Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קל זה.

אם מישהו לא מסכים עם מה שישראל עושה, הוא אנטישמי.

אם מישהו מבקר את ישראל, אנטישמי.

אני מחבב את זה שלא מבינים אנטישמיות, לא מבינים איסלאם, או שיעים.

אני לא תולש שיערות כי לא נשאר, זה האוטואנטישמיות שבי, הבריחה את כול השיערות מהראש.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם (נערך)

נכון, אבל מידת ההשפעה שלהם שונה מאוד ואתם עושים מזה סלט-ביבי.

השלב הבא: בגלל ביבי נוצר השבר השיעי/סוני במאה השביעית.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, hans כתב:

ה״מהלכים״ וה״דעות״ אינן קשורות לשום פעולה ישראלית. הן נובעות מאנטישמיות.

סיבה ומסובב. לא תבלינים. לא הבנתם כלום.

אתם לא מבינים אנטישמיות. תולש שיערות...

האמת היא איפה שהוא באמצע. 

נכון יש תהליכים פנימיים. 

נכון יש תהליכים שקלווין גרם להם להתחיל להתגלגל. 

נכון יש תהליכים פנימיים שמשניאים את ישראל על האמריקאים. 

נכון יש דברים ספציפיים שקלווין עשה שגורמים לאמריקאים שהיו בעדינו לעצור ולשאול אם זה עדיין המצב. 

לפני 11 דקות, 3n כתב:

ברק סרי וברק רביד , עם כל מה שיש לי עם ביבי לא מאמין למילה שיוצאת מהפה של שני אלה.

אחחחח, איזה כיף זה בטח להתייחס אך ורק לגופו של אדם ולא לגופו של עניין\טענה. הלוואי ויכלתי לעשות את זה בעצמי. 

לפני 9 דקות, hans כתב:

השלב הבא: בגלל ביבי נוצר השבר השיעי/סוני במאה השביעית.

לאאאא אתה לא מבין כלום אתה, זה בגלל היועמ"שית. 

אגב, מעניין, יש טיל היפר-סוני אבל אין היפר-שיעי? למה זה? גזענות או אנטישמיות? או בגלל קלווין? היועמ"שית? בג"ץ? 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

@hans, תעבור על החשבונאות שלי - 

היו אנשים שהצביעו לביידן. כמה עשרות מיליונים.

מתוכם היו אנשים שתמכו בביידן גם אחרי שהוא הביע תמיכה בישראל.

מן הסתם, חלק ניכר מהם לא אנטישמים, נכון?

אותם אנשים ראו את נתניהו וממשלת ישראל די יורקת למפלגה הדמוקרטית בפנים.

לא סביר בעיניך שהדיעה של חלק מהאנשים האלה על ישראל השתנתה לרעה?

מה, כל מי שהצביע למפלגה הדמוקרטית הוא קוקו אנטישמי עם שיער סגול שמגדיר את עצמו כחצי אנדרוגיני?

ונשאלה פה השאלה - למה זה היה טוב?

בלי להתייחס ככה לדמוקרטים טראמפ לא היה תוקף באיראן?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 14 דקות, 3n כתב:

ברק סרי וברק רביד , עם כל מה שיש לי עם ביבי לא מאמין למילה שיוצאת מהפה של שני אלה.

ולמילים שיוצאות מהפה של ביבי, דובריו ועושי דברו אתה מאמין?

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, stx כתב:

@hans, תעבור על החשבונאות שלי - 

לא סביר בעיניך שהדיעה של חלק מהאנשים האלה על ישראל השתנתה לרעה?

יכול להיות. אבל אף אחד לא מציג לי נתונים יבשים של ספירה של שום דבר. רק אמוציות.

וכן, כל מי שמצביע למפלגה הדמוקרטית תומך ב-woke/bds/קומוניזם-אידיוטים-שימושיים/אנטישמיים/גזענות-נגד-לבנים גם אם הוא לא צובע את השיער בעצמו וגם אם הוא תומך ישראל באופן אישי.

(בדיוק כפי שכל תומך ביבי הוא גם תומך באופן מעשי, ביחס ישיר, להמשך שגשוגה של המאפיה החרדית, אפילו אם הוא חובב שרימפס)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, sperial כתב:

תראה, אנחנו חיים בעידן שבכל מה שקשור לכלי התקשורת, למילים אין שום משמעות. כלום.

כל הסיפור הזה עם טראמפ צועק על ביבי יכול להיות נכון לחלוטין ויכול להיות חירטוט שנועד להסיח את הדעת מדברים אחרים, כמו שכבר ראינו אצל ברק רביד לדוגמא.

אין ספק שכרגע מבחינת תדמית ביבי עשה מאיתנו בדיחה, עם התחזיקו אותי אני תוקף את ביירות והdon't שקיבל מטראמפ. הוא בעצם אישר מה שטראמפ אמר עליו לפני כמה ימים, הוא בחור טוב, יעשה כל מה שאגיד לו.

אבל העניין שאצל טראמפ אי אפשר לדעת כלום. הבן אדם הכי לא צפוי שיש. לפי ההצהרות של טראמפ גם היו צריכים לחתום על הסכם עם איראן לפני שבועיים, או להשמיד את איראן. או לצרף אותה להסכמי אברהם...

בקיצור, כמו שאי אפשר להאמין למילים של ביבי ועוזריו, כבר אי אפשר להאמין לאף אחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, sperial כתב:

לא , בדיוק כמו שאני לא מאמין לסרי הליצן ובמיוחד לברק רביד שהוכח בעבר שהוא אל מדייק במיוחד.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אם מישהו חושב שזה לא מעניין מצביע אמריקאי או חבר מפלגה אמריקאי שמתייחסים בכפיות טובה לנשיא לשעבר שלהם הוא לא מכיר אמריקאים. אמריקאים שונאים כפויי טובה ולאמריקאים יש המון כבוד לנשיאים שלהם 

יופי, אז אותו דבר בדיוק אפשר להגיד על הנשיא טראמפ, אי אפשר להיות כפויי טובה כלפיו ולסרב לו.

זה נכון שנתניהו מתנהל בהרבה יותר הססנות ופחדנות ממה שהמעריצים הקבועים שלו חושבים, אבל כמו שאתה אומר שזה לא היה בסדר שנתניהו מלכלך על ביידן, אז זה נכון על אחת כמה וכמה על טראמפ,

טראמפ שבזכותו חזרו כל החטופים החיים(ובסוף גם אלה המתים), שסוג של כפה על נתניהו להסכים לעיסקה ותמך בנו והצטרף למלחמות עם איראן וכמובן ממשיך לתמוך עם הרבה סיוע ביטחוני ונשק, אז לישראל יש את הפריבילגיה לסרב לו כשהוא מבקש מאיתנו הפסקת אש בלבנון? מי אנחנו שנסרב לו?

וכמו שאתה בעצמך כתבת על המצביעים הדמוקרטים, אז אותו דבר על המצביעים הרפובליקנים, מה הם יחשבו עלינו עם נסרב לנשיא ארצות הברית הנוכחי מהמפלגה שלהם?

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

וכן, כל מי שמצביע למפלגה הדמוקרטית תומך...

זה לא מאוד נכון במערכת בה יש רק 2 מפלגות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 שעות, Supertigre כתב:

אתה חוזה עתידות? מה אתה אומר חוץ מלהפליץ ססמאות ריקות של ימין חסר מוסר?! בנט היה, אני אומר לך שבנט היה מפציץ, עכשיו תוכיח לי אחרת? מסוגל? לא, אבל להגיד שביבי האפס לא עושה, את זה אני כן יכול לומר בוודאות מלאה. NEXT. 

בנט לא היה מסוגל להשתלט פה על מיני אינטיפאדה, אז על ניהול מערכה מול החותים, חזבאללה, חמאס ואיראן אין מה לדבר בכלל.

לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

אוי לא, רוטציה עם לפיד! ישיבה עם ערבים!

זה היה כל כך גרוע, הרבה יותר גרוע מהעסקת סוכנים קטאריים בלשכת ראש הממשלה, מלתת לחרדים להמשיך להשתמט ולהשבית את המדינה ולתקוף שוטרים וחיילים כשמגזרים אחרים נקרעים במילואים, מלתת לפשיעה הערבית להשתולל ולהגיע לשיאים של כל הזמנים, מאלפי נרצחים, מאות חטופים, ממלחמה שנמשכת יותר משנתיים וחצי בלי להשיג את רוב המטרות,  באמת שאי אפשר לסמוך על הבנט הזה. מזל שהממשלה שלו ושל לפיד נפלה אחרי שנה, וזכינו בכל הטוב הזה עם הממשלה הנוכחית.

כן, רוטציה עם לפיד זה גרוע.

במיוחד מבחינה בטחונית, סיבנו אותו עם הסכמים שלא שווים את הדף שהם חתומים עליו (נורמליזציה עם טורקיה 😂 והגבול הימי עם לבנון)

אין לו אפילו 12 שנות לימוד וחוץ מלזרוק שטויות לאוויר אין בו כלום.

אגב, מדובר בצביעות - בנט הבטיח שלא ישב עם הערבים ושלפיד לא יהיה רוה"מ במספר ראיונות.

אז שקרן אחד זה סבבה אבל שקרן אחר (ביבי) זה גוועלד?

לגבי החרדים, כבר כתבתי את דעתי ואחזור עליה.

המצב הפוליטי שנוצר במדינה לא מאפשר לליכוד להרכיב קואליציה עם מפלגות אחרות ולכן המפלגות החרדיות תופסות אותן בביצים ויש לזה מחיר - שהוא בדיוק מה שתיארת.

כמוך, אני אשמח להעיף אותם לבקו"ם בהקדם.

לגבי הערבים, כל עוד הם עושים את זה בכפרים שלהם ומדללים אוכלוסיה שם זה בין הדברים האחרונים שמטרידים אותי כרגע במדינה.

לפני 5 שעות, asix כתב:

יש לך ילדים במערכת החינוך? אם כן, אתה מרוצה?

ומיוקר המחיה אתה מרוצה? השר אמסלם טוען שימניים לא טסים כי אין להם כסף. 

מחלוקת הכספים של המיסים שלנו אתה מרוצה? 

מהשתלטות החרדים על ניהול המדינה והשתלטות הכפיה הדתית אתה מרוצה? שמת לב לחוקים הדתיים שמחוקקים פה? בתי דין הרבניים, הסמכויות שלהם, עכשיו כל נושא הכשרות, הג''ובים. באמת אתה מקבל את זה בשלווה? שכל חוק וכל החלטה תופרים תמיד למידות של החרדים ( צבא , דיור, חינוך , בריאות וכו') ואת השאריות זורקים לשאר העם.

תצביע לי על משהו אחד שמנוהל פה טוב.

לא מרוצה משום דבר פה כרגע.

אני פשוט טוען שכולם שקרנים ונוכלים והכל למען הכיסא.

עם הדתיים אני עוד איכשהו מוכן להבליג, בסוף הם יהיו הרוב הדמוגרפי בכל מקרה, אם לא עכשיו אז בעוד כמה עשורים.

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

מה שפתטי זה לחשוב שאם הוא נכשל אז ברור שכל אחד אחר היה נכשל.

אותי לימדו שאת הכסף סופרים במדרגות.

אנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים.

כבר ראינו "טריקים" ותחבולות במערכה מול איראן, מי אמר שלא מתוכנן משהו נוסף?

לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

מה זה הנקווה הזה?

אם ככה תצביע בשבילי

ותקווה שיהיה פחות יקר ויותר בטוח לחיות כאן

אפשר להצביע גם למפלגת הפירטים או לא יודע מה יש.

זליכה גנב דעת 

יאללה אני מוכן. מה המצע שלך?

זליכה אולי גנב דעת, אבל זה עדיף על אנשים שאפילו לא מנסים להסתיר את זה שהם נוכלים.

לפני 3 שעות, malcishua כתב:

אתה מכיר את האמרה "הטריק הכי גדול של השטן היה לגרום לאנשים להאמין שהוא לא קיים"? (אגב, מאחד הסרטים האהובים עלי)

אז הטריק הכי גדול של ביבי היה לגרום לאנשים להאמין שאין אלטרנטיבה אחרת. חלק מזה הוא כמובן התקופה הארוכה מאוד שבה הוא נמצא בשלטון, אבל חלק לא פחות חשוב הוא הקמפיין השיטתי והבלתי פוסק להשחרת כל מי שנתפס בעיניו כתחרות (וזה לא כולל רק פוליטיקאים, כמו שאנחנו יודעים) ומיצוב של כל מי שהוא לא ביבי כ"שמאל".

את ההצלחה של הקמפיין הזה רואים בבירור בהודעות שלך. "ממשלת שמאל" - איזו בדיחה. איזו ממשלת שמאל יכולה לעלות פה? אתה מדמיין את יאיר גולן בתור ראש ממשלה? כי הוא היחיד שאולי ניתן לקרוא לו "שמאל" במפה הפוליטית הנוכחית. אתה מעדיף לזרוק את הקול שלך על מישהו שבבירור לא יעבור את אחוז החסימה, כלומר לפח, מאשר להצביע למישהו שהוא לא ביבי. וכל זה למרות שאתה (כביכול) מודע לחסרונות של השלטון הנוכחי.

וכל זה למרות שקונקרטית, בדרך נס, כן קיבלנו פה שנה של אלטרנטיבה לשלטון הנוכחי. והיא היתה הרבה, הרבה יותר טובה ממנו, בכל אספקט. עזוב רגע מה הבטיחו ומה קיימו. אובייקטיבית, היה שיפור אמיתי באספקטים מהותיים. ועדיין, שטיפת המוח שנמשכה פה שנים כל כך אפקטיבית, שאפילו אחרי השנה הזאת אנשים עדיין לא מאמינים שיש אלטרנטיבה. רק חוזרים שוב שוב ושוב על כך שהקואליציה ביצעה את החטא הנורא מכל (שביבי היה מוכן עובדתית לבצע, אנחנו יודעים את זה) - נתמכה ע"י רע"ם. עדיין לא מצאתי מישהו שיכול להסביר לי מה היו התוצאות ההרסניות של התמיכה הזאת. רק לומר לי שהוא מעדיף חרדים, שזה אנטי-ציוני, שזו בגידה, ועוד הרבה מילים שנלקחו הישר מדף המסרים.

מהתוכן שלך משתמע כאילו אני מצביע ביבי, אז זהו שלא...

לא סתם אני מחפש להצביע למישהו "ניטרלי" (זליכה למשל). מישהו שהמצע שלו זה תאכלס, ולא "רק לא ביבי".

אם 90% מקמפיין הבחירות שלך עוסק במישהו אחר, אתה לא ראוי לשום תפקיד כי אין לך מה להציע, רק להחליף דפקט בדפקט אחר.

השלטון האלטרנטיבי היה הרבה יותר טוב?

תפתח ויקיפדיה על הממשלה ה34 (ביבי ישב לבד, לפני הרוטציה עם גנץ) והממשלה ה36 (בנט-לפיד)

הנה חסכתי לך: https://he.wikipedia.org/wiki/ממשלת_ישראל_השלושים_וארבע#פעולות_עיקריות

https://he.wikipedia.org/wiki/ממשלת_ישראל_השלושים_ושש#ציוני_דרך_ומדיניות

ותספר לי מה כל כך הרבה יותר טוב?

לפני 3 שעות, ברווז כתב:

איזה ביטחון יש לך בקביעת ה"עובדה" הזו! 

אני מאד הייתי רוצה לבדוק את ההנחה הזו. 

בכנות? אני מאמין שהם היו פועלים למען ביטחון המדינה ולא למען הבטחת החנינה. למרות הדונט. או מוצאים משהו יצירתי ומעניין אחר. 

בזכות הדונט הארור הזה של טראמפ הפכנו בן רגע לילד כאפות. החוטינים התחילו גם לטרטר בשכל עכשיו. 

אני לא מסכים אתך פה. דווקא בגלל שאנחנו ישראלים. 

יש על הדלת שלט "הכניסה אסורה"? באים מהחלון. החלון ממוסמר? יורדים מהארובה. 

אסור לתקוף בבירות? יש עוד הרבה מטרות מצפון לה. מזרחית לה. ליד, בסביבה, קרוב, באזור. 

וגם אני די בטוח שמישהו אחר היה עושה מה שקלווין אמר יחסית לא מזמן- לנשיא צריך להגיד כן כשאפשר, ולא כשצריך. 

קראת את תכנית המלחמה שהייתה אמורה להיות, ושבפועל יושמה רק כ-30% ממנה? זה די היה מורט את האיראנים כמו שצריך, ובתגובת שרשרת מקריס לטווח הארוך את חיזבאללה.

אין לי ציפיות שכל רקטה תגרום למחיקת אזור על המפה (יש לי רצונות. לא ציפיות), הממשלה הבאה לא תהיה מסוגלת להתמודד עם כל זה ביחד עם כל השיטסטורם שהממשלה הנוכחית משאירה בעקבותיה, אבל אולי ממשלה אחת או 2 אחרי כן. בתנאי שקלווין לא ייבחר שוב בטעות, הכוונה. 

זה אמנם נכון. 

אבל זה לא אומר שזה סוף פסוק. 

תחשוב טיפה אחרת, מחוץ לתיבה לרגע. 

אם נותן החסות מתחיל לדרוש יותר מדי מחירים שאין אפשרות לעמוד בהם, אולי אפשר למצוא נותן חסות אחר?........למשל? יש נתיבים דיפלומטיים "מעודנים" שמראים היטב לאיזו אצבע מתכוונים כשמרימים את היד. יש אפשרויות, קיצוניות יותר ופחות, סבירות יותר ופחות. רק שהקלווין לא מנסה אפילו. הוא ממוקד בסיכול המשפט ולא בסיכול הטרור. מפספס כל הזדמנות אפשרית. וגם אם היה מנסה, היו מסכלים אותו מבפנים, כל החמודים שמה כמו בןגביר והתנינים, סמוטמוט ואלו. בשם ה"עליונות היהודית" והאללה שלהם. 

תגיד אתה באמת מאמין שביבי עסוק רק בחנינה שלו?

הוא כבר בן 76, יכול למשוך את המשפט הזה לעוד עשור קדימה אם לא יותר.

אז החנינה זה מה שמעניין אותו?

בכלל לא הבנתי את הדיון הזה על חנינה כשאין עדיין שום אישום בפועל. איך אפשר לחון מישהו עוד לפני שהוא הואשם?

ובהקשר הדונט, ראה את התגובה שלי ל night driver

מתנצל מראש על תגובתי הקצרה.

אני בטוח פספסתי כמה תגובות, אבל קשה מאוד לקרוא פה 15 עמודים בפחות מיום ועוד להגיב...

אולי כשיהיה לי יום חופש מהעבודה 😉

• רעיון גרוע 3
  • משעמם 1
פורסם
לפני 8 דקות, BeBest כתב:

תגיד אתה באמת מאמין שביבי עסוק רק בחנינה שלו?

"מה? מה פתאום?!". 

הוא עסוק גם במשפט שלו. לא רק בחנינה. 

מעבר לזה, קלווין עסוק בכל מה שקשור לקלווין, וכמעט לא נוגע בשום דבר אחר. כמעט כל האספקטים של המדינה עובדים ללא ניהול אקטיבי, וגם אלו שכן מנוהלים בפועל ע"י צבא של חדלי אישים במקרה הטוב. בלי מבוגר אחראי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 שעות, asix כתב:

עם אתנחתא של שנה.

נו, ואתה לא רואה את הבעיה פה? אם רק היו נותנים לביבי את השנה הזו הכל היה דבש, הרסו לו ואז הוא היה צריך לתקן. תכלס זה בדיוק מה שחסר המוסר אדון שר הספורט והתרבות אמר על הסיבה לטבח. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, BeBest כתב:

אותי לימדו שאת הכסף סופרים במדרגות.

אנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים.

כבר ראינו "טריקים" ותחבולות במערכה מול איראן, מי אמר שלא מתוכנן משהו נוסף?

כבר הכנענו אותם פעמיים. בפעם הראשונה חיסלנו להם את הגרעין שחיסלנו שוב בפעם השנייה ופגענו קשות במערכת הטילים כבר פעם שנייה ועדיים יש להם לפי הערכות ארה"ב כ 75% ממה שהיה לפני שהתחלנו.

כמה מדרגות עוד יש?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, hans כתב:

בוא תסביר לי אילו מהסעיפים שמנית השפיע על איזה שהוא תהלי

בוא ותסביר לי אם יש לך חבר מכוער מה יתרום למערכת היחסים שלכם אם תגיד לו שהוא מכוער?
אם יש לך חבר שאבא שלו מכוער מה יתרום למערכת היחסים שלכם להגיד לו שאבא שלו מכוער?

כן, אתה לא השפעת על המראה שלו או של אבא שלו, זה מה יש, אבל לא נראה לי שזה תרם ליחסים ביניכם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...