Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, RK כתב:

מי? מה? מו?

כשהאופוזיציה שאלה את עבאס אם הוא רוצה שהמלחמה תיגמר הוא אמר שבטח שהוא רוצה כי נרצחו 50,000 אזרחים בעזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בדיוק. אתה פותח וויינט ואין לזה שום זכר. למה שתדע על זה אם אתה מחרים "שופרות"? העיתון של המדינה עסוק בקמפיין הפסקת המלחמה

פורסם

דווקא קראתי על זה בוואלה.

לרגע לא חשבתי שאתה מתכוון לתקיפת שני הקצינים על ידי חרדים.

פורסם

אם צריך רומן, פשוט תיכנס לחדשות  14.

והכול ניהיה ברור.

https://www.now14.co.il/50-אלף-אזרחים-נרצחו-בעזה-מנסור-עבאס-מעור/

הוא אמר שנרצחו, לכן חיילים רוצחים ולכן אללה הוא אכבר. 

לי יש שאלה אחרת. איך קוראים לזה שבן אדם מת מכלי נשק/פצצה?

הוא הומת? נהרג?

זאת אומרת אם היה אומר שהם הומתו זה היה בסדר ולא היו אומרים שהוא מוסלמי מסוכן?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, David32 כתב:

אם צריך רומן, פשוט תיכנס לחדשות  14.

והכול ניהיה ברור.

https://www.now14.co.il/50-אלף-אזרחים-נרצחו-בעזה-מנסור-עבאס-מעור/

הוא אמר שנרצחו, לכן חיילים רוצחים ולכן אללה הוא אכבר. 

לי יש שאלה אחרת. איך קוראים לזה שבן אדם מת מכלי נשק/פצצה?

הוא הומת? נהרג?

זאת אומרת אם היה אומר שהם הומתו זה היה בסדר ולא היו אומרים שהוא מוסלמי מסוכן?

הודחתי מדסק המשפט בפורום כי איני איש מקצוע, אז אני לא הסמכות המתאימה כדי להסביר לך את ההבדל בין רצח לבין המתה/הריגה.

אני גם לא מתמטיקאי, אז באופן טבעי אני לא יודע להסביר איך חבר קואליציית השינוי המכובד הגיע למספר 50000.

לא מטריד אותי בכלל שעבאס קורא לחיילי צה"ל רוצחים. לא מטריד אותי שהוא לא מפריד בין רוצחי, אונסי ומבתרי הגופות העזתים לבין מי שנקלע לאש צה"ל בגללם. אני יודע לזהות תומך טרור איסלאמי, גם אם הוא מדבר בנימוס. מה שמטריד אותי מאד זה שיש עדיין מי שמלמד עליו סנגוריה ושתקשורת המיינסטרים מצניעה את זה ככל שהיא יכולה (הרי זה יעלה בסוף, בדיוק כמו שביידן לא החלים מהדמנציה). הרי ביבי יותר גרוע מסינוואר, אז כל האמצעים כשרים.

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

הוא הומת? נהרג?

הם נהרגו.

בדיוק כמו שתושבי הקיבוצים נרצחו אבל מי שמת מטיל נהרג.

לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

א מטריד אותי בכלל שעבאס קורא לחיילי צה"ל רוצחים. לא מטריד אותי שהוא לא מפריד בין רוצחי, אונסי ומבתרי הגופות העזתים לבין מי שנקלע לאש צה"ל בגללם. אני יודע לזהות תומך טרור איסלאמי, גם אם הוא מדבר בנימוס. מה שמטריד אותי מאד זה שיש עדיין מי שמלמד עליו סנגוריה ושתקשורת המיינסטרים מצניעה את זה ככל שהיא יכולה (הרי זה יעלה בסוף, בדיוק כמו שביידן לא החלים מהדמנציה). הרי ביבי יותר גרוע מסינוואר, אז כל האמצעים כשרים.

הוא לא קרא לחיילי צהל רוצחים ועשה הפרדה ברורה בין המחבלים לשאר האנשים.

אני מבין שזה שהוא מוסלמי מספיק כדי שיהיה טרוריסט אבל לא הוא זה שקרא השבוע לשני קצינים בכירים רוצחים ונאצים. מעניין שכתבה על זה לא העלת ולא קראת לרב שלהם טרוריסט.

פורסם

אמר מה שאמר. מה זה משנה עכשיו, בחודש 07/2024? אין איזו סכנה שהוא יהיה חלק מאיזושהי ממשלה, הוא לא היה חלק ממשלת השינוי, אין איזו ציפיה מיוחדת ממנו שיהיה ציוני, וכל מה שאתה (אם אני מבין נכון) רוצה לומר, זה לתת איזושהי הצדקה לממשלת חדלי האישים הנוכחית, שבניגוד לממשלת השינוי לא נכנסה איתו לשום דיל (למרות שניסתה, לפני לפיד/בנט). אני צודק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

הם נהרגו.

אני מבין שזה שהוא מוסלמי מספיק כדי שיהיה טרוריסט אבל לא הוא זה שקרא השבוע לשני קצינים בכירים רוצחים ונאצים. מעניין שכתבה על זה לא העלת ולא קראת לרב שלהם טרוריסט.

"50000 אזרחים נרצחו ברצועת עזה" זה ציטוט מדויק. בדוק אותי אצל ה"שופרות". ב"כל המבזקים" של Ynet עדיין אין לזה זכר.

אתה לא מבין נכון. יש חיילים מוסלמים בצה"ל שמסכנים את חייהם במרדף אחר הרוצחים והאנסים העזתיים. הקולגות הערבים שלי מכנים את מטוסי חיל האוויר "מטוסים שלנו", גם אם הם לא ציוניים. הכל בסדר. אני מבין שקל לך יותר לכנות אותי גזען מלהודות בפני עצמך (וכמובן כאן) שאתה מעדיף שותפות פוליטית עם הזרוע הישראלית של האחים המוסלמים (שחמאס היא הזרוע הפלסטינית של אותה תנועה) מאשר איתי.

מאותה סיבה אתה דוחף את הסיפור של המופרעים מבני ברק. אין לי חיבה גדולה לחבר'ה האלה ולרבותיהם. מה ששמתי לב הוא שמעשיהם זכו לגינויים ברורים מההנהגה הפוליטית החרדית, שהסלידה שלי ממנה גדולה שבעתיים. אצלכם היו קוראים לזה ווטאבאוטיזם.

פורסם

לפני 1 דקה, RK כתב:

אמר מה שאמר. מה זה משנה עכשיו, בחודש 07/2024? אין איזו סכנה שהוא יהיה חלק מאיזושהי ממשלה, הוא לא היה חלק ממשלת השינוי, אין איזו ציפיה מיוחדת ממנו שיהיה ציוני, וכל מה שאתה (אם אני מבין נכון) רוצה לומר, זה לתת איזושהי הצדקה לממשלת חדלי האישים הנוכחית, שבניגוד לממשלת השינוי לא נכנסה איתו לשום דיל (למרות שניסתה, לפני לפיד/בנט). אני צודק?

הוא היה חלק ממשלת השינוי. אין איך לסובב את זה.

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

הם נהרגו.

המנהיגים שלהם גינו את התקיפה, גם אם זה למראית עין.

מי יגנה את עבאס?

פורסם
לפני 17 דקות, Renaultrap כתב:

הודחתי מדסק המשפט בפורום כי איני איש מקצוע, אז אני לא הסמכות המתאימה כדי להסביר לך את ההבדל בין רצח לבין המתה/הריגה.

אני לא ביקשתי את ההבדל.

אבל מהמשך ההודעה אני מבין שגם אם הוא היה אומר "נהרגו" זה עדיין לא היה משנה לך. ולכן, זה לא משנה בכלל באיזה מינוח הוא היה משתמש - עדיין היית מתרעם (הא הא) עליו, קורא לו תומך טרור איסלאמי ומה לא. 

ובגלל זה - הדעה שלך במקרה הזה לא שווה התייחסות.

____

נהג לילה, הנקודה הייתה כמובן שהמינוח עצמו לא משנה למר רנו או שאר החברים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לסובב את מה?

הוא עסק בטרור במסגרת תפקידו בממשלה הקודמת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

הוא היה חלק ממשלת השינוי. אין איך לסובב את זה.

לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

זהו, שהוא לא. היה חלק מהקואליציה, תקופה מוגבלת, לא היה חלק מהממשלה. ושוב, מה שאוהבים "לשכוח", זה שהסיבה שזה קרה זה שביבי לא הצליח להעביר אותו אליו. 

וזה עדיין לא עונה לשאלה מה משנה מה הוא הפליץ מהפה היום?

• אהבתי 2

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 דקות, RK כתב:

אתה טועה. אני משוכנע שקראת את הפוסט. אני גם משוכנע שבחרת להתעלם ממה שכתבתי והעדפת פרשנות מעוותת. אתה מתחמק בדיוק כמו Night Driver. מה שמטריד אותי זה טירוף המערכות שמלבין תומכי חמאס בשם המלחמה בבנימין נתניהו, ושכל האמצעים במלחמה הזו כשרים. חוץ מאמצעי התקשורת. ההתגייסות שלהם היא טריפה גמורה. עובר חצי יום, ואמירות בוטות כאלה עדיין לא מדווחות אבל יש דיווח על שריפה ביבנאל.

עם יד על הלב, אתה חי בשלום עם זה שבלי ה"שופרות" אזרחי ישראל לא היו יודעים על זה?

פורסם

אבל עד עכשיו לא ענית לשאלה, מה הנפקות של דבריו? עזוב שופרות (והוא בעמוד הראשון בוואלה, כמו שנהג לילה כתב). מה הנפקות של דבריו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 5 דקות, RK כתב:

זהו, שהוא לא. היה חלק מהקואליציה, תקופה מוגבלת, לא היה חלק מהממשלה. ושוב, מה שאוהבים "לשכוח", זה שהסיבה שזה קרה זה שביבי לא הצליח להעביר אותו אליו. 

וזה עדיין לא עונה לשאלה מה משנה מה הוא הפליץ מהפה היום?

כתבתי פה, ואני עדיין עומד מאחורי דבריי, זו בדיוק הסיבה שלא הצבעתי לביבי בבחירות האחרונות. כמו שאוהבים לומר אצלכם "לא נשכח ולא נסלח". אין מחילה על שיתוף פעולה עם תומכי חמאס.

מה שעוד אוהבים לומר אצלכם זה "מאז ה-7.10", כדי להלבין את דחיית חוק הגיוס בממשלת השינוי ואת חיזוריו של גנץ ודפו הריק אחרי החרדים. ובכן "מאז ה-7.10" הגנה על תומכי חמאס היא דוחה שבעתיים מהחיזור הפאתטי אחרי עבאס לפני הבחירות.

• תוכן חדש...