Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, gadik6 כתב:

אם יש משהו ראוי "להערצה" אצל חלק מהשמאל זה שאין להם פרות קדושות. עכשיו הם התחילו להפגין גם בבית עלמין.

השלב הבא - מחאה במחלקות טיפול נמרץ ברחבי הארץ.

והנה חבר של יבגני ופינדר, מלח הארץ, הייטקיסט, מילואימניק טייס ושריונר, ממשיך דרכו של חיים נחמן ומשלם המיסים.

כמה תסכול, שנאה וזעם, אבל למזלו של הכתב, רוב האנשים הללו פשוט פחדנים מדי מכדי "לעשות משהו".

אחי נראה לי כל העצירות מזה שאתה לא מוצא זמן ללכת לשירותים בעבודה מתחילה להשפיע. טפל בעצמך. חבל.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

והנה חבר של יבגני ופינדר, מלח הארץ, הייטקיסט, מילואימניק טייס ושריונר, ממשיך דרכו של חיים נחמן ומשלם המיסים.

תן לי לענות לך כמיטב המסורת:

"אנחנו רואים סרטון מהאמצע שלו, אולי ינון מגל התגרה בו קודם?"

"הוא מושתל שמקבל כספים מפורום קהלת אני לא אתפלא אם ינון מגל ביים את זה"

"וכשקיללו מפגינים ככה בירושלים, אמרת משהו?"

ועכשיו ברצינות, בוא תנסה לנתח את הסרטון בצורה אובייקטיבית, כמו מהנדס או עורך דין - רואים בן אדם שלא נראה 100% חוזר על המילים בן זו*ה, מאנ*ק וקוק*ינל

איזה 20 פעמים.

הוא שמאלני? הוא ימני? אפשר לדעת בכלל? למה הוא מקלל? יש שם איזה מסר? 

מה זה משנה, 

אתה וצופי ערוץ 14 כבר מריצים סיפורים על השמאלן האלים האנרכיסט והטרוריסט תוקף את הפטריוט מגן הצדק ינון מגל. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הוא גם ביצע תנועה מזרחית מגונה. אכן, אלים מאוד.

בינתיים מי שמוציא אצבע משולשת לכל עם ישראל, ומצליח לגרום לכל סקטור יצרני להתמרד, הוא ביבי עם חבר מרעיו.

ולשמחתי גפני קיבל תשובה מחברות האבטחה - הודיעו שלא יבדקו חמץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

הוא גם ביצע תנועה מזרחית מגונה. אכן, אלים מאוד

זה מסביר את הכל. הוא מזרחי!!!

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עכשיו אתה מבין למה רוצים להחליף את השופטים, כאסח?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש הרבה שבויים. הרי דיברנו כבר על כך שנתניהו הרחיק כל בעל מחשבה עצמאית שאינו מצוד לישבנו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 35 דקות, Morningstar כתב:

אני היחיד שלא באמת מאמין שיש לקואליציה 64 ידיים להעביר את המהפכה הזו כלשונה?

אני סופר בליכוד לא מעט ח"כים שפויים שלא בטוח יצביעו עם הקואליציה.

כנראה שאתה צודק ורשמתי את זה קודם,

אולי זה עוד גורם לחץ שמאלץ אותם להתפשר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני כשעה, Morningstar כתב:

ני סופר בליכוד לא מעט ח"כים שפויים שלא בטוח יצביעו עם הקואליציה.

לא יודע.. בינתיים שר התקשורת מאחל לנו "חג שמח ולכו לעזאזל".

הכל פה מטומטם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אם יש משהו ראוי "להערצה" אצל חלק מהשמאל זה שאין להם פרות קדושות. עכשיו הם התחילו להפגין גם בבית עלמין.

השלב הבא - מחאה במחלקות טיפול נמרץ ברחבי הארץ.

כמה תסכול, שנאה וזעם, אבל למזלו של הכתב, רוב האנשים הללו פשוט פחדנים מדי מכדי "לעשות משהו".

בן אדם עם מסכה על הפרצוף כאשר אנחנו לא רואים את החצי הראשון של הסרטון ומה גרם לתגובה. נראה כמו ביום לא מוצלח במיוחד, מה שמאוד מתאים לערוץ יוזף גבלס פטריוט. לא ראיתי אנשים כאלה בין המפגנים, אבל הרבה פעמים בצד השני.

פורסם
לפני שעה, Morningstar כתב:

אני היחיד שלא באמת מאמין שיש לקואליציה 64 ידיים להעביר את המהפכה הזו כלשונה?

אני סופר בליכוד לא מעט ח"כים שפויים שלא בטוח יצביעו עם הקואליציה.

יצביעו עם הקואליציה, כי מי שלא- מיידית בחוץ.

קרבות הירושה כבר התחילו, רק שבשלב זה הם מתחת לפני השטח. ההתתגוששות הראשונה תהיה על מי יגרום למי לשבור שורות, מה שלפחות במיידי גורם דווקא להידוק השורות.

פורסם

image.png.b6d070f1542fecde94e4e82176ec4729.png

בן אדם מקום 13 במפלגת השלטון, רואה חשבון בהכשרתו, ד"ר להנדסת חשמל מבן-גוריון ואפילו יש לו כמה מאמרים וציטוטים ב-google scholar. סה"כ, על פניו, חבוב די חכם.

ואז הציוץ הזה. וזה כנראה לא היה בכעס או משהו, הוא צייץ לאחר מכן שזה לגיטימי.

פףף איזה ייאוש..

• אהבתי 1
  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

בן אדם מקום 13 במפלגת השלטון, רואה חשבון בהכשרתו, ד"ר להנדסת חשמל מבן-גוריון ואפילו יש לו כמה מאמרים וציטוטים ב-google scholar. סה"כ, על פניו, חבוב די חכם.

פףף איזה ייאוש..

חוכמה אקדמית מעידה אך ורק על חוכמה אקדמית בתחום הנלמד/נחקר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

פףף איזה ייאוש..

ההזיה שהוא לא מבין את האירוניה שהוא נמצא בקואליציה אשר בערך שליש ממנה (במקרה הממש טוב) סרבנים

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, Potato כתב:

חוכמה אקדמית מעידה אך ורק על חוכמה אקדמית בתחום הנלמד/נחקר.

כן ולא. בסוף המסלול שהוא עשה (ראיית חשבון ואז תואר מתקדם בהנדסה) דורש עוד כמה יכולות מעבר לחוכמה אקדמית. בסוף צריך למצוא מנחה בתואר השני בשביל התזה ובשביל תואר שלישי צריך גם לדעת להתחבר עם חוקרים אחרים כדי לפרסם את המאמרים ולהישאר ביחסים סבירים עם המנחה. זה לא רק הידע התיאורטי.

אם להאמין לרזומה שלו הוא היה גם לוחם בנח"ל ובתור רואה חשבון עבד בחברה ציבורית (למרות שלא מצאתי איזו). גם להגיע למקום 13 בפריימריז בליכוד, למרות שרוב הרשימה אסופה של חדלי אישים, זה לא סופר דופר קל. גם הרקע שלו לא הכי תותים, גדל במשפחה עם 15 אחים בעוטף עזה.

אם לרגע מנתקים את איך ומה שקרעי אומר ומסתכלים בצורה יבשה על הקו"ח אפשר לחשוב שמדובר בחבוב די רציני.

ואז ציוצים כמו אלו. על הפרצוף.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...