Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, oryo כתב:

עוד אחת מיני הפנינים הרבות שישאיר אחריו ביבי, מורשת השקר וההטמעה של ההתנהלות הזו אצל אנשים נורמטיביים לחלוטין.

המורשת של ביבי היא ארגוני טרור שמתנהלים ללא הפרעה, מאות מטרים בודדים מבתים של אזרחים.

אני מאוד מקווה שיום אחד יהיה פה מנהיג שיסלק את האיום הזה וכמובן שבצד השני יהיו מי שיחליפו את הטרוריסטים.

עד שזה יקרה, תושבי האזור בצפון ובדרום, נדרשים לחיות כשהם מסתמכים על רצונו הטוב של חמאס\חיזבאללה ועל היכולת של צה''ל להגן עליהם.

נכון להיום, אם המלחמה הזו תסתיים בהסכם הנוכחי, ההישג היחיד של חמאס הוא שחרור אסירים. היחיד!

אם אני חוזר לתורת המשחקים ולמשחקים חוזרים, הדרך ההגיונית להוריד לארגוני הטרור את המוטיבציה לצאת שוב למבצעי טרור כמו שעברנו, היא לשלול מהם גם את ההישג הזה.

אני באמת לא מצליח להבין למה אתה חושב שעלי להקפיד על קיום הסכם שנחתם כשאקדח מכוון לרקה שלי ובזמן שברור לי שהצד השני יפר את ההסכם בשניה שהוא יחשוב שזה משתלם לו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 שעות, David32 כתב:

מחפשי האמת, אולי תמצאו לכמה בתים בארץ יש חריגות בניה? באחוזים בבקשה...

לא מצאתי נתונים בדוח השנתי אבל די ברור שהדוח לא יהיה מלא כי גם ככה היתה שנת מלחמה ב2023 ו2024 (עדיין לא הוציאו דוח על 2024).

ממליץ לנבור קצת באתר שלהם https://www.gov.il/he/departments/unit_enforcing_planning_and_construction_laws/govil-landing-page

באופן מפתיע הם עוסקים בבני ברק. העיר שלא ציפיתי שיגעו בה בכלל.. התחילו עם שפצ"ים https://www.gov.il/he/pages/bb

וסתם תמונה של הפגיעה שקרתה בבארי

-2023.pdf(28_01.202517_52).thumb.png.cb726cf098b5cb02f99e40f5bd2c6907.png

הנקודות האדומות באמצע הקיבוץ - כנראה מדובר בכספת הנשק שלהם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

המורשת של ביבי היא ארגוני טרור שמתנהלים ללא הפרעה, מאות מטרים בודדים מבתים של אזרחים.

אתה צודק אבל לא יפה לקחת לו עוד חלקים ממורשת הזבל המפוארת שלו, הוא ביצע כמה וכמה דברים בהצלחה

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

נכון להיום, אם המלחמה הזו תסתיים בהסכם הנוכחי, ההישג היחיד של חמאס הוא שחרור אסירים. היחיד!

לדעתי, אתה חושב ממש בקטן. שחרור האסירים זה בכלל לא הישג מעניין עבור חמאס, אנשים יש להם כמו זבל בלאו הכי, ודי ברור כמה משקל יש לחיי פלסטינים בעיני חמאס... (אפס)

לכן שחרור האסירים איננו ״הישג״ בהקשר של אנשים, הוא הישג בהקשר של PR, ושם הם קטפו מלא הישגים. מה שישראל עשתה לרצועת עזה זה PR מדהים עבורם ועבור הנרטיב שלהם, וככל שהערפל התקשורתי יתפוגג כך ייתכן שיצליחו לייצר עוד הצלחות בסגנון. 

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אם אני חוזר לתורת המשחקים ולמשחקים חוזרים, הדרך ההגיונית להוריד לארגוני הטרור את המוטיבציה לצאת שוב למבצעי טרור כמו שעברנו, היא לשלול מהם גם את ההישג הזה.

לדעתי אתה לא ממש מבין מהו ההישג, אני לא יודע איך אתה מיישב לעצמך את הדיסוננס בין זה שאתה יודע (תקן אותי אם אני טועה) שהם שמים קצוץ על חיי אדם - ובד בבד סבור שממש אכפת להם מרווחת האסירים... אסירים (ולוחמים) יש להם כמו זבל.

לדעתי, הדרך הכי טובה להוריד להם את המוטיבציה זה לפגוע איפה שכואב: אדמה. לקחת ולהשחית כמה שיותר אדמה. עד כאן אני אולי נשמע כמו בן גביר, ההבדל המרכזי הוא שאני סבור שצריך גם להציע הצעות במקביל. ״אנחנו נשמח לדון אתכם על המדינה החדשה הריבונית בהתהוות שלכם, אם אתם לא מעוניינים בכך אז לבינתיים ניאלץ להשתמש באזור הזה כחיץ כי הוכחתם שאתם לא יודעים לשחק יפה״. מקל, וגזר.

לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אני באמת לא מצליח להבין למה אתה חושב שעלי להקפיד על קיום הסכם שנחתם כשאקדח מכוון לרקה שלי ובזמן שברור לי שהצד השני יפר את ההסכם בשניה שהוא יחשוב שזה משתלם לו.

את ההסכם אתה צריך לעשות בלי קשר בכלל לאקדחים, ואם אתה בטוח שהצד השני יפר - תן לו להפר ותתמודד. כל עוד אתה מצדיק את העוולות שלך ע״י תירוצים, אתה בסה״כ עוד מחולל עוולות. אם צריך לכתוב את המובן מאליו - גם לחמאס יש הצדקות לעוולות שלו ״כי ברור לו שישראל (...)״. 

הדרך הכי פשוטה ליישב את הדיסוננס הזה הוא לחשוב עליך בסיטואציה אחרת, נניח מזמין בעל שירות הביתה, ולא מתכנן לשלם לו כי ברור לך שבעלי שירות הם גנבים שגובים יותר מדי כסף אז פשוט אל תשלם לו מראש וזהו. דוקטרינת ה״לא לצאת פראייר״ מייצר את הפראיירים הכי גדולים בעולם. אבל זה כבר באמת ממש מטא והצהרת מקודם שנסכים שלא להסכים 😅

מה שנקרא Speak softly, and carry a big fucking stick.

את הילדים שלי אני מלמד שהם צריכים להיות בסדר, ואם מישהו לא בסדר - זה שלו. אני לא מלמד אותם להחטיף את האגרוף הראשון, בפועל מעדיף לחטוף אגרוף ולהתמודד מאשר להיות הבריון שמגנרט אסקלציה, וכמובן שהכי טוב זה להקרין מספיק עצמה בשביל שלא יחטיפו מלכתחילה פן יתמודדו עם ההשלכות. האמת שבפן האישי שזה עובד לי לא רע בכלל, וכן - כמובן שיצא לי שניצלו את טוב ליבי והוציאו אותי ״פראייר״, אבל עובדתית/אובייקטיבית במשחק הארוך אני מנצח, ובכל פעם מתחזק ומשתכלל להבא.

בכ״א הפואנטה היתה שכל אחד אדון לגורלו, וכשמוסיפים את העובדה הפשוטה שיחסית לפלסטינים ישראל היא מעצמה זה רק מדגיש עוד יותר עד כמה זה תמוה להתנהל כמו פלאחים. צריך להתנהל נכון, ולתת להם להתנהל כפי שהם רוצים, ולוודא שהם משלמים עם ריבית כשהם בוחרים באלימות - אבל תמיד להושיט יד לשלום, כי זו העצמה האמיתית. רק אנשים חלשים מפחדים להושיט יד החוצה, מה שהמחזיר אותנו לפסקה הראשונה - עוד מורשת של ביבי, להפוך את המילה ״שלום״ למילה גסה ולהנחיל להמונים שלנצח יחיו על החרב. הבטיח, ומקפיד לקיים. אפס.

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

ובד בבד סבור שממש אכפת להם מרווחת האסירים.

אני לא מתיימר להיות איזה מזרחן מומחה, אבל אני כן משתדל לעקוב אחרי התקשורת הפלסטינית והחמאסית.

נושא האסירים הוא תמיד בראש סדרי העדיפויות שלהם. תמיד היה.

מאז תחילת ביצוע העסקה ערוצי חמאס משווקים שני הישגים:

1. חזרת העקורים לצפון הרצועה. זה הישג בעייתי, כי במקרה הטוב הם חוזרים למצב שבו היו ב6.10 ועבור עשרות אלפים זה לא הישג בכלל, כי מצבם הורע והם חוזרים לעיי חורבות שהיו הבית שלהם עד לפני המלחמה. בגלל זה הסרטונים שלהם מתמקדים בתנועה חזרה וכמעט שלא מראים את האנשים שמגיעים לחורבות.

2. שחרור אסירים. זו הקטגוריה היחידה שבה הם יכולים להציג שיפור, יחסית למצב שלפני המלחמה.

זו דוגמה לידיעה כזו. אסיר משוחרר שמודה בסרטון לנחישות ולעצמה של תושבי עזה, שהביאו לשחרורו.

הם אפילו עושים שם איזה משחק מילים ומשנים שם את המבצע מ"שטפון אלאקצא" ל"עסקת שטפון השחרור".

לפני שעה, oryo כתב:

מזמין בעל שירות הביתה, ולא מתכנן לשלם לו כי ברור לך שבעלי שירות הם גנבים שגובים יותר מדי כסף אז פשוט אל תשלם לו מראש וזה

לפני שעה, oryo כתב:

ת הילדים שלי אני מלמד שהם צריכים להיות בסדר, ואם מישהו לא בסדר - זה שלו.

אתה משתמש בדוגמאות שלא מתאימות בכלל למצב.

איש מקצוע יקרן או ילד חוצפן, זה מקרה שאפשר לדפדף וללמוד ממנו לעתיד.

ילד שנחטף או אשה שנרצחה זה מצב בלתי הפיך. זה לא משהו שאני אמור לחכות שיקרה ורק אז לפעול.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אסיר משוחרר שמודה בסרטון לנחישות ולעצמה של תושבי עזה, שהביאו לשחרורו.

בסדר מה אתה רוצה שהוא יעשה? שיספר שעדיף להיות בבית הכלא הישראלי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

בסדר מה אתה רוצה שהוא יעשה? שיספר שעדיף להיות בבית הכלא הישראלי?

זה ערוץ חדשות לכאורה, לא האינסטגרם הפרטי שלו.

לכל ידיעה שעולה שם יש מטרה ויש אג'נדה.

זה בדיוק כמו שהידיעות של עמית סגל וינון מגל מייצגות מסרי תעמולה שמגיעים ממקור מדיני בכיר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

את הילדים שלי אני מלמד שהם צריכים להיות בסדר, ואם מישהו לא בסדר - זה שלו. אני לא מלמד אותם להחטיף את האגרוף הראשון, בפועל מעדיף לחטוף אגרוף ולהתמודד

אם הילד שלך יקבל אגרוף אתה תתמודד, אם יפרקו עליו מחסנית M16 כנראה שפחות.

אתה מביא פה מקרים כאילו מדובר במשא ומתן בין בריטניה לאיחוד האירופי, זה לא המצב.

אנחנו לא נסיים את המלחמה הזאת ונגיד "טוב נו בואו נחכה שחמאס יהיה מוכן לסבב נוסף, אולי הפעם יהיו 400 חטופים". אנחנו נחזיר את כולם הביתה ונמשיך לשבור להם את הצורה, וזה לא משנה אם ביבי יהיה ראש ממשלה או לפיד.

פורסם

כרגיל מלא מלל שנכון עובדתית (לכן קשה ״להתווכח״ עליו) אבל נכון בוואקום ומנותק לגמרי מהמציאות הנוכחית. יש כאלה שאוהבים לשמוע את עצמם מדברים, כנראה זה נכון גם לכתב 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 12 שעות, Pika007 כתב:

כל הסיפור הזה של יצחק עמית והדירה מה זה מריח לי כמו גנץ ופרשת ה "מימד החמישי" שניסו להדביק לו בסלוטייפ.

זה לא שהחשדות חלשים פה, זה שאפילו לא מצליחים לבסס חשד למשהו לא תקין, אז המשטרה לא פתחה בבדיקה מעמיקה ולא ביקשה לפתוח בחקירה.

תיקון של טעות "קטנה"- לא דרושה הנחיה מהיועמ"ש לפתוח בבדיקה, אלא בחקירה. המשטרה רשאית לבדוק מה שבא לה וכמה שבא לה כל עוד לא מופרות זכויות פרט.

יצחק עמית טען שהשם על הדירה לקוח מנוסח הטאבו ולכן לא מופיע השם העדכני שלו, ושנחתם ייפוי כוח בשנת 2016. 

העניין הוא שמדובר בכאלו זוטות שהתוצאה האם זה נבדק ואומת לא תתפרסם בתקשורת. סביר להניח שאם המשטרה לגמרי זנחה את העניין בלי להיכנס לבדיקה, כנראה שמה שהוא אומר היה נכון ולכן אין מקום לבסס חשד

המלצה ללוין, אם הוא כבר רוצה לבצע חיסולים פוליטיים, לפחות שיטרח להתלבש על משהו עם סיכויי הצלחה.

אין לו איך. שנתיים שלמות אני בטוח הוא הופך כל אבן ואולי אפילו דוחף שיקוצים חדשים מתחת לאבנים שהפך - לא מצא כלום. הדבר היחיד ש "מצא" זה הקשקוש הזה על יצחק עמית, שכל כך מופרך שבזה מתעסקים, שלי זה עושה את האפקט ההפוך: אם אחרי שנתיים של חיטוטים, תוך כדי שמפעילים את כל הפעילים - זה מה שהצלחת למצוא, ועל הגבעה הזו אתה מתכוון למות, כנראה מדובר בבן אדם צחור כשלג.

• אהבתי 4
פורסם (נערך)

במסגרת מסע ההוכחה "יובל תמיד צודק", הוכחה מספר לא זוכר כמה:

כולם אינטרסנטים, כולם ימכרו אותנו, תמורת הקולות שלהם גם השמאלנים הכי גדולים כמו יאיר גולן ימכרו את המשרתי מילואים ויתיישבו על הכיסא מלכים.

איפה הלוחמנות של יאיר לפיד מלפני כמה חודשים?

תנו לנו תמיכה בעסקה והפלת הממשלה ותקבלו את חוק הגיוס שרציתם.

סטייקים של דבזה כולם כי זה הטרנד היום.

Screenshot_2025-01-29-15-20-25-019_org.telegram.messenger-edit.jpg

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

ואיפה הבעיה בשיתוף פעולה אם אפשר להגיע לעמק השווה?

אפילו לפד לא שונא חרדים. הוא רק רוצה שיחיו פה כמו כל אחד אחר עם זכויות וחובות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא סובל את שניהם אבל הם מסכימים בניהם על החשיבות של עסקה להחזרת כל החטופים בניגוד למי שאמור לייצג את הדתיים שכן הולכים לצבא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

כולם אינטרסנטים, כולם ימכרו אותנו, תמורת הקולות שלהם גם השמאלנים הכי גדולים כמו יאיר גולן ימכרו את המשרתי מילואים ויתיישבו על הכיסא מלכים.

נתחיל מהסוף, אתה 100% צודק במה שכתבת למעלה.

איפה הלוחמנות של יאיר לפיד מלפני כמה חודשים?

תנו לנו תמיכה בעסקה והפלת הממשלה ותקבלו את חוק הגיוס שרציתם.

איפה זה כתוב פה בתמונה שצרפת?

סטייקים של דבזה כולם כי זה הטרנד היום.

Screenshot_2025-01-29-15-20-25-019_org.telegram.messenger-edit.jpg

מה זה דבזה?!

לא חשוב. 

לדעתי אתה מתבלבל בין "אינטרסנט" לבין "התנהגות ממלכתית" ואפילו קצת "חשיבה קדימה". 

מי שמכיר אותי יודע מה יחסי אל הדת ומה דעתי עליה. 

אחרי שזה נאמר, במקומו של לפיד הייתי נוהג באותה הצורה. למה? כי זה הדבר הנכון לעשות- ממלכתי, לא מפלג, לא מנציח הבדלים, לא מייצר איבה. להיפך. מקרב. 

זה לא אומר ששני הצדדים לא חושדים באמאמאמא של הצד השני, כן? ויודעים עם מה יש להם עסק, כן? אבל ההתנהלות בריאה, יפה ונכונה. 

ואת כל זה עניתי בלי שום קשר לדעתי האישית על 2 ה, בהיעדר יכולת לכתוב את דעתי הכנה בלי להיחסם או לחטוף תביעת לשון הרע, נקרא להם- אישים הללו. 

עכשיו, למה כתבתי חשיבה קדימה? 

כי זה די ברור לצערי שנצטרך גם את החרדים בממשלה הבאה למען היציבות. "אחדות לאומית" ליציאה מהמשבר וכדומה. וכן, הצדדים יצטרכו ללמוד לעבוד יחד ולא זה נגד זה, כמו שהיה למשל עם זאתי, (צונזרו כמה מילים כנות) סילמן, שבירווזה את הממשלה הקודמת עד העצם. 

ושמישהו יסביר לי בבקשה, למען השם, למה בתמונה זה דרעי ולא אותו יצחק יוסף שהתמונה מדברת עליו?! 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

ואיפה הבעיה בשיתוף פעולה אם אפשר להגיע לעמק השווה?

אפילו לפד לא שונא חרדים. הוא רק רוצה שיחיו פה כמו כל אחד אחר עם זכויות וחובות.

כי ההנהגה החרדית לא רוצה להגיע לעמק השווה. הם אומרים בצורה הכי מפורשת 

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

אני לא סובל את שניהם אבל הם מסכימים בניהם על החשיבות של עסקה להחזרת כל החטופים בניגוד למי שאמור לייצג את הדתיים שכן הולכים לצבא.

אתה מתכוון לעסקת שחרור המחבלים?

פלא שמי שמייצג ציבור שכן הולך לצבא לא רוצה להתמודד אחר כך עם אותם מחבלים?

לציבור הדתי יש "קייס" להגיד לא כי יש היגיון רב בהתנגדות לעסקה המפלגות החרדיות לא יכולות להגיד לא כי הם יחטפו פי כמה

• תוכן חדש...