Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, hans כתב:

מאז שמר הגבול הציבו עמדה קבועה בכניסה לכפר המרצחים והשודדים עיסווייה, המצב השתפר מאוד. שבאב מטרידים מטופלים מהר.

ולפני העמדה של מג"ב?

זה מחזק את העמדה שלי.

לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

מניח שהמטוסים היו באוויר, בכל מקרה מאמין שיש נזקים לאו דווקא שם, נחכה שיגידו לנו מה.

לא מאמין שיגלו לנו עד הסוף.

לפני 9 דקות, Gosser1860 כתב:

לא רגיל להשתמש באותו מים בכזו תדירות, אבל בעקבות המתקפה הערב:

image.gif.3032a23885734a6cde0bff1d8eca229b.gif

שמע, בצורה מוזרה אני עדיין די רגוע. מתקפה בליסטית כנראה הגדולה בהיסטוריה ובדיוק יצאתי מהמקלחת, מבזבז את הזמן עד שאהיה עייף ואלך לישון.

עריכה: ההבדל היחידי כרגע זה שהנשק עבר מהנרתיק הרגיל לחגורת בטן במקרה שאצטרך לרדת שוב למקלט. הפיגוע הרצחני ברכבת הזכיר מה יכול לקרות אם מחבל ממזרח העיר יחליט לעבור במקלטים בזמן אזעקות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בכתבה הזאת אומרים. שאפשר לפגוע לאירנים בכלכלה. שזה נפט. אבל לא בטוח. שנפגע להם בנפט.

https://www.maariv.co.il/news/military/article-1137060

נקודת התורפה של האיראנים: "פגיעה אחת שם – ואין כלכלה באיראן"

למשטר האייתוללות לא מעט נקודות תורפה אסטרטגיות – ולא מדובר רק מתקני הגרעין. ד"ר משה אלעד: "אנחנו יכולים להרוס את הכלכלה האיראנית, שמושתתת על נפט, במחי ירי אחד".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני כשעה, yairw כתב:

תחנות כח, שדות ומאגרי נפט, מתקני הובלת מים, ובסיסים צבאיים, שייקח להם כמה חודשים להחזיר את החשמל והתקשורת

כתבת הכל אבל את הכי חשוב לא כתבת, מתקני הגרעין!! יש צק פתוח, יאללה לפרוע אותו..

הבעיה שאין לביבי ביצים

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כמה מסגדי פאר בטהרן. שידקור לאייתולות בעין כל פעם שהם יוצאים לרחוב, וגם יזכיר לפרסים שמישהונ מטפל בהם.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי אכפת מהמסגדים? צריך להשאיר להם מקום להתכנס ולעשות הצגות של בכי על המנהיג שלהם שיתפוצץ כמו החבר שלו בביירות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי דובר צה"ל "כשירות חיל האוויר לא נפגעה והוא יתקוף הלילה ברחבי המזרח התיכון".

בבוקר נגלה אם הרמנו להם את מתקני הגרעין ונפט או שתקפנו סוללת s300 והכל הצגה בעיניים ביחד עם האיראנים.

פורסם

הימור שלי סוללת s300 , .

למרות שזה הטיימינג המושלם למלחמה עם איראן.

בינינו חוץ מהצגות בליסטיות כאלו  שעם כל הטררם לא באמת עושות נזק ברמה משמעותית אין להם הרבה איךלהגיב לנו.

הם ביססו את התגובה על פרוקסי קרוב (חמאס וחיזבאללה) אדיר שכרגע כמעט לא מתפקד

זה הזמן לשחק על כל הקופה ולרסק להם את מתקני הגרעין הנפט והאנרגיה. כבר אכלנו קש שנה, לפחות שתהיה מזה תועלת לטווח ארוך.

והתרחיש הסביר שהם יסבכו את עצמם גם עם ארה"ב ואז בכלל יהיה כיף.

גם אם המחיר יהיה כבד מאוד

אם לא נעשה את זה עכשיו בעוד עשור או שתיים כשהם יהיו עם יכולת שיגור של פצצת גרעין באמת מצבנו יהיה רע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שהמתקפה הזו היתה מתוקשרת ומתואמת עם האמריקאים ולכן אנחנו נתאכזב מהתגובה.

מקווה לצאת טועה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

כמה מסגדי פאר בטהרן. שידקור לאייתולות בעין כל פעם שהם יוצאים לרחוב, וגם יזכיר לפרסים שמישהונ מטפל בהם.

ממש לא. הכל חוץ מזה.

זה לגמרי האינטרס שלהם, שזה יהפוך למלחמה של יהודים נגד מוסלמים והם יהיו מגיני האסלם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, CX25GTI כתב:

ש לך בעיה עם העובדה שלכנסת נבחרים בבחירות כלליות , הציבור אמר את שלו ונתן באנשים הללו את מבטחו לטוב ולרע.

אני מניח שאתה בוודאי תומך בועדה המסדרת של מפאי" , נראה שאתה מתחבר לשיטה הזו אז וגם היום.

מנהל מחלקה בהדסה ואו שופט אינם נבחרי ציבור אלא מינוי מקצועי ולכן נדרש לקיים ועדה מקצועית אשר תבחר את בעלי המקצוע הטובים ביותר לתפקיד , תרצה ואו לא יש הבדל ברור בין נבחר ציבור לבין אילו שאינם.

בוא ספר לי איך מצא את עצמו השופט שטיין בבית המשפט העליון ... 

בוא וספר לי מדוע חסרים 3 שופטים לעליון ומדוע שופטי העליון והלשכה אינם מוכנים אפילו לדון ולהגיע להסכמה על זהות 3 השופטים אשר יבחרו לעליון .

עובדתית אם 3 השופטים לא יהיו לטעמם של שופטי העליון הנוכחים לא יהיו מנוים , החונטה השלטת קווים לדמותה

אמרת שכל המינויים מץנעשים על ידי ועדות מקצועיות. מה המיקצועיות של הכנסת במינוי שרים?

וחסרים שופטים כי שר המשפטים החליט או שאני קובע מי יהיה או שאין ועדה למרות שהמחוקק הגדיר בדיוק איך ומי בוחרים.

שטיין מצא את מקומו שם כי 7 מתוך 9 חברי הועדה מצאו אותו ראוי. 

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

נו איך אתם?

תפס אותי בחוץ ונשכבתי על קן נמלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

תפס אותי בחוץ ונשכבתי על קן נמלים.

לא שברת עצם? כל השאר בונוס

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 39 דקות, Coro כתב:

ארה"ב לא מרשה לפגוע בנפט.

נוריד את חמינאי ושיקחו לעצמם את כל הנפט.

פורסם
לפני 19 דקות, DareDevil כתב:

לא שברת עצם? כל השאר בונוס

רק הורדתי גבס לפני שבוע. סבלנות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

יש המון סרטונים שמראים בערך 20-30 טילים נופלים אחד אחרי השני

ברוב הסרטונים האלו מה שרואים אלו לא טילים אלא שברי יירוט, במיוחד אם זה חץ 2 שמפרק את הטיל להמון חלקים. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...