נוסע כל יום לעבודה.

נראה מוזר שברחוב ראשי עם תנועה מרובה בשעות הללו לא יהיו עדים ותיעוד למקרה.

הוא מרגיש חסר אונים שכן המשטרה מצדדת בצד המאשים, שכאמור ההוכחה היחידה שלו היא שהרכב צולם מאחורה נוסע ברחוב ראשי בדרך לעבודה, כמו כל יום.

נשמח לקבל ייעוץ ממכם מה אפשרי לעשות במקרה שכזה?, האם אתם מכירים עורך דין שיודע ומנוסה במקרים כאלו שאפשר לפנות אליו?.

תודה!

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אני הייתי מתייעץ עם עו"ד שמומחה לעניינים כאלה. היא נפגעה בראש, אבל בכל זאת הצליחה לנסוע אחריו, לצלם אותו (תוך כדי נהיגה), איזה יכולות. מה היא רוצה ממנו? יש נזק לרכב שלה? הוא מצידו יכול להראות שהרכב שלו תקין, ואין שום פגיעה בפרונט, ושלום על ישראל.

למרות כל מה שאמרתי, איזו סיבה יש לה לעליל על חבר שלך סיפור שכזה? במיוחד אם לא מכירה אותו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין לנו מושג למה היא מעלילה עליו דברים כאלה ואיך קונים את הסיפור שלה.

הוא צריך עורך דין תעבורה?, יש מישהו שמתמחה בעניינים כאלו?

ניסינו להוכיח שהרכב תקין ולהראות שאין פגיעה מקדימה אך ללא התיחסות מצד המשטרה, לגביי הנזק שנגרם לה ממה שידוע לנו שהיא קיבלה מכה בפגוש האחורי.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

קודם כל עו"ד טוב. בלי שום קשר - ליצור תיעוד אמין של כל מה שאפשר, כלומר: את מצב הרכב, אין/יש פגיעות ברכב שמתאימות לתיאור של האישה. לצלם ולתת למכונאי / שמאי לבדוק ולתעד.

כמו כן, הייתי מציע לחבר להזהר מאד מאד בכל דבר שהוא אומר למשטרה. שוב - להתייעץ עם עו"ד לפני כל מילה. פשוטו כמשמעו.

דני

פורסם

מניסיון קטן במקרה כמעט דומה. דעה:

1) ללכת למכון בדיקה ולהוכיח שלא היה תיקון צבע ופגיעה. (קל מאוד)

2) שמאי לפי דעתי אין צורך אבל למקרה שידרש ניתן להשתמש בו.

3)לנסות לדבר עם הבחורה( אתה צריך לדבר איתה כאילו אתה מתעניין ומבקש לרחם אליו ותקליט אותה)

4) עורך דין טוב.

קבל את זה כטיפ, אין זו המלצה או יעוץ אלה דעה אישית כיצד אפשר לנהוג.

החיים הם כמו....

פורסם

הרי אםזה לא חבר שלך ואף אחד חוץ ממנו שנוהג ברכב לא היה נוכח במקום התאונה , אז הוא היה נוכח במקום אחר עבודה חניהוכל דבר שנותן אליבי להימצאותו במקום אחר.

פורסם

האם כבר הוגש כתב אישום?

צריך לצלם את תיק החקירה ללמוד אותו היטב ולהבין עפ"י גרסאות המעורבים

מה בדיוק מייחסים לבחור.

בשל חומרת העבירה וחומרת העונשים הקבועים בחוק בתאונות

מסוג "פגע וברח" (עזיבת מקום תאונה, אי מסירת פרטים וכו')

מומלץ לפנות לעורך דין המתמחה בדיני התעבורה לצורך קבלת

יעוץ וטיפול בתיק.

אין טעם לתת תשובות כלליות לבעיה, צריך לצלם את התיק ולהבין

מה בדיוק נעשה שם..

• תוכן חדש...