Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, yd b-4 כתב:

אבל מצטער אני לא כזה שותף ליללות הנהי על "חסרי הישע הבלתי מעורבים"

האוכלוסיה המקומית תומכת אקטיבית וגאה מאוד בבני עמה שיוצאים לפגע בנו. התמיכה האזרחית שם נהדרת למחבלים. יש משפט מי שישין עם כלבים שלא יתפלא אם יקום עם קרציות.

לא מאוד מטריד אותי שתומכי טרור נפגעים מהתוצאות שלהם. סליחה!

יש לנו שר לביטחון לאומי שהורשע בתמיכה בארגון טרור והסתה לגזענות. אותו שר החזיק אצלו על הקיר תמונת טרוריסט רוצח המונים ברוך הגבר. הוא הוריד אותה משיקולים אלקטורליים, אבל בטוח שהיא נשארה אצלו בראש ובלב. לאותו שר ישנם מלא תומכים, במיוחד בשטחים. אז  אני מניח שלא מטריד אותך שגם תומכי טרור יהודים נפגעים מהתוצאות שלהם?

לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

בטוח יש חולי נפש ששמחים מזה, אבל לא בצורה כזאת ציבורית.

לא שמעת מוות לערבים (לא למחבלים) בפומבי? פשוט אצלינו לא נהוג לחלק סוכריות ואנחנו יותר ממוסדים כי לנו יש כבר מדינה. אבל דוגמה טובה yd b-4.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ככה נראה שלטון של פסיכופטים:

ציטוט

"אתמול יצא מחבל מחווארה - וחווארה סגורה ושרופה. זה מה שאני רוצה לראות. רק ככה נשיג הרתעה". בריאיון לגלצ אמר פוגל כי "הושגה הרתעה שלא הייתה מאז חומת מגן. אני רואה את התוצאה בעין יפה מאוד".

צביקה פוגל.

יהודים עושים פוגרום והנציג שלהם מהמפלגה בכנסת ישראל, אומר כל הכבוד. 

ליבוביץ' צדק.

אם השב"כ לא מתעשת ומטיס את הדפוק הזה לחקירה על הסתה ותמיכה בטרור אפשר לסגור את השירות.

קצת הסטוריה, דרום אפריקה תפקדה ממש לא רע כמדינת אפרטהייד.

הייתה מדינה מאוד עשירה.

עד היום שבו לא הייתה ברירה אלא לתת זכויות לרוב העני והמקופח. 

אנחנו דוהרים לשם. אולי באמצע תהיה אפיזודה קצרה מאוד של אפרטהייד על מלא, ככה יהיה שבועיים שלושה עד שהעולם "יתעשת", ואז זהו. סה טו. אין יותר מדינת ישראל ברוח הציונות אלא מדינה מוכה וחבולה שבה היהודים הם מיעוט ואין אפילו מים להוריד בשירותים (זה המצב בדרא"פ).

פורסם
לפני 43 דקות, yd b-4 כתב:

אבל מצטער אני לא כזה שותף ליללות הנהי על "חסרי הישע הבלתי מעורבים"

האוכלוסיה המקומית תומכת אקטיבית וגאה מאוד בבני עמה שיוצאים לפגע בנו. התמיכה האזרחית שם נהדרת למחבלים. יש משפט מי שישין עם כלבים שלא יתפלא אם יקום עם קרציות.

לא מאוד מטריד אותי שתומכי טרור נפגעים מהתוצאות שלהם. סליחה!

"יללות נהי", כי חס וחלילה אי אפשר להפגין הזדהות או זעזוע ממעשה לא כלפי "קבוצת הבית" מבלי שזה יחשב להתבכיינות, אה?

תגובה דוחה משהו.

על הדרך, תודה שביקרת בית בית והלכת לוודא שהנפגעים הם תומכי טרור, נחה דעתי כעת, ויש לגיטימציה להמשיך לשרוף בתים. אודיע למשטרת ישראל/צה"ל/מג"ב שיש אישור מ yd b-4.

אז ברוח נאה דורש נאה מקיים, בפעם הבאה בלי יללות נהי על הכללת האוכלוסיה החרדית. סבבה?

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

"יללות נהי", כי חס וחלילה אי אפשר להפגין הזדהות או זעזוע ממעשה לא כלפי "קבוצת הבית" מבלי שזה יחשב להתבכיינות, אה?

תגובה דוחה משהו.

על הדרך, תודה שביקרת בית בית והלכת לוודא שהנפגעים הם תומכי טרור, נחה דעתי כעת, ויש לגיטימציה להמשיך לשרוף בתים. אודיע למשטרת ישראל/צה"ל/מג"ב שיש אישור מ yd b-4.

אז ברוח נאה דורש נאה מקיים, בפעם הבאה בלי יללות נהי על הכללת האוכלוסיה החרדית. סבבה?

קבוצת הבית שלי רחוקה שנות אור מנערי הגבעות ושות'.

האידיאולוגיה החרדית בכלל מבוססת על כך שאסור לנו להתגרות באומות וחיי אדם חשובים יותר מחבלי ארץ.

איך זה קשור לזה שאני לא חש אמפתיה למי שחפץ במותי?

האנלוגיה לציבור החרדי פשוט לא נכונה.

אם תכליל את הציבור החרדי כמתנגד עקרונית לגיוס אין כאן שום הכללה כי זו באמת המציאות.

אבל הנסיון להכליל כמשל את הציבור החרדי כיורק על נשים הוא טעות כי רובו המוחלט לא נוהג ככה? 

הבנו?

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, SlowRide כתב:

נכנסתי במיוחד לאתר של 12 כדי לבדוק, השמות של שלושת הנרצחים מופיעים שם.

זה פשוט לא נכון לומר כזה דבר שמבחינתנו הם לא בני אדם. המצב מייאש אבל לא צריך להמציא בעיות. תכף תגיד שגם מחלקים אצלנו עוגיות...

תראה את התגובות של המתנחלים וחלק מנבחרי הציבור שלנו. לא צריך להמציא בעיה. היא כאן.

עריכה: תראה את התגובה של החבר החרדי כאן.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

יהודים עושים פוגרום והנציג שלהם מהמפלגה בכנסת ישראל, אומר כל הכבוד. 

לא סתם נציג. חבר קואליציה. יו״ר הועדה לביטחון לאומי.

ואלו האנשים שאנחנו אמורים להאמין להם שהם באמת רוצים לשפר את הדמוקרטיה פה...

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

כשתהיה ממשלת ימין על מלא מלאמלאמלא

לא יודע מאיפה הנחת היסוד שלך שאני ימין על מלאאאאאא. דווקא אותי תמיד מאשימים בשמאלנות:)

אז לגבי ימין ושמאל מבחינה בטחונית בעיניי הכל שטויות מסיבה מאוד פשוטה. גבולות הגזרה לפעולה ברורה מאוד לכל מנהיג שיש לו סיכוי סביר להיבחר בישראל כמקבל החלטות בטחוניות. (ז"א לא בנגביר ולא מרצ)

שיש חוליה חמה בשכם גם לפיד יחסל אותם לא משנה כמה רעש זה יעשה.

ואת חאן אל אחמאר גם ימין מלא גדוש ופורח לא יפנה.

אנחנו לא שחקן יחיד ולכל תזוזה מצידנו יש משמעויות קצת יותר קריטיות מפיגוע או שתים.

לפני 31 דקות, פינדר כתב:

אז הדבר היחיד שמונע ממך לשרוף כפרים ולעשות לינצ׳ים זה ״מה יגידו״?

אין על המוסר היהודי

לא צריך להיסחף...

אבל בעיניי אין הצדקה לניתוק מלאכותי בין חממת טרור (אוכלוסיה אוהדת ומאושרת במבצעיה) למבצעים בפועל (מחבלים בעגה שלנו).

לדעתי טיפול אפקטיבי בטרור זה לא רק כיסוח דשא אלא עקירת שורשים.

אם כל פיגוע שגרת החיים בכפר תשובש קשות לשבועיים שלושה. 

האוכלוסיה תבין שגם אם המאבק צודק המחיר יקר מדאי.

אבל בהפוך על הפוך אנחנו רק מכסחים דשא ולא שורשים- בגלל העולם. כי גם אם המאבק צודק המחיר יקר מדאי.

זה אגב הרעיון מאחורי הריסת בתי המחבלים. רק שזה כל כך צולע ומעט מדאי שאני בספק אם זה מגרד שלמיהו שם את הביצה לפני שהוא מפגע.

לפני 31 דקות, פינדר כתב:

כתבת כיבוש? סמולני מצדך

זה היה כמובן מעיניי הצד הנכבש. 

ובלי קשר די עם הבדיחה הזו גם רעננה מבחינתם זה כיבוש. 

פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

קבוצת הבית שלי רחוקה שנות אור מנערי הגבעות ושות'.

האידיאולוגיה החרדית בכלל מבוססת על כך שאסור לנו להתגרות באומות וחיי אדם חשובים יותר מחבלי ארץ.

איך זה קשור לזה שאני לא חש אמפתיה למי שחפץ במותי?

האנלוגיה לציבור החרדי פשוט לא נכונה.

אם תכליל את הציבור החרדי כמתנגד עקרונית לגיוס אין כאן שום הכללה כי זו באמת המציאות.

אבל הנסיון להכליל כמשל את הציבור החרדי כיורק על נשים הוא טעות כי רובו המוחלט לא נוהג ככה? 

הבנו?

הבנו מה, שאתה צבוע מעבר לכל הכרה? בהחלט. אתייחס פעם אחת, אחת בלבד למה שכתבת פה, כי לצערי אין דיון איתך שנגמר במשהו פרודקטיבי ויש לי עבודה לעשות.

1- רחוקה שנות אור? זריקת חיתולים, דרדור פחים בוערים, רגימת רכבים באבנים, ועוד. שונה איך?

2- מעניין לי את הסנדל מה אתה טוען ש "האידיאולוגיה". מה שמשנה זה מה שקורה בשטח.

3- הכללה.

4- אין פה אנלוגיה. מכיוון שאתה מכליל ואז טוען מקשקש על "יללות נהי על הבלתי מעורבים", פשוט כיוונתי את זה חזרה אליך. בפעם הבאה שמישהו מכליל שהציבור החרדי הוא א'/ב'/ג', בלי "יללות נהי" על זה שלא כולם ככה (או כלשונך, שיש "בלתי מעורבים")

5- ידוע לנו.

6- בלי יללות נהי על ההכללה בבקשה.

7- אני? בהחלט הבנתי. אתה? לא נראה כך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, mikyl כתב:

לא שמעת מוות לערבים (לא למחבלים) בפומבי? פשוט אצלינו לא נהוג לחלק סוכריות ואנחנו יותר ממוסדים כי לנו יש כבר מדינה.

בוא, אפילו בנגביר הגזען התעצבן על הפעילים שלו שצעקו מאת זה. ברוב המקומות בישראל לא מקובל לדבר ככה.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

תראה את התגובות של המתנחלים וחלק מנבחרי הציבור שלנו. לא צריך להמציא בעיה. היא כאן.

עריכה: תראה את התגובה של החבר החרדי כאן.

ממתי המתנחלים והחרדים מייצגים את הרוב?

אני גם חושב שחלק גדול מהציבור הערבי בארץ לא שמח כשנהרגים יהודים בפיגוע, למרות שלפעמים יש חברי כנסת ערבים שתומכים בטרור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

לצערי ממשלת ימין על מלא כשלה. לא נותן לה עוד חודש אפילו

תאכלס, (מפני שאנחנו בפורום רכב) החלפנו מרצדס בסובארו.

פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

אבל בהפוך על הפוך אנחנו רק מכסחים דשא ולא שורשים- בגלל העולם

מת לשמוע כמה ערבים לדעתך צריך להרוג עד שהם ילמדו אחת ולתמיד שלא מתעסקים עם היהוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

. תכף תגיד שגם מחלקים אצלנו עוגיות

אתה יודע כמה עולות עוגיות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, teyal כתב:

תאכלס, (מפני שאנחנו בפורום רכב) החלפנו מרצדס בסובארו.

הלוואי סובארו, זה יותר בכיוון של דאצ'יה דלתא 88.

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

מת לשמוע כמה ערבים לדעתך צריך להרוג עד שהם ילמדו אחת ולתמיד שלא מתעסקים עם היהוד.

מבחינתי 0  מצטער להרוס לכמה כאן את האשליה. אני לפחות, לא צמא דם.

אני מניח שיש דרכים לשכנע בכח אוכלוסיה אזרחית שלא כדאי לבצע פיגועים גם בלי לרצוח אותה.

למשל? עוצר מוחלט לכמה ימים  ומצוד/חיפוש אקטיבי מדלת לדלת של נשק. 

לאחר מכן בדיקה הרמטית על כל מה שנכנס ויוצא מתחומי הכפר. 

אבל זה לא בר ביצוע אז חבל לדמיין :)

לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

הבנו מה, שאתה צבוע מעבר לכל הכרה? בהחלט. אתייחס פעם אחת, אחת בלבד למה שכתבת פה, כי לצערי אין דיון איתך שנגמר במשהו פרודקטיבי ויש לי עבודה לעשות.

1- רחוקה שנות אור? זריקת חיתולים, דרדור פחים בוערים, רגימת רכבים באבנים, ועוד. שונה איך?

2- מעניין לי את הסנדל מה אתה טוען ש "האידיאולוגיה". מה שמשנה זה מה שקורה בשטח.

3- הכללה.

4- אין פה אנלוגיה. מכיוון שאתה מכליל ואז טוען מקשקש על "יללות נהי על הבלתי מעורבים", פשוט כיוונתי את זה חזרה אליך. בפעם הבאה שמישהו מכליל שהציבור החרדי הוא א'/ב'/ג', בלי "יללות נהי" על זה שלא כולם ככה (או כלשונך, שיש "בלתי מעורבים")

5- ידוע לנו.

6- בלי יללות נהי על ההכללה בבקשה.

7- אני? בהחלט הבנתי. אתה? לא נראה כך.

אני רק שאלה.

אם יש משפחה שממררת את חייך וחיי אבותיך.

דמיין ערס שמחרפן את המשפחה שלך יום ולילה בכוונה להציק. (יש כאן שרשורים חביבים בנושא אוהו כמה אגרסיות יש שם)

שכן אחר ש"עלה" לו שרף לו את הבית.

אתה היית שורף ל לו את הבית?-כנראה שלא.

אתה חושב שהיו צריכים לשרוף לו את הבית?-כנראה שלא.

אתה היית עצוב מכך ששרפו לו את הבית ולימדו אותו לקח?-כנראה שלא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צמא דם אבל אין לך בעיה לשלוח ילדים של מישהו אחר ללבוש מדים ולעשות את העבודה הזאת.

• תוכן חדש...