Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

אאל"ט יאיר גולן קרא לחסימות כבישים ו"די להפגנות מנומסות"

די עם התפלספות.

חסימת כבישים במסגרת הפגנה זה דבר חוקי למהדרין  וכן, ההפגנות עד עכשיו הן ערב כיתה פחות או יותר, צריך להעלות קצת את החום ולא רק בתל אביב- בכל דרך חוקית שניתן.

די עם ההתפלספות? אני יורה את המילים האלו ישירות אליך בחזרה, לא נאמרה עד עכשיו מילה לגבי לשבור את החוק ואתם עושים פרפרזות ושמיניות לוגיות באוויר כדי להציג את זה כאילו כן. 

בניגוד להצהרה של יותר מאיש אחד במעמד חסר כנסת או שר שקורא לזרוק את האופוזיציה לכלא.

אבל זה בסדר, כידוע לנו אתם אוהבים "להתפלפל", מילה שההגדרה המילונית שלה היא קפיצה לוגית אבל מכוסה בעלה תאנה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איזה אדיר זה שאדם שמשתייך למגזר שבאופן רשמי כמעט מתעלם מהחוק בישראל, והנציגים שלו פה מתגאים בשיטות שלהם לעבוד בשחור ולא לשלם מיסים, מטיף מוסר על דמוקרטיה ולשטון החוק.

האשטאג רק בישראל

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הנה סוג של מרי אזרחי שאהבתי, בלי אלימות, רק לבקש את מה שמגיע לנו. השוואת זכויות.

כאילו זה נחמד, ואני מבין את העיקרון, אבל אתה הרי לא תרצה לשלוח את הילד שלך לבזבז עוד שנתיים מהחיים שלו על זה בשביל הקטע.

מילא אם זה היה מכין אותו לתואר ראשון או משהו. לימודים עד גיל 23 שבשנתיים האחרונות זה סתם?

אני מבין שהרוב לא עושים יותר מדי בין 21-23, ועדיין, בתור אבא, היית רוצה לקבוע ביזבוז של השנים האלה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Pika007 כתב:

חסימת כבישים במסגרת הפגנה זה דבר חוקי למהדרין  וכן, ההפגנות עד עכשיו הן ערב כיתה פחות או יותר, צריך להעלות קצת את החום ולא רק בתל אביב- בכל דרך חוקית שניתן.

מה?   חסימת דרך ציבורית זאת עבירה לפי חוק העונשין.

יתרה מכך, שוטר רשאי להשתמש בכוח (בנסיבות מסוימות) כדי לפזר את המתפרעים.

זה שהמשטרה מאפשרת לכל קבוצת פרחחים, שחושבים שהזמן שלהם יותר חשוב מאחרים, לחסום כבישים במסגרת "הפגנה" זה כבר סיפור אחר.

הגיע הזמן שהמשטרה תתחיל לשבור ברכיים לאלו ש"מעלים קצת את החום", ולא משנה לאיזה מגזר או קבוצה הם משתייכים.

רוצים להפגין?   תפגינו, אבל שזה לא יבוא על חשבון זכויות יסוד בסיסיות של שאר האזרחים, כולל חופש התנועה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

E4D22AEB-D56E-4E18-A246-61ADA10215C0.jpeg

כי הם מבינים שיש שם בוננזה רצינית ויש שם עם תתי סעיפים וסעיפים בתקציב המדינה שפשוט זה לא נתפס לחלק פה.

יש עוד דרך ארוכה ארוכה בכל הנוגע להשוואת תנאים.

ראיתי במו עיני, מימון מלא של לימודים אקדמאיים (שווי ערך) לחרדיות בהשוואה לחילוניות, שמקבלות רק אחוז מסיום מהמימון וזה גם מוגבל למספר שנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

לגנוב כי כל המערכת נבנתה ומתוחזקת עד היום בכסף של רוכשי רכב.

יש לך טעות קשה.

אין ולא אמור להיות קשר בין מקור הכסף ששולם כמס ובין היעוד שלו.

כמו שהעלאת המס על חד״פ ושתיה ממותקת לא נועדה למסיבות חוף על חשבון משלם המיסים.

כמו שהמיסים שאני משלם מממנים מגזרים שמשלמים פחות ממני.

ואגב, אני לא פחות ״רוכש רכב״ מאף אחד אחר. יש לי שני רכבים בבית, שילמתי מיסים בדיוק כמוך, ועדיין אני מבין ש9 מליון אזרחים (מספר שממשיך לגדול), שחלק גדול מהם מתרכז בגוש דן, לא יכולים לנוע לכל מקום ברכבים פרטיים, בלי להיות תקועים בפקק נצחי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה הופך לעוד ויכוח סביב ״שיעשו תחבורה ציבורית טובה בלי להפריע לי ובלי לקחת מילימטר מהמכוניות וכשזה יקרה תגידו לי ואני גם אהיה בעדה״.

זה פשוט לא עובד.

גם החישובים כמה מיסים שילמו בעלי מכוניות וכמה כבישים יש לא משקפים את המציאות. הם לא מתייחסים לזיהום אוויר, תאונות דרכים עם נפגעים, מחלות נלוות לזה שאנשים לא הולכי ברגל יותר כמעט בכלל, בזבוז זמן ופקקים שיש להם גם מחיר. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

@gadik6קצת לתקן אותך: אירועים המוניים מצריכים לפעמים חסימת כבישים - וחד הוא אם מדובר בביקור של נשיא ארה"ב, בלוויה של איזה רב או בהפגנה המונית . התנאי הוא קבלת רישיון של המשטרה ותיאום עם הרשויות.

אחד מתפקידי המשטרה הוא לאפשר הפגנות ומחאה, כמובן במגבלות הראויות. ואם מדובר במאות אלפי אנשים (להזכירכם את ההפגנה שהביאה לסילוק אריק שרון ממשרד הביטחון, "רק" 400,000 מפגינים) - אז גם לאפשר ולהסדיר את התנועה של הגעת ופיזור המפגינים.

ועוד הערה - עד היום ה"פרחחים" היחידים בהפגנות של מה שאתה קורא "שמאל" (זה לא באמת שמאל, חלק גדול מהמוחים הם ימינה מהמרכז) הם יונה אברושמי והמחקים שלו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 36 דקות, gadik6 כתב:

הגיע הזמן שהמשטרה תתחיל לשבור ברכיים

כן, תמיד הרגשתי שמה שחסר פה זה עוד קצת אלימות משטרתית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, sperial כתב:

@gadik6קצת לתקן אותך: אירועים המוניים מצריכים לפעמים חסימת כבישים - וחד הוא אם מדובר בביקור של נשיא ארה"ב, בלוויה של איזה רב או בהפגנה המונית . התנאי הוא קבלת רישיון של המשטרה ותיאום עם הרשויות.

אחד מתפקידי המשטרה הוא לאפשר הפגנות ומחאה, כמובן במגבלות הראויות. ואם מדובר במאות אלפי אנשים (להזכירכם את ההפגנה שהביאה לסילוק אריק שרון ממשרד הביטחון, "רק" 400,000 מפגינים) - אז גם לאפשר ולהסדיר את התנועה של הגעת ופיזור המפגינים.

ועוד הערה - עד היום ה"פרחחים" היחידים בהפגנות של מה שאתה קורא "שמאל" (זה לא באמת שמאל, חלק גדול מהמוחים הם ימינה מהמרכז) הם יונה אברושמי והמחקים שלו.

התגובה שלי באה כתגובה לקביעה ש"חסימת כבישים במסגרת הפגנה זה דבר חוקי למהדרין", כאילו שכל 10 אנשים עם שלט יכולים פשוט לחסום כביש, בעוד שמדובר ביוצא מן הכלל (הפגנות מרובות משתתפים שמצריכות ירידה לכביש, "אירוע" רב משתתפים ועוד). 

לגבי "שמאל" - לא זכור לי שבכלל התייחסתי לזה בתגובה שלי.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

כן, תמיד הרגשתי שמה שחסר פה זה עוד קצת אלימות משטרתית.

אתה לא יודע מה זה "אלימות משטרתית", ואתה צריך להודות על כך במקום להתלונן.

האם יש בישראל אלימות מסוימת מצד המשטרה?   כן, כמו בכל מדינה מערבית, אבל לא בהיקף משמעותי או בצורה "ממוסדת".

אם כבר, המשטרה פה יותר מדי רכרוכית במקרים מסוימים. עם איך שאנשים מרשים לעצמם לדבר או להתנהג לשוטרים, במקומות אחרים בעולם הם היו אוספים את השיניים שלהם מהרצפה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

אגב, מרי אזרחי, לא חשבתי אי פעם שאגיע לזה, אבל שוקל ברצינות למצוא רופא שתמורת תשלום יעזור להוריד לבן שלי פרופיל.

ממש לא בא לי שילך לקרבי, תחת ממשלה של פירומנים.

לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

במקומות אחרים בעולם הם היו אוספים את השיניים שלהם מהרצפה.

לא נשמע לי כמו מקומות שאני רוצה לחיות בהן, או לקחת אותן כדוגמה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

כאילו זה נחמד, ואני מבין את העיקרון, אבל אתה הרי לא תרצה לשלוח את הילד שלך לבזבז עוד שנתיים מהחיים שלו על זה בשביל הקטע

גם ככה חלק גדול מהצעירים היום עושים שנה של מכינה לפני הצבא.
אז הילד ילמד עוד שנה תכנים מעשירים שיכינו אותו לתואר ולחיים ויעשה רק שנה וחצי צבא מה רע?
בזמן הזה אפשר להספיק לעשות אפילו תואר אקדמי מלא.
אם מגזרים אחרים עושים קומבינות הגיע הזמן שגם החילונים ישחקו את המשחק.
נראה איך המדינה תסתדר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

שוקל ברצינות למצוא רופא שתמורת תשלום יעזור להוריד לבן שלי פרופיל.

למה לא לעמוד על העקרונות שלו ולהגיד אני לא מתגייס לקרבי? גם להפגנה הוא יוריד פרופיל?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

למה? שיחשב למפר חוק? שיבואו השוטרים של גדי לשבור לו את הברכיים?

כן.

אם אני מתנגד למשהו אני לא אתחמק אלא אבוא בראש מורם ואשלם את המחיר. תילחם אבל אל תשתמט.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...