Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שישמש לי רזרבה לחלקים. הרכב עמד אצלי הרבה זמן (הגיע בנסיעה) וכעת אני רוצה להזיז אותו. הבעיה היא שברגע שאני מחבר את המצבר האזעקה מתחילה לצרוח. זוהי אזעקה של קליפורד ומתחברים אליה ארבעה חוטים: אדןם, שחור ,כחול ולבן.

אני משער שהאדום והשחור אלה ה+12V והמינוס. השערה נוספת: בזמן ניטרול האזעקה כנראה הכחול והלבן יוצרים מגע שמאפשר את התנעת הרכב. על מנת לא להסתמך רק על ניחושים שלי, אשמח אם למישהו יש נסיון/הכרות עם האזעקה הזאת ויכול לתת לי מידע יותר מוצק. בכל מקרה, אין לי צורך בה ואני רוצה לנטרל אותה.

דרך אגב, אין לי את המפתח של המנעול שמנטרל את האזעקה.

פורסם

מה שאתה רואה זו הסירנה, ולא, לא נוצר חיבור בין החוטים שאתה חושב. זו סירנה לא של קליפורד עם סוללה פנימית שכנראה כבר שבקה חיים, מוזנת פלוס ומינוס, והחוטים האחרים הם לבחור אופציית הפעלת הסירנה על ידי פיקוד חיובי או שלילי.

האזעקה היא דו רכיבית, כלומר מח האזעקה מותקן בתוך הרכב. יש לנתק אותו.

ניתוקי המנוע מבוצעים על ידי ממסר חיצוני. בדגמים הראשונים ניתוק המח בלבד יאפשר הנעת הרכב ןבדגמים מאוחרים יותר שופרה המערכת כך שניתוק מח האזעקה עדיין לא יאפשר הנעת הרכב ויש לאתר את ממסר הניתוק ולעקוף את הניתוק על ידי חיבור שני חוטים העבים.

אין בהסבר זה כדי להמליץ לעשות פעולה זו באופן שאינו ע"י בעל מקצוע או מישהו מנוסה.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה עבור ההסבר. מכיוון שאין לי אפשרות לנסוע עם הרכב משני טעמים:א. האזעקה לא מאפשרת להתניע ו-ב. כמו שכתבתי, הרכב נרכש מיועד לחלפים ולכן הורד מהכביש. להביא אלי הביתה חשמלאי רכב כדי לנתק את האזעקה זה לא ממש כלכלי ולכן אני צריך למצוא דרך לנתק בכוחות עצמי את האזעקה. אודה לכל עזרה.

• תוכן חדש...