Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תתפלא, אבל הוא ממש לא הממציא של הביטוי הזה. אין לי כרגע מקור לקישור, אבל הביטוי הזה מוכר, בגלל תפקידה של התקשורת כמבקר על הרשויות הרשמיות.

ודרך אגב, לא צריך להיות תומך ב"אקטיביזם השיפוטי" כדי להיות תומך בעצמאות בית המשפט בכלל והעליון בפרט. יכול שופט להיות מרחיב או מצמצם בגישתו למה "שפיט", אבל עדיין צריך להיות עצמאי ולא תלוי ברשויות  האחרות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, ArikM כתב:

כשיהיה להם מספיק כח. תן להם לסיים קודם עם מערכת המשפט. 

היתה בכאן 11 אתמול סדרה על פולין, אז נכון זה לא ישראל אבל קשה להתעלם מקווי הדמיון. 

השלב הבא אחרי הטיפול בבית משפט יהיה הפיכה דתית ולא יהיה מי שיעצור אותם.

פורסם
לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

אין לי בעיה להודות שבהיותי חייל צעיר ותמים שחשב שלכל דבר יש פתרון פשוט הצבעתי לליברמן כי הוא הבטיח לטפל בחמאס/ערבים ווטאבר.
אבל אחרי פעם אחת שאתה מבין שהעולם הוא קצת יותר מורכב מהיקום הדמיוני

עכשיו אני בטוח שאנחנו באותו הגיל 😅

לפני 22 דקות, Coro כתב:

הוא לא יודע להתמודד עם ביקורת. הוא לעולם לא יתראיין מול מראיין עויין, הוא לא מסתדר עם אופוזיציה לדוגמה ההסכם עם לבנון.

גם ביבי

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 32 דקות, Coro כתב:

אני לא סתם אומר שהוא פשיסט, הוא פשוט מוכיח את זה.

התקשרו מהליכוד. אמרו לי להודיע לך שדף המסרים לא אומר להגיד פשיסט אלא אנרכיסט.

פורסם

ומי יטפל באפליה של המזרחים?

החרדים האשכנזים?

הציונות הדתית?

אני באמת שונא נאומים של פוליטיקאים, אבל הקטע הזה של מירב בן ארי, שיוצא מהלב שלה, לדעתי שווה לשמוע אותו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, Coro כתב:

אני לא סתם אומר שהוא פשיסט, הוא פשוט מוכיח את זה.

הוא לא יודע להתמודד עם ביקורת. הוא לעולם לא יתראיין מול מראיין עויין, הוא לא מסתדר עם אופוזיציה לדוגמה ההסכם עם לבנון. הוא חם מזג ולא משכיל. מראה שהוא לא מבין בדמוקרטיה כמו הפוסט שלו ארבעת הרשויות - הממשלה, הכנסת, בית המשפט והתקשורת...

יש לי הרגשה שאין לך מושג מה זה פאשיזם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, פריג'י כתב:

התקשרו מהליכוד. אמרו לי להודיע לך שדף המסרים לא אומר להגיד פשיסט אלא אנרכיסט.

בשלב ראשון הוא הפך את המושג שמאלני ללעג/קללה. תכף זה יהפוך לאנרכיסט ומשם מחוץ לחוק (בהגזמה, כן). רעיון מפחיד משהו...

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

למה. הגזמה? זה נראה הכיוון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"הכיוון" הוא שהמשטרה הגבילה והבג"צ אישר כמובן "הגבלת הפגנות" ל 200 איש, שלוש פעמים בשבוע ובמרחק מאות מטרים מהבית של ראש הממשלה הקודם (לא החליפי) שלצערי הרבה נתתי לו את הקול שלי. 

והיום המשטרה מאפשרת חסימת כבישים כאילו זה פעילות לנוער. 

הכנסת סוערת ותוססת, כשהאופוזיציה פרובוקטיבית ומגדפת לצערי אבל קולה נשמע באבואבוה. זאת בשעה שהממשלה הקודמת חתמה על הסכם ויתור משאבי טבע וטריטוריה לטובת לבנון מבלי לערוך שום דיון בכנסת, וצפצוף על דעתה של היועמ"שית (להם היא באמת רק "מייעצת"🤦‍♂️ ).

דברים שלא היו אפשריים בשום אופן הממשלה הקודמת אפשריים עכשיו. 

דמוקרטיה במיטבה.

רק שאין דמוקרטיה ללא בחירות. ואת זה לא ניתן לאף אחד לשכוח. 

אפילו עם פסקת התגברות בתפוגה לארבע שנים.. אפילו אם שופטים לא ימנו את עצמם.. אפילו אם הפרקליטים לא ימציאו חוקים.. 

הדיקטטורים הכי גדולים, קודם כל מבטלים את הפרלמנט, כיוון שבדמוקרטיה הוא מסמל את ריבונות העם.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

לפני שאפשר לבטל את הפרלמנט צריך לבטל או להכפיף את בתי המשפט, הצבא, משטרה ותקשורת. אחר כך אפשר להוציא מחוץ לחוק אנרכיסטים וגם לצמצם או לבטל את הפרלמנט. 

רק אומר. 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, ליפיגו כתב:

חתמה על הסכם ויתור משאבי טבע וטריטוריה לטובת לבנון

רגע רגע רגע עצור.
אם ההסכם הוא כל כך רע למה הם לא מבטלים אותו?
הרי זה מה שהם הבטיחו גם לא? 
מה מפריע להם לבטל את הסכם "ויתור משאבי הטבע והטריטוריה" הנוראי שנחתם בממשלה הקודמת? כלום ושום דבר.
אל תדבר איתי על לכבד הסכמים בין לאומיים. ביבי גרם לטראמפ לפרוש מהסכם הגרעין שנחתם ע"י כמה וכמה מעצמות, נאכף ונשמר בלי התראה מוקדמת ובלי אלטרנטיבה. צעד מאוד חכם שהביא אותנו עד הלום.
מה מפריע לו לעשות את זה בעצמו כשהוא חתום מול לבנון?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

השלב הבא אחרי הטיפול בבית משפט יהיה הפיכה דתית ולא יהיה מי שיעצור אותם.

בשביל זה צריך שגם במשטרה וגם בצבא יהיו בעיקר דתיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

מילינובסקי מיש עתיד מדברת כמו לאומנית לבנה מארה"ב.

אחרי "בלי רוסים לא יהיו בארץ רופאים ומהנדסים" עכשיו בא "בשביל מה באתם ממרוקו? להחליף מלך במלך"?

שמישהו יסביר לה שלא כל הימנים מרוקאים ולא כל המרוקאים ימנים ושאפילו רומנים יכולים להיות רופאים למרות הדפקט הגנטי שאין להם גנים רוסים.

אבל היא צודקת וכל מילה אמת. כי ואללה בלי העלייה הרוסית יותר מחצי מהרפואה וההייטק לא היו פה. האנשים הכי פדנטיים ומקצועיים הם מהעליה הרוסית. החינוך אצלם הוא הראשון במעלה, החתירה להצלחה ומצויינות בלימודים ובכל תחום ועוד לא דיברנו על היכולות הפנומנליות של רובם. והיו ביניהם מהנדסים ורופאים שעבדו בשמירה, ניקיון ובעבודות פח זבל ורק חלקם חזרו למקצועות המקוריים שלהם. שמעת אותם מתלוננים ואכלו לי שתו לי?

אבל עזוב, תרבות ה"סמוך" והחינוך הוכשל בארץ מראה לנו באמת לאן נגיע.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ליפיגו כתב:

דברים

איזה מין בכיין מרחיק לכת צריך להיות כדי להמשיך להתלונן ש "המצב לא מה שרצינו" אחרי עשורים בתור הכוח המרכזי בשלטון?

עוד כמה זמן חבורת האפסים שישבנם כרגע ממלא את כסאות הממשלה ימשיכו לחפש אשמים בחוסר היכולת, ההחלטות הגרועות ואפס יכולת ההסכמה ביניהם ובין עצמם?

זה בית המשפט. ואם זה לא בית המשפט, זו האופוזיציה. ואם זו לא האופוזיציה, אלו הועדות. ואם אלו לא הועדות, אלו הועדים. ואם אלו לא הועדים, זו ההסתדרות. ואם זו לא ההסתדרות, אלו "הסמולנים". האליטה החבויה. ה "סיבה הבטחונית שידועה רק לי". 

עוד כמה לוקשים תאכלו לפני שתקיאו? 

המצב בארץ מסביר לי בצורה חד משמעית איך לפני כך וכך שנים אשכרה האמינו לסיפור שהביא להיווצרות הזרם המורמוני.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 7
  • תוכן חדש...