Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

להערכתי יש שתי אפשרויות, אולי שתיהן התקיימו:

1. הצבא לא באמת היה בכוננות הנדרשת

2. התקפת סייבר על המערכות ששיבשו את התגובה

• מעניין 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, netanel1014 כתב:

צריך להיות באמת תמים כדי להאמין שלא היה פה שת"פ רציני. יש אנשים מאוד מאוד מאוד רעים שלא הוחלים באמצעים כדי להפיל את הממשלה. 

המחדל פה הוא ברמה של אי שפיות. 

https://he.wikipedia.org/wiki/דיסוננס_קוגניטיבי

image.thumb.png.5f3c96433b38b30fd16ede5b3dbcebc3.png

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5
פורסם

ואני שמעתי קונספירציה הזויה שנתניהו רצה את המלחמה כדי שיוכל להתחמק מההפיכה המשטרית.

היו התרעות במשך שנים. אני זוכר שפרסמו שהחמאס רוצה לכבוש יישובים ולחטוף ישראלים. השאלות איך החמאס הצליח בכל זאת לחדור בלי הרבה התנגדות הם שאלות חשובות, אבל לא חושב שהייתה פה איזו קונספירציה מהצבא.

אני חושב שבבלאגן שהיה, הממשלה קודם כל צריכה לדאוג למחבלים שבשטחה ולאזרחים שנחטפו. אי אפשר להתעסק גם בזה וגם בתקיפה אווירית שיכולה לסבך את המצב אם אתה למשל פוגע באזרחים שלך.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 דקות, arik100 כתב:

השאלה הגדולה היא איפה היו ההתראות? איך הגיעו למסקנה שלא צפויה פעילות או שלא מתארגנת? 

השאלה השנייה הגדולה איך לא הייתה תגובה בכל המרחב במשך כל כך הרבה זמן?

אני רוצה לומר לך שבתור אחד שלא שואב פוליטיקה כל היום ומתעדכן מידי פעם "בקטנה" בחדשות המדינה - בחודשים האחרונים לא פעם ולא פעמיים שמעתי איומים של חמאס על מלחמה שבפתח. הם מטפטפים את זה גם לפלסטינים שחיים באיו"ש וגם באמצעי התקשורת (שלהם, מה שבסופו של דבר מגיע גם אלינו).
אם מישהו בקבינט חשב שאי אפשר להפתיע אותנו, הנה התשובה שלו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כבר שנים שאני אומר שהחמאס כל קיץ יוצא לציד יהודים. רק עכשיו אנשים מבינים עם מי יש לנו עסק.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

אני רוצה להבין דבר אחד כי אין לי מושג בפוליטיקה . איך מורידים את כל הממשלה המז@@נת הזו? כי אף אחד מהם לא יתפטר. לילה עבר ואין אף ממשלת חירום ואין פעולות נגד מדינת מחבלים כי עזה בעיניי זה בדיוק זה. למה לא מזיינים אותם בכל הרבאק עם מטוסים , חרבות , חרא, לייזרים ופרוטונים וכל נשק של חלליות על . אני משלם מיסים הכי גבוה בעולם ורוצה שקט ולא לראות זוועות ולקבל חרדות ולמה אנשים כמוני שילמו בחייהם? זה אבסורד וזה לא הגיוני ואני לא מקבל שזה מחדל כי מכרו אותנו עבור צרכים אישיים ואין פה שום קונספירציה אלא אמת מרה מאד לגבי איך ענו בעיניהם הכוונה למממשלה שלנו. אני לא  מאשים את חמאס כי הם חיות טרף ועשו את מה שהם חולמים לעשות לנו כבר שנים. אני שואל מה אנו בעם עושים היום כדי לטפל במפקדים עלינו כי אנו כרגע בשר תותחים.

לפני 7 דקות, SurfHigh כתב:

להערכתי יש שתי אפשרויות, אולי שתיהן התקיימו:

1. הצבא לא באמת היה בכוננות הנדרשת

2. התקפת סייבר על המערכות ששיבשו את התגובה

איזה התקפת סייבר? ב 7.30 כל העם ידע על זה דרך רשתות ולא צריך בשביל שוב סייבר כדי להעיף קיבנימט לפחות כמה מטוסים כדי לתקוף אותם מהאויר

• אהבתי 6

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, yb כתב:

אתה אמיתי? אתה מבין איזה מילים יצאו לך מהאצבעות?  שחייל ישראלי בכוונה עצר סיוע והעדיף שהתושבים שלנו יפגעו ויחטפו?  בכוונה?!

ועוד אומר את זה חד משמעית לא מעלה שאלה.

הראש לא קולט 

lockquote widget

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

@98civicצא מזה, זה מחדל נטו.

גם הצבא וגם הדרג המדיני.

לפני 9 דקות, Coro כתב:

ואני שמעתי קונספירציה הזויה שנתניהו רצה את המלחמה כדי שיוכל להתחמק מההפיכה המשטרית.

אין אף אחד עם קמצוץ שכל שחושב ככה.

אני אפילו לא מתייחס לרמה המוסרית של נתניהו, זה פשוט סיכון גדול מדי - אי אפשר לשלוט בדבר כזה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

אני חושב שהבעיה הייתה דיליי של שעתיים ומשם הצבא עובד מסודר והוא 100 רמות מעל התתי אדם

לפחות מה שראיתי שהייתי בשדרות. עכשיו אני בירושלים 

השעתיים דילי נתן להם ליסוע בכבישים שלנו ולהיכנס לישובים ומשם הכול קשה יותר

אם היו רואים אותם בכביש היו מורידים אותם בקלות. הילקס עם תתי אדם עומדים מאחורה

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, netanel1014 כתב:

למה שמעת את אהוד ברק?" יקראו לי לשלטון כאשר גופות יצופו בירקון"

מה הקשר בנאדם?????

אהוד ברק נושא בתפקיד עם אחריות כלשהיא? הוא ראש ממשלה?/שר בטחון/רמטכל?/אלוף פיקוד?/ראש אמן?/ יור ועדת הבטחון הכנסת????   

אהוד ברק נתן פקודה לכל המערכת לא להגיב ולתת לחמסניקים הבני ז©$®ת לפגוע ולהמדיך לחטוף אנשים?  על מה אתה מדבר

אהוד ברק כבר  שנים לא מעטות הוא לא בתפקיד רשמי אחרי קריירה מפוארת בשמירה על עם ישראל למרות כל הטינופים של מכונת הרעל, כמו למשל מבצע סבנה שהציל חטופים ישראלים באומץ ועוד דברים ארוכים שאתה מבטל בבורות ונבזות.

פשוט שטוף מוח תתעורר

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 7

פורסם
לפני 3 דקות, netanel1014 כתב:

למה שמעת את אהוד ברק?" יקראו לי לשלטון כאשר גופות יצופו בירקון"

המשך המשפט "כאשר יהודים יהרגו יהודים". זה כשהוא פלל לכאורה למלחמת אחים.

מה שקרה אתמול הזכיר לי את מקרה מדחת יוסוף שהופקר במשך שעות ולא נשלחה אליו עזרה. ברק היה אז שר הבטחון. אתמול הופקרה מדינה שלמה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 1 דקה, Coro כתב:

המשך המשפט "כאשר יהודים יהרגו יהודים". זה כשהוא פלל לכאורה למלחמת אחים.

מה שקרה אתמול הזכיר לי את מקרה מדחת יוסוף שהופקר במשך שעות ולא נשלחה אליו עזרה. ברק היה אז שר הבטחון. אתמול הופקרה מדינה שלמה.

אל תשכח להזכיר גם מי היה ראש ממשלה (נכון...)

• רעיון טוב! 3

• תוכן חדש...