Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא אמרתי שיש בהם טוב (ואין בהם טיפת טוב במונחים שאתה ואני חושבים על טוב) אלא שהם מאמינים שהם עושים טוב לפי תפיסתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

הם באמת מאמינים בזה שהם עושים את הדבר הנכון.

תסיר גם את המילים מאמינים והדבר הנכון.

כל מה שמשרת את האג'נדה שלהם, ברוך הבא.

אמת\מציאות  אלטרנטיבית מכל סוג.

"קרה לנו נס בעזה"

ורק לחשוב שלאחר לכתה של הצמרת הבטחונית  הם יהיו הממנים של הצמרת הבאה.

• אהבתי 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

זה כמו החשיפה של סגל הקשקשן שאומרת שאם אתה לא פוליטיקאי אסור לך לעסוק בקידום אישי וכמובן שאם אתה לא פוליטיקאי אתה חייב להיות נקי כפיים ולהם? להם מותר הכל. 

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

הם מאמינים שהם עושים טוב לפי תפיסתם.

גם סינוואר בטוח שהוא עושה טוב, אנשים עם חשיבה ביקורתית שופטים עפ"י מעשים ותוצאות - לא עפ"י דמיונות ופוזיציה.

הפופוליסטים רוכבים על היכולת המועטה של אנשים להתעמק בעניינים, עד כה נראה שזה עובד לא רע בכלל. הממשלה של ביבי מחזיקה יופי, כנ"ל שלטון חמאס. הנתינים בישראל ובעזה בסהכ בסדר עם הפירות הבאושים שההנהגה מוכרת להם. בעזה מאשימים את ישראל ב"ג'נוסייד" שהגיע לכאורה משום מקום, ובישראל עושים אותו דבר על אוק' 7 שהתרחש יש מאין לא ברור למה. 

בהקשר של "מי מנצח את המלחמה הזו", שנכון גם לגבי כל הסכסוך כולו, כתב לי חבר: 

ציטוט

ההכנה הכי טובה לחיים בישראל היא ללכת לחוף הים ולחשוב לעומק על כל הקטע של משחק מטקות - רועש, אין חוקים, לא ברור מי מנצח או מפסיד ולמה, ובינתיים כולם מסביב סובלים.

כוחנו באחדותנו 💪🏻🇮🇱

• אהבתי 2
  • משעמם 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

לא אמרתי שיש בהם טוב (ואין בהם טיפת טוב במונחים שאתה ואני חושבים על טוב) אלא שהם מאמינים שהם עושים טוב לפי תפיסתם.

אז כמו חמאס בעצם, לא?

בתכלס, אי אפשר לדעת באמת מה הם רוצים.

אולי הם מאמינים בדומה למוסלמים קיצונים שאם החזון המשיחי שלהם יתממש כל הבעיות של היהודים ייפתרו ובשביל זה מותר לפעול בכל דרך אפשרית גם אם אנשים נפגעים.

אולי הם יודעים שזה בלוף בדיוק כמו המנהיגים החרדים, וכל מה שמעניין אותם זה שליטה?

טוב ורע זה לא דברים שאפשר למדוד, יותר קל למדוד נזק ותועלת. איזו תועלת קידום הרפורמה המשפטית הביאה למדינה ולציבור? כלום. רק נזק.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל המדדים של המדינה והציבור לא נספרים. הם בודקים את נתועלת ללוין ולרוטמן. זהו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כשאתה מנסה למדוד פוליטיקאי, יענו נבחר ציבור, אתה אמור למדוד את התועלת לציבור. אין לי בעיה שהפוליטיקאי ירוויח אישית ממהלכים שיזם שטובים לציבור, אבל כשהוא גורם נזק למדינה ומנגד 0 תועלת לא הייתי ממליץ עליו בגוגל רוויוז ואני רוצה את הכסף בחזרה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 32 דקות, ch28566 כתב:

זה כמו החשיפה של סגל הקשקשן שאומרת שאם אתה לא פוליטיקאי אסור לך לעסוק בקידום אישי וכמובן שאם אתה לא פוליטיקאי אתה חייב להיות נקי כפיים 

והוא צודק 

אם אתה חושב ששופט\שוטר\ שומר סף יכול להיות לא ישר כמו פוליטקאי אז איך הוא יכול לשמור על החוק. הוא חייב להיות פלס. ברגע שהוא עסוק בקידום אישי או חסר ניקיון כפיים אין הבדל בינו לבין פוליטקאי רנדומלי 

• משעמם 1
פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, כוכב השחר כתב:

רואה את כל הגוונים, אבל מסתכל על DATA שמדבר בעד עצמו. אנשים בישראל פשוט מתעלמים מה DATA ואומרים "יהיה טוב" - אנחנו הישראלים אלופים בזה. פשוט להתעלם מהראיות ולהמשיך קדימה עם אופטיומיות לא מוסברת (מניח שזה עבד הרבה פעמים ולכן חושבים שזה ימשיך לעבוד לנצח).

יש מודלים מתמטיים מוכחים כמעט לכל הדברים שאנחנו מדברים עליהם - ילודה, תשלומי מיסים ועוד - אפשר לעשות חיזוי, די מדויק, של איפה ישראל תהיה בעוד 10, 20, 30 שנים, ואנשים חכמים בהרבה ממני עושים. כל זה מתעלם לחלוטין מנושא חמאס\חיזבאללה\איראן (אני יוצא מנק' הנחה שישראל תנצח בכל הנ"ל כפי שניצחה בעבר, השאלה באיזו עלות).

הפתרון היחיד שאני רואה זה קפיטליזם אמיתי שמעוגן בצורה חזקה מאוד (לא כזה שממשלה של 65 יכולה לבטל בבחירות הבאות) שיחייב אנשים לצאת לעבוד, או לפחות לנסות להיות יותר פרודקטיביים - ואם לא, פשוט לחיות בעוני ורעב. אחרת - פשוט ימשיכו לנצל את הסוציאליזם בישראל כמו וירוס שאוכל את ההוסט עד שהוא מת.

במציאות מודלים מתמטיים, בטח ובטח שסוציולוגיים, טועים על ימין ועל שמאל. אף אחד לא יודע לחזות את העתיד.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

והוא צודק 

אם אתה חושב ששופט\שוטר\ שומר סף יכול להיות לא ישר כמו פוליטקאי אז איך הוא יכול לשמור על החוק. הוא חייב להיות פלס. ברגע שהוא עסוק בקידום אישי או חסר ניקיון כפיים אין הבדל בינו לבין פוליטקאי רנדומלי 

אז אתה אומר שאלו שיכולים לדוגמה להכריז על מלחמה, על לשלוח את אלו למות ולתת פטור לאחרים לא צריכים להיות נקיי כפיים יותר מכל אחד אחר בשירות הציבורי? הקלטת מראה דבר אחד, אדם שניסה לקדם את עצמו לתפקיד מסוים, קצת מסריח אבל לא משהו שהפיל אותי מהרגליים שכן אל מדובר כאן בקידום אדם שלא היה כשיר בהחלט לתפקיד מעבר לעבודה שמי שבחר בו זה אותם אלו שמתלוננים עליו כי הוא לא נתן להם להיות מושחתים. אלו חלאות האדם המשרתים כיום בממשלה והבן של הטרוריסט שמדבר זחוח כמו מרבית חובשי הכיפה, אדם אל ראוי. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

יום אחד אולי תבין שאנקדוטות הן לא משהו שמבססים עליו מדיניות ואידאולוגיה. אבל זה כנראה לא יהיה היום.

למה שהוא יבין? כל העולם המערבי עושה בזה שימוש בשביל להעביר נקודות שיקריות ולנצח וויכוחים - ועובד לו מצוין.

זה הא' ב' של איך מנצחים וויכוח כשהאמת לא לצידך, כולם יודעים את זה, כולם עושים בזה שימוש - ואיכשהו זה עדיין עובד.

יובל כנראה עושה את זה בתמימות. ביבי עושה את זה בזדון, בידיעה שהוא צריך לשכנע בשקר רק את הבוחרים שלו, שזה קל, ושרוב מוחלט של העם לא ניחנו בחשיבה ביקורתית וישתכנעו.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 2.9.2024 בשעה 08:33, hans כתב:

מבחינתך, כן. אולי גם מבחינתי.

בפועל, בשטח, אילו היה מכריז את מה שכתבת - לא היה שום הבדל במחאות / הפגנות,

חוץ מקריאות ״רוצח״.

אה, רגע, בעצם שומעים את הקריאות האלה מזמן...

תלוי במחאות ובמשתתפים. יש אלו שהיו מחפשים מה להגיד עליו רע בכל מצב. יש את משפחות החטופים שהאינטרס שלהם הוא חזרת החטופים בכל מחיר, וזה לגיטימי ואי אפשר לבוא אליהם בטענות. יש גם את שאר העם, שלדעתי זה לא חלק קטן מהאנשים, שעוד איך שהוא האמינו שלפחות כשיקרה לישראל האסון הכי גדול בהיסטוריה המודרנית שלה (ואולי בכלל) אולי אז חבורת האימפונטנטים ששולטים בנו יקחו את עצמם בידיים. תקווה שנגוזה מזמן לצערי. 

בתאריך 2.9.2024 בשעה 09:09, David32 כתב:

מה מרשים בזה?

אם ביבי היה מוציא להורג שישה אנשים התגובה -אני רוצה להאמין - הייתה זהה אם לא קיצונית יותר.

מה התגובה הנכונה לדעתך? שבה סינואר היה מתבאס ומוותר או משהו. ההיפך ממתמוגג....

אתה חושב שהם רצחו שישה אנשים מחשבה שעכשיו אנשים יצאו להפגין?

זה מרשים, כי הוא מכיר אותנו היטב והוא משתמש בזה ובדעת הקהל העולמית כדי לנסות ולהבטיח את ההשרדות של הארגון שלו, וכל זה מתוך בור באדמה, כשכוחות מודיעין של ישראל ושל ארה"ב מחפשים אותו בנרות, הארגון שלו אט מתפרק, אבל הוא מבין את המפה הפוליטית והעולמית היטב. 

תגובה הכי נכונה בהתאם למה? לא הבנתי כל כך את השאלה. 

אני חושב שסינוואר רצח 6, למרות שהם שווים לו יותר חיים, כי הוא יודע שההישג של שחרור חטופים זה הדבר שהכי מעלה את המורל שלנו, יותר מחיסולים כאלו ואחרים, ועל כן הוא מבין שרצח חטופים מערער את העם שלנו ויגרום לנו לההפעיל לחץ על הממשלה לסיים את המלחמה, והוא צודק. 

אם זה טוב או רע, מוזמנים להתכווח אחד עם השני כמו שעושים פה 6500 עמודים בערך. לי פחות יש עניין לקחת בזה חלק. אני משתדל להיחשף לרעיונות חדשים ומדי כמה עשרות עמודים זה עובד ומעניין לי. לא מעבר. 

בתאריך 2.9.2024 בשעה 09:47, פינדר כתב:

הוא גם התמוגג מאושר ב7.10.

אנחנו צריכים לנהל את החיים שלנו לפי מה שגורם לנו אושר (או פחות סבל בימים אלו). פחות מעניין אותי מהתחושות של סינוואר.

בכלל מצחיק אותי שכל פיד ימין בטוויטר נהיו פתאום הדוברים של סינוואר. ״הוא מאושר״, ״הוא מחכך ידיו בהנאה״...

איפה הם היו כשהוא היה ממש מאושר כשמר ביטחון העביר לו מזוודות?

באמת הפיד הפלסטיני\לבנוני חגג על התמונות מההפגנה. אבל אלו אותם טמבלים שחגגו ב7.10 ומאז בוכים על מה שהגיע אחרי זה.

תכף גם תגיד לי שאנחנו צריכים לעשות את כל מה שטוב ולהינמע מכל מה שרע. 

אני לא בפיד ימין ולא שמעתי מישהו מדבר על זה. כן ראיתי תכנית תיעודית עליו. מאוד מעניינת ומלמדת הרבה, לדעתי. ממליץ. יש ביוטיוב. סינוואר הוא פוליטיקאי נהדר, איש רשע, ולצערי הרב, גם מכיר את עם ישראל היטב, כולל החולשות שלנו. זה לא בהכרח אומר שמשהו הוא טוב או רע, וזה לא בהכרח אומר שההפגנות זה רע, זו מסקנה שאתה גזרת מההודעה שלי כי פטיש מחפש מסמר, זה הטבע שלו. מכך שכל החלק השני של ההודעה שלך לא רלוונטי כהוא זה למה שאני כתבתי, אז אין לי כל כך איך להגיב. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...