Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! ברשותי נורות אור גבוה H1 של פיליפס דגם X-Treme Vision, אני די בטוח שהם עוברים טסט, אבל לא הצלחתי למצוא מידע על הW5W, הנורת חניה שברשותי היא מדגם Philips Diamond Vision (ניתן לראות תמונה כאן: http://img33.imageshack.us/img33/2678/w5wbvpack1.jpg)

הנורה כפי שניתן לראות כחולה, מצופה בכחול, אך נותנת אפקט לבנבן מעט, האם זה יעבור טסט?

JL Audio

פורסם

אני אקפוץ לאוטודיפו לרכוש כמה נורות ב20-30 ש"ח רק בשביל הטסט (זה הטווח או שאני טועה?) צריך נורה אחת (או זוג אם בא בחבילה אחת) של H7, ונורה אחת (או זוג אם בא בחבילה אחת) של W5W (יש לי זוג, אחת עובדת והשניה גם, אבל הראש שלה שחור מבפנים משום מה.)

JL Audio

פורסם

תלוי על איזה בוחן תיפול ובאיזה יום.

אני עברתי טסטים עם מנורות דומות ואפילו יותר כחולות, אבל במידה ואתה לא מרגיש עם זה בנוח פשוט תחליף לנורה פשוטה לפני הטסט.

פורסם

אני עם נורות(גם באור גבוה) HID(ככה היה רשום על הקופסא), ולד באור חניה. הבוחן לא אמר כלום.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

האוטו עבר טסט עם אורות גבוהים XTREME VISION של פיליפס, את הW5W החזרתי למקור ועבר ללא בעיות, גם לגבי הH7, קניתי יחידה, הרכבתי 10 דק' לפני הטסט ועברתי מצויין :D.

JL Audio

• תוכן חדש...