Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, oryo כתב:

אכן - הוא ימשיך לפני הכל בזכות רבבות האנשים שלא מבינים מה התפקיד של מנכ"ל, מהי אחריות, ומהי ההגדרה לאי שפיות עפ"י הציטוט הידוע. זה לא משנה אם אתה כן או לא מצביע לביבי, עובדתית, כעולה מהטקסט, אתה לא מודה/מודע לאחריות שלו ולמושג אחריות בכלליות. לא מבין את הקונספט של הנהגה ושרשרת פיקודית.

לפי הלוגיקה הזו גם הרמטכל לא אשם, אלא מפקד הגזרה. וגם הוא לא אשם, כי מפקד החטיבה, שבתורו לא אשם כי קצין המודיעין, שבוודאי לא אשם כי קצין השטח, אליו אי אפשר לבוא בטענות עם התצפיתנית המאעפנה הזו, שגם היא לא אשמה כי איך אפשר לדרוש ממנה לתצפת ביעילות אם הש.ג. כל יום מעכב אותה בכניסה? 

... 🫠

לוגיקה מופלאה, אין פלא שביביסטים הם אנומליה סטטיסטית בכל מקום בו יש איזשהו ערך לביצועים וחשיבה ביקורתית. 

ולכל מי שמדבר על האשמים שלא הפכו שולחן, שוב מזכיר שביבי פיטר את שר הביטחון שלו, *ליכודניק*, על כך שהתריע קצת לפני אוק7. 

אבל ביבי לא ידע... הוא. לא. יא. דע 😭😭🥹

אני מניח שאתה מתקשה בהבנת הנקרא אולי כפועל יוצא מנפיחות עצמית מרובה כפי שניכר היטב בתגובה מעלה.

• אהבתי 4

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

אני מדבר על תוצאות האירוע עצמו, חיילים שמצלמים את הפגיעה וכל הדם ומעלים לרשתות החברתיות. 

הם היו בשוק לא נורמלי. לא שאני מצדיק אבל באמת שהם לא הבינו מה קורה איתם.

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

אני רחוק מלהיות תומך ביבי, הטענה שלי שהוא לא האשם הבלבדי אבל כאשר אתה על אוטומט , אתה ועוד רבים פה זו התוצאה.

תצביע על בן אדם אחד בשרשור אשר טוען שצבא/מערכת הביטחון לא אשמים. 

לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

הטענה היא שזו אינה לבנון אלא החיזבאללה , יש ניסיון באירופה המובל על ידי צרפת לבצע הבדלה בין הגופים על מנת לא לאפשר לישראל תקיפה של נמלי אויר וים + תקיפה של תשתיות מדינתיות של לבנון.

העולם רוצה שנילחם עם ידים קשורות מאחורי הגב.

אני מאמין שאנחנו לא תוקפים את נמלי אויר וים/תשתיות כי חיזבאללה עדיין לא תוקף את תשתיות שלנו. 

פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

אני מניח שאתה מתקשה בהבנת הנקרא אולי כפועל יוצא מנפיחות עצמית מרובה כפי שניכר היטב בתגובה מעלה

הכל טוב, אני גם מניח עליך דברים אבל אני קצת יותר מנומס וענייני ממך :) 

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

אני מאמין שאנחנו לא תוקפים את נמלי אויר וים/תשתיות כי חיזבאללה עדיין לא תוקף את תשתיות שלנו

הוא תוקף ולא מצליח לפגוע. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

ממשלת הדמים , תקף גם לממשלת רבין וקורבנות השלום ?

לא יודע איך לומר לך את זה, אבל רבין נרצח ע"י מחנה הימין ובעידוד של ביבי עוד בשנת 1995, האינתיפדה השנייה שרבים מהימין אוהבים להזכירה החלה בשנת 2000 בממשלתו הקצרה של ברק. בשנת 1996 היה איזה ראש ממשלה שאתה ממש אוהב שהיה יכול לבטל את ההסכם אם הוא חשב שזה כזה אסון אבל האפס הזה אוהב לדבר, נשמע מאוד משכנע אבל אפס מאופס במעשים בעלי משמעות מכרעת. 

• אהבתי 3
פורסם

גם דרעי מצטרף לחבורת המשיחיים שמדברת על השנה האחרונה כ"נס".

בואו, ספרו לי עוד, בבקשה, איך הם כולם מקדשים את החיים.

• מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הם הכי מקדשים את החיים, בגלל זה הם לא מוכנים להתגייס לצבא.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

גם דרעי מצטרף

הוא לא אמור להיות חכם? בטח הזדקן ממש, אם לקח לו שנה לתפוס את מה שסטרוק הבינה עוד ב7.10.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טקסט של יוען גונן:

לעתים נדמה לי כי העובדה שלתושבי המדינה הזאת עוד נותרו מעט שערות על הראש היא בגדר נס — הרי כל ריאיון עם שר או חבר כנסת מהקואליציה מוביל לצורך בלתי נשלט לתלוש את כולן. דוגמה יפה לכך היתה השיחה שניהלה אתמול העיתונאית מזל מועלם עם ח"כ צביקה פוגל מעוצמה יהודית, מפלגה שחבריה שונאים עוּבדות אפילו יותר משהם שונאים ערבים.

מועלם שאלה את פוגל מה דעתו על מעצרה של אנתסאר חג'אזי (או "המורה מטמרה", כפי ששניהם כינו אותה לאורך הריאיון, כי כידוע לערבים אין שמות וממילא קשה לזהות אותם מתחת לפלנלית). "את מסתכלת על המורה בטיקטוק ואני מסתכל על זה שלמורה הזאת יש בידיים לפחות 30 פצצות מתקתקות", אמר פוגל בטון מאיים. הפצצות המתקתקות הן למעשה ילדים מתקתַקים, שלומדים מחג'אזי לטפל בבעלי חיים — אבל מבחינת פוגל גם פעוט עם ארנבון חשוד כגיס חמישי אם המוצא מתאים.

"אני רואה את הסכנה של מורה שתומכת בטרור ומטקצקת על זה בטיקטוק", המשיך פוגל, שכנראה מדמיין את טיקטוק כעולם אפל של מחבלים וצקצקנים. "אתה יודע שהיא תומכת בטרור?" שאלה מועלם. "כן, אני יודע בדיוק מה היא עושה", השיב פוגל, "אני לא רוצה שאף אחד מהתלמידים שלה יקח מחר בבוקר אקדח". חג'אזי בסך הכל פרסמה סרטון תמים, אבל אפשר להבין את הבלבול של פוגל: בראש מפלגתו עומד אדם שהורשע בתמיכה בטרור, והוא באמת מאוד אוהב לצלם סרטוני טיקטוק ולחלק אקדחים.

לסיכום תהתה מועלם אם פוגל "שלם עם המעצר, עם הפלנלית, עם הביזוי שלה". חבר הכנסת השיב בלי למצמץ: "אם הייתי יכול לעשות את זה לעוד מורים הייתי עושה את זה", כי "כולנו יודעים שהם גדלים באווירה שבספרי הלימוד מלמדים אותם שלישראל אין זכות קיום". מדבריו ניכר שאין לו מושג שבתי ספר ערביים הם חלק ממערכת החינוך הישראלית, שעל התכנים הלאומניים והקיצוניים הנלמדים בה אחראים שותפיו לקואליציה.

אפשר להמשיך ולטקצק על האופן שבו פוגל מעוות את המציאות כדי להצדיק מעצר שווא גזעני, אבל הרי צריך שניים לטנגו. לאורך כל הריאיון מועלם לא טרחה אפילו פעם אחת לציין את העובדות: חג'אזי לא הביעה שמחה על 7 באוקטובר, לא נחשדה בהסתה לטרור וממילא שוחררה בלא כלום. מועלם גם לא טרחה לעצור לרגע את שטף הדיבור של פוגל כדי להסתייג מאמירות מסיתות, למשל התייחסות לילדים כאל "פצצות מתקתקות" ותמיכה במעצרים המוניים של מורים ערבים. כשהתקשורת מאפשרת לפוליטיקאים שקרנים וגזענים לשקר ולהתגזען בלי חשבון, מה הפלא ששקרים וגזענות מציפים את השיח הציבורי ומאיימים להטביע את כולנו.
**

עיתונאות פח, לא מכירים את מעט העובדות שצריך להכיר לפני שדנים בנושא. מה זה משנה, כשפונקציית המטרה היא רייטינג ותו לא, ובהיעדר ביקורת ו/או חשיבה ביקורתית, השיטה מוכיחה עצמה נאמנה.

• משעמם 1
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

עדיין יש עגבניות מטורקיה על המדפים בסופר.

באמת יש עגבניות מטורקיה בארץ?  אני מזמן לא ראיתי

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראיתי לא מזמן ברמי לוי.

ובנושא חשוב יותר, אם עדיין נותרו חטופים חיים בעזה, היום סופית הממשלה חתמה להם על גזר דין מוות בחסות ארה"ב ונתנה לחמאס דלק ומזון כדי להבטיח שיוכלו לשרוד במנהרות עוד הרבה זמן.

בושה וחרפה לכולנו. 

• מבאס 1

פורסם

אתה לא רואה איך הלחץ הצבאי עוזר לנו? הם פסע מדריכה באדמת הקודש.

רק בבקשה אל תפריע עם חטופים ודרמות. יש לנו טקס להקים כדי להדגיש כמה ניסים היו לנו. בזכות הניסים לא יצטרכו יותר צבא ותלמידי הישיבות יוכלו להמשיך ללמוד מבלי שיהיה משהו שיפריע להם.

אה, אל תשכח לתת יום הבראה לטובת הממשלה שמשקיעה יום וליל בשבילך.

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

ראיתי לא מזמן ברמי לוי.

עם איכות הסחורה שלו זהבטח נשאר מלפני החרם.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...