Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אני מקווה שאתה צודק. לא תהייה לטראמפ עוד הזדמנות כזו להראות שהוא עומד מאחורי המילים שלו בכל מה שקשור לאיומים. למרות שאני עדיין מפחד שהכל זה בלוף והוא רוצה לסגור deal (והוא חייב לצמצם את השימוש שלו במילה הזו)

גם תקיפה מבחינתו כרגע זה הדבר הכי קל שיש.

איראן שבורה, אין איום אווירי יותר מדי והוא פשוט צריך להפיל כמה פצצות.

לא מרינס ולא דלתא.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

זה לא בדיוק אותו דבר. במקרה אחד יש לך מישהו שבמשך שנים ניצל את קשריו בצבא, כדי לקבל אבטחה בחינם בטיולים שלו. במקרה השני יש לך מישהו שניצל את קשריו בצבא כדי לטוס לארץ. הוא לא סיכן אף אחד. ושלא יהיה שום ספק - המעשה של ידלין דוחה בעייני.

אתה יודע למה בצבא מקפידים אפילו על גילוח? מה שנקרא "קלה כבחמורה"

כשאתה מתחיל לעגל פינות במקומות כאלו, אתה מעגל פינות גם במקומות שמסתיימים באובדן חיי אדם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

גם תקיפה מבחינתו כרגע זה הדבר הכי קל שיש

אני לא חושב שלרגע הוא היה מודאג מקושי המשימה, במיוחד לאור הרקורד האמריקאי שלא מאוד התחשב בחוקים 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, EliC25 כתב:

אתה יודע למה בצבא מקפידים אפילו על גילוח? מה שנקרא "קלה כבחמורה"

כשאתה מתחיל לעגל פינות במקומות כאלו, אתה מעגל פינות גם במקומות שמסתיימים באובדן חיי אדם.

אני איתך. ידלין צריך להענש. ועוד יותר מי שאישר לו לטוס.

בלי קשר אליו, אגב, המשמעת בצבא תמיד היתה וכנראה תמיד תהיה די פח. אבל זה באמת נושא לדיון אחר

לפני 3 דקות, David32 כתב:

אני לא חושב שלרגע הוא היה מודאג מקושי המשימה, במיוחד לאור הרקורד האמריקאי שלא מאוד התחשב בחוקים 

כן אבל באפגניסטן ועיראק נפגעו די הרבה (אלפים?) חיילים אמריקאים. נראה שפה הם לא יצטרכו את זה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

אני מקווה שאתה צודק. לא תהייה לטראמפ עוד הזדמנות כזו להראות שהוא עומד מאחורי המילים שלו בכל מה שקשור לאיומים. למרות שאני עדיין מפחד שהכל זה בלוף והוא רוצה לסגור deal (והוא חייב לצמצם את השימוש שלו במילה הזו)

זה בעיה שיש לטראמפ התמכרות לעסקאות, כמו שכבר כתבתי בעבר, הבחור חי על עסקאות זה לא משנה לו טובות או גרועות. הוא אוהב עסקאות. הוא מקבל מכת דופמין כל פעם שהוא סוגר עסקה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מסתבר שאנחנו גם כלב התקיפה של גרמניה:

ציטוט

Israel 'Doing Dirty Work For All Of Us' In Iran: Merz

(מקור)

@יבגניפ @SlowRide we've gone full circle 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כן שמעתי בטלויזיה. תקופה מעניינת. חווינו ככ הרבה אירועים הזויים בשנים האחרונות, שלא יפתיע אותי כבר אם פתאום מנהיגים נוצריים מהמערב יתחילו לראות בביבי את המשיח שלהם או משהו, ויהפכו לביביסטים גם.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

ואנס, אחד האנשים היותר בדלנים בממשל טראמפ מתחיל לתת הסברים לקראת התקיפה שלהם. השאלה היחידה היא מתי.

לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

מסתבר שאנחנו גם כלב התקיפה של גרמניה:

(מקור)

@יבגניפ @SlowRide we've gone full circle 

איזה כיף לאירופאים שיש את ישראל.

כשמפרקים את איראן, פתאום הם תומכים בזכות להגנה עצמית.

כשצריך לשפר פופולריות בקלפי, קוראים לנו רוצחים, מטילים סנקציות או סוגרים לנו ביתנים בתערוכות נשק.

דרך אגב, אנחנו פראיירים - אם היה לתעשייה אווירית ולשאר החברות שכל הן היו מדביקות על הפרגוד טלאי צהוב  וכיתוב יודן. 

נראה מה היה אומר על זה מקרון.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה כיף לאירופאים שיש את ישראל.

כשמפרקים את איראן, פתאום הם תומכים בזכות להגנה עצמית.

כשצריך לשפר פופולריות בקלפי, קוראים לנו רוצחים, מטילים סנקציות או סוגרים לנו ביתנים בתערוכות נשק.

דרך אגב, אנחנו פראיירים - אם היה לתעשייה אווירית ולשאר החברות שכל הן היו מדביקות על הפרגוד טלאי צהוב  וכיתוב יודן. 

נראה מה היה אומר על זה מקרון.

לצד השני, זה יכול ללמד אותך ש"אנטישמיות" זה לא הסיפור כאן. לפחות בחלק מהמקרים.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

בוצע

image.thumb.png.24cd7ff1ded54473030695da194da09d.png

(מתוך דף הפייסבוק של התעשיה האוירית)

• אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדוכנים האלה מיותרים לגמרי. מה הערך של הדגמה או פיץ תיאורתי, כשיש לייב?

אה לא רוצים לקנות את התוצרת הכי טובה מניסיון?בהצלחה.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, sperial כתב:

בוצע

image.thumb.png.24cd7ff1ded54473030695da194da09d.png

(מתוך דף הפייסבוק של התעשיה האוירית)

בפוסט אחר שלהם כתוב משהו אחר, אתה יכול לראות.

זה לא אמיתי.

עריכה:

גם לא צריך מלל.

מגן דוד צהוב והמילה יודן. זהו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

תפקיד המדינה להגן על האזרחים.

אם היא בנתה את מערך ההגנה על מתנדבים אז כדאי מאוד שתדאג לא לשבור איתם את הכלים.

אז אתה חושב שדעתם חשובה יותר?

לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

כן שמעתי בטלויזיה. תקופה מעניינת. חווינו ככ הרבה אירועים הזויים בשנים האחרונות, שלא יפתיע אותי כבר אם פתאום מנהיגים נוצריים מהמערב יתחילו לראות בביבי את המשיח שלהם או משהו, ויהפכו לביביסטים גם.

תמיד היה משגע אותי הפערים איך היו מסתכלים על ביבי מבחוץ (כגאון כאסטרטג) לאיך אנחנו מסתכלים עליו מבפנים (לחיץ ושקרן) 

זאת תעלומה מבחינתי

פורסם

לא קשור לחשובה יותר או פחות.

כשאני לא חייב לך כלום וכברעשיתי את שלי אם אתה רוצה ממני יותר אתה צריך לא לחרבן עליי או שתסתדר בלעדיי.

אין אחד שחושב שמצבה הכלכלי שי ישראל מדהים. אתה מתנדב לשלם כפל מס?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

דרך אגב, אנחנו פראיירים - אם היה לתעשייה אווירית ולשאר החברות שכל הן היו מדביקות על הפרגוד טלאי צהוב  וכיתוב יודן

אולי זאת דעה קיצונית אבל אנחנו צריכים קצת להשתחרר מעניין השואה.

לא לשכוח כמובן אבל לא תמיד צריך להזכיר לאחרים 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • תוכן חדש...