Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

64 חדלי אישים? מהם אתה מצפה?
למשטרה יש מפקד שאמור לשרת את הציבור והחוק, לא לשרת שרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז מי הרמטכל החדש? עופר וינטר? ברק חירם? פלדשטיין? הנגד, שאני לא יודע איך קוראים לו, קיבל קידום ישר לרא״ל?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

הנגד, שאני לא יודע איך קוראים לו, קיבל קידום ישר לרא״ל?

איך אתה לא מעז, זה גיבור ישראל זה, אסיר ציון, חטוף של השב"כ, עלק "הנגד".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

לפני כמה עמודים מישהו שאל במה מתבטא לקיחת האחריות.

"הודעתי היום לשר הביטחון כי מתוקף ההכרה באחריותי לכישלון של צה"ל בשבעה באוקטובר ובנקודת הזמן בה צה"ל רשם הישגים משמעותיים ומצוי במהלך מימוש הסכם לשחרור חטופים, אבקש לסיים את תפקידי בשישה במרץ 2025 ...

בבוקר 7 באוקטובר, צה"ל תחת פיקודי כשל במשימתו להגן על אזרחי ישראל"

היה ברור מהתחלה שככה יהיה. אבל את האחראי העיקרי לשבעה באוקטובר נצטרך לזרוק בכוח.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

אז מי הרמטכל החדש? עופר וינטר? ברק חירם? פלדשטיין? הנגד, שאני לא יודע איך קוראים לו, קיבל קידום ישר לרא״ל?

פלדשטיין והנגד צריכים להיות מורחקים מצה"ל עקב העבירות שביצעו, זה לא בגידה במדינה אבל במערכת צבאית הם לא יכולים להיות והם צריכים לשלם על מה שעשו.

ברק חירם ועופר וינטר הם גנרלים שנתנו את חייהם למען המדינה, והם יותר מראויים להמשיך לפקד על כוחות צבא ההגנה לישראל, גם אם יש להם כיפות ואתם לא אוהבים את זה.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

עופר וינטר הם גנרלים שנתנו את חייהם למען המדינה, והם יותר מראויים להמשיך לפקד על כוחות צבא ההגנה לישראל, גם אם יש להם כיפות ואתם לא אוהבים את זה

עופר וינטר לא ראוי לפקד על שום דבר עם כל הכבוד. לובש מדים (כולל לשעבר) שמדבר כמו שהוא דיבר על מי שפיקד עליו בפריים טיים הוא במילה אחת - זבל.

את ברק חירם אני לא מכיר, בכל מקרה גם אם היו רוצים אותם, שניהם צריכים לעבור עוד כמה תפקידים כדי לקפוץ למשרה הזו.
אני מקווה שהשכונה שהייתה במשטרה, סגן ניצב שבתוך שנה בערך הופך למפכ"ל לא תקרה בצבא.

מדווחים על שני מועמדים אחרים.
לא רואה בעיה קונקרטית עם אף אחד מהם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שוטרים שזרקו רימוני הלם על מתפרעים בהפגנות נגד המחאה נלקחו לחקירה יופי יופי.

לפני 45 דקות, farkash7 כתב:

ושר הפיתות קידם את אותו שוטר להיות מפקד תחנה כשהחקירה בעניינו עוד מתנהלת...

כן, זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

פלדשטיין והנגד צריכים להיות מורחקים מצה"ל עקב העבירות שביצעו, זה לא בגידה במדינה אבל במערכת צבאית הם לא יכולים להיות והם צריכים לשלם על מה שעשו.

ברק חירם ועופר וינטר הם גנרלים שנתנו את חייהם למען המדינה, והם יותר מראויים להמשיך לפקד על כוחות צבא ההגנה לישראל, גם אם יש להם כיפות ואתם לא אוהבים את זה.

זה מדהים שבכל יום שבו אני קורא אקטואליה או ויכוחים פוליטים, גם בלי להתאמץ, אני מקבל 50 הוכחות שהמחנה שהכי אוהב pc ופוליטיקת זהויות מתבכיינת בישראל, זה הימין בדגש על הימין הדתי.

אומר כזה דבר: אין לי בכלל מושג מי מהקצינים במטכל בא מרקע דתי. אני זוכר שגם הלוי הוא דתי או דתלש וזה לא העסיק אותי אף פעם יותר מדי.

את וינטר אני לא מחבב מאז שאמר לחיילים שלו שהולכים להלחם על כבודו של ה'. את חירם אני די מתעב אחרי נאום העגלות הריקות הגנרי שלו.

לא איכפת לי מזה שאנשים דתיים, אם כי בישראל בממוצע זה נוטה להיות משולב עם דעות מסוימות, אבל מילא.

אבל אין לי עניין לראות את צהל נהפך לפלנגות דתיות.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

זה מדהים שבכל יום שבו אני קורא אקטואליה או ויכוחים פוליטים, גם בלי להתאמץ, אני מקבל 50 הוכחות שהמחנה שהכי אוהב pc ופוליטיקת זהויות מתבכיינת בישראל, זה הימין בדגש על הימין הדתי.

אומר כזה דבר: אין לי בכלל מושג מי מהקצינים במטכל בא מרקע דתי. אני זוכר שגם הלוי הוא דתי או דתלש וזה לא העסיק אותי אף פעם יותר מדי.

את וינטר אני לא מחבב מאז שאמר לחיילים שלו שהולכים להלחם על כבודו של ה'. את חירם אני די מתעב אחרי נאום העגלות הריקות הגנרי שלו.

לא איכפת לי מזה שאנשים דתיים, אם כי בישראל בממוצע זה נוטה להיות משולב עם דעות מסוימות, אבל מילא.

אבל אין לי עניין לראות את צהל נהפך לפלנגות דתיות.

אתה יודע טוב מאוד שהם דתיים, ובגלל זה ציינת את שניהם.

וינטר כולה שם ציטוט שנייה לפני שהוביל את החיילים שלו לקרב, והפכו אותו לאויב המדינה.
מאז עשה עוד כמה תפקידים כולל מפקד אוגדה 98, ועדיין הראו לו את הדרך החוצה כי סוסים דוהרים נוגדים את המדיניות של המדינה הזאת.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

ועדיין הראו לו את הדרך החוצה כי סוסים דוהרים נוגדים את המדיניות של המדינה הזאת

זה מה שמכרו לך.
יש מספיק חובשי כיפות/סוסים דוהרים במטכ"ל שלא הראו להם את הדלת אחוצה.
אולי הוא פשוט לא מספיק טוב? חשבת על זה?

כפי שרשמתי, איך שהוא דיבר על המנהל/מפקד שלו לשעבר בפריים טיים מדובר בזבל עם רגשי נחיתות מהזן הנחות, זה הרושם שלי.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

פלדשטיין הוא בוגד בדיוק כמו מרדכי ואנונו (לא משווה את גודל הנזק שנגרם). בקשר לנגד סימן שאלה כי לא הוא העביר את החומר הסודי לגרמנים.

לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

את ברק חירם לא ראיתי אף פעם עם כיפה על הראש, מקסימום עם כומתת גולני. עפר וינטר אחרי מה שהוא אמר במדים ובלי מתאים להיות רק מפקד מיליציה של בן גביר ולא קצין בצה"ל.

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

פלדשטיין הוא בוגד בדיוק כמו מרדכי ואנונו (לא משווה את גודל הנזק שנגרם). בקשר לנגד סימן שאלה כי לא הוא העביר את החומר הסודי לגרמנים.

את ברק חירם לא ראיתי אף פעם עם כיפה על הראש, מקסימום עם כומתת גולני. עפר וינטר אחרי מה שהוא אמר במדים ובלי מתאים להיות רק מפקד מיליציה של בן גביר ולא קצין בצה"ל.

אבל כשגולן אומר דברים שחורגים מאמירות צבאיות זה בסדר והוא מגן עלינו.

תמשיכו תמשיכו רואים לכם.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

תמשיכו תמשיכו רואים לכם.

את זה יחד עם המשפט "רואים לכם" לומדים במפגש מספר 2 בחוג "סימטריה" של עמית סגל?
אם כבר אני מוצא פה אסימטריה, לגולן בוודאות הראו את הדלת אחוצה בגלל מה שהוא אמר, ולא בגלל מי שהוא היה, אפרופו סוסים דוהרים.

• אהבתי 4

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

גולן שילם על זה בתפקיד. 

• תוכן חדש...