Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הבן אדם אומר הכל נכון. פשוט ראה במה ביבי ואפסים שסביבו מתעסקים. הוא צודק שכל ממשלט הזבל הזאת ממשיכה לגרום נזקים. ואם צה"ל תפקד למרות ביבי מגיע שלב של החלטות מדינית, אנחנו לא צריכים עוד פרשת הצוללות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

הבן אדם אומר הכל נכון. פשוט ראה במה ביבי ואפסים שסביבו מתעסקים. הוא צודק שכל ממשלט הזבל הזאת ממשיכה לגרום נזקים. ואם צה"ל תפקד למרות ביבי מגיע שלב של החלטות מדינית, אנחנו לא צריכים עוד פרשת הצוללות.

אין בעיה, אבל יום לפני אמר הפוך.. תחליט, או שאתה מתעסק או לא.

פורסם

מה בעיה? עד יום שלפני חשב שאפשר להבליג אבל שינה את דעתו. אני בטוח שיהיו עוד אנשים נוספים. אנחנו מתקרבים לשלב של קבלת החלטות מדיניות גורליות ולא בטוח מה יהיו שיקולים של ביבי.

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/s1g8ntgvp

גלית דיסטל מריחה את ועדות החקירה.

מצרף את כל השיחה

Or Sujunov - התלבטתי ארוכות אם לפרסם את ההתכתבות הזו. איזו אווירת... | Facebook

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כל מי שהיה חלק מהממשלה הזאת צריך להיות על המוקד. 

אפשר לראות את זה מהתשובה שלה:

"חשבתי שהוא מר בטחון" - "עבד על כולנו בעצם ולא רק עלי שהוא יודע מה הוא עושה"

"יש לי כעס ובגלל זה התפטרתי" - "אני מוסרית ולוחמת בשביל האזרחים נגד ביבי הרשע"

היא רוצה להישאר בכנסת אחרי הבחירות הבאות כי בחוץ היא כלום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

מה היה בפרשת הצוללות , בוא ספר לנו .

לפני כשעה, mikyl כתב:

מה בעיה? עד יום שלפני חשב שאפשר להבליג אבל שינה את דעתו. אני בטוח שיהיו עוד אנשים נוספים. אנחנו מתקרבים לשלב של קבלת החלטות מדיניות גורליות ולא בטוח מה יהיו שיקולים של ביבי.

ומחר ישנה שוב את דעתו , לצערי הצבעתי לליצן הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 4 דקות, CX25GTI כתב:

מה היה בפרשת הצוללות , בוא ספר לנו .

כבר סיפרתי ואולי יותר מפעם אחד. אין לי כוח לחזור כל פעם מחדש. ביבי, טיסנקרופ, עזרא מיליקובסקי, מרקל, גוגל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

כל מי שהיה חלק מהממשלה הזאת צריך להיות על המוקד. 

אפשר לראות את זה מהתשובה שלה:

"חשבתי שהוא מר בטחון" - "עבד על כולנו בעצם ולא רק עלי שהוא יודע מה הוא עושה"

"יש לי כעס ובגלל זה התפטרתי" - "אני מוסרית ולוחמת בשביל האזרחים נגד ביבי הרשע"

היא רוצה להישאר בכנסת אחרי הבחירות הבאות כי בחוץ היא כלום.

היא התפטרה בגלל שהיא היתה בדיחה לא מצחיקה. לא צריך שרה עם משרד ותקציבים בשביל לפלוט רעל בטוויטר, יש בשביל זה את ילד"ז במיאמי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

כבר סיפרתי ואולי יותר מפעם אחד. אין לי כוח לחזור כל פעם מחדש. ביבי, טיסנקרופ, עזרא מיליקובסקי, מרקל, גוגל.

בקיצור בולשיט , שמץ של מושג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck" 

כבר "סיפרתי" לך בעבר, אבל משום מה התביישת להגיב. אז תמשיך ככה.

פורסם (נערך)

גלית דיסטל היא כנראה לא הביביסטית הכי חכמה בכת. אשכרה דיברה על ביבי כ"אבי האומה". הייתה יכולה להיות אחלה פעילה במפלגה הקומוניסטית בימי הזוהר של הברית המועצות. עם כל הלהט הזה, לסגוד למנהיג, ואז, כשצריך, להחליף דיסקט ולפרק את פולחן האישיות שעזרה לייצר. מקווה שהיא תעלם מהפוליטיקה הישראלית, ומהציבוריות הישראלית. אין לה דבר לתרום לא למדינה ולא לכלום. ולא נראה לי שסט היכולות שיש לה מספיק גם כדי להיות מנהלת משמרת ב"ארומה". 

ובינתיים ביבוש וחבריו מינו את אורית סטרוק לועדה לבחירת שופטים. מירי רגב עצרה את מעט התחבצ שהופעלה בשבתות לאחרונה, כי יש אחדות בעם וכולם מתגייסים, אבל בכל זאת, עד כאן. שמילואימניקים יתעקו בשישישבת איפשהו. ושחלילה חילוניים לא יתרגלו לתופעה המוזרה הזו, של תחבצ שבעה ימים בשבוע, שיש בכל מדינה נורמלית בעולם.

מסרבים לעצור את  ההרס של המדינה שם. יפה. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 5
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...