Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

על איזה חוק מבוססת הלכת דרעי פנחסי?

אתה באמת מביא מקרה מ1993 ?
גם אם פישלו שם (ואני לא אומר שפישלו) זה כלום בעיני, לעומת ביטול הפרדת הרשויות, ואין חוק שאתה יכול לחוקק נגד זה.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

@Lior_Django

בתור חובב פסקי דין, אתה לא יודע שיש כבר חוק שסותר חוק יסוד? שיש כבר פסקת התגברות קיימת?

ורגע, מה לגבי חוק יסוד שסותר חוק יסוד אחר?

איזה ?
ואם יש למה צריך שוב?

מצב לא תקין לא צריך להגדיל, אלא להקטין.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

לא היא לא, אתה פשוט לא מבין את זה.

הפוך, אתה חדש פה, אני אמרתי שצריך רפורמה במערכת המשפט בזמן שביבי, ש"ס ויהדות התורה היו בממשלה וביבי אמר שהיו נסיונות לפגוע במערכת המשפט והוא בלם אותם, וגם אז אני ביקרתי אותו.

הבעיות הן לרוב בפרקליטות ובמשטרה, לא בבתי המשפט, אז שהממשלה תטפל קודם החוסר התפקוד שלה.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

אין חוק שמאפשר לבית המשפט לפסול חוקים. לא קיים כזה.

עוד בתי משפט בעולם מבטלים חוקים.

נדיר. אבל קורה.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

======================================

@DareDevil

צודק, בית המשפט נראה מלא מפה לפה!

image.thumb.png.baa4db0fbf794dc93890ec3f746f1333.png

אני סופר שם 4 ראשים בערך...

@vadim6385

במערכת המשפט האנשים מתחלפים אחת להרבה מאוד זמן, בד"כ (מינוס מזוז) שופטים פורשים מתי שהם רוצים, אחרי גיל 70 מתישהו.

הם מתמנים פעם אחת, עד מתי שבא להם.

מילא זה, את הטלטלה העיקרית לצורת המשטר - ביצעה המערכת המשפטית, מה שנקרא המהפכה החוקתית.

אולי, אבל מסעדה צריכה הרבה יותר מלצרים מאשר סופר צריך עובדים בסופר.

הייתה כזו גם לפני 1995.

@יבגניפ

אז זה גם לא קשור ישירות לעניין הפתיחה בשבת? פשוט עניין שכולם רוצים לפתוח סופר שפתוח בשבת עד שהשוק מוצף ואין מספיק לקוחות בשביל שכולם יחזיקו מעמד?

@mikyl

רוב של 7 מתוך 9, כשלשופטים יש 3 קולות, זה בעברית נקרא ווטו.

לממשלה אין 3 נציגים, אתה מתכוון אולי לקואליציה יש 3 נציגים (2 שרים, אחד מהם זה שר המשפטים ושר נוסף, וח"כ מהקואליציה).

וזו התעלמות מוחלטת ממצבים תדירים שבהם הקואליציה לא הומוגנית, והממשלה חלוקה בדעתה על מינוי שופטים.

דוגמאות מהעבר הקרוב? בזמן ממשלת בנט-לפיד, בזמן ממשלת נתניהו-גנץ, בזמן ממשלת נתניהו כשלבני הייתה שרת המשפטים וכו'. וזה רק מהעשור האחרון.

אבל אצל השופטים? אצלם אין דבר כזה חילוקי דעות. הם מצביעים כמקשה אחת לפי החלטה של נשיא/ת העליון.

ההסתכלות על הממשלה כמקשה אחת היא גם מנותקת, גם טיפשית, וגם שגויה.

דוגמאות נתתי למעלה.

גם, וגם בית המשפט העליון. זה לא סותר.

זה לא דמגוגיה אם זה נכון.

בגרמניה, כמו אצלנו, אין משמעות אמיתית לכמות הקולות (זוכר את לבני שחגגה שהיא קיבלה מנדט אחד יותר מביבי?), יש משמעות למי שיכול להרכיב קואליציה.

להיטלר לא הייתה קואליציה.

ולגבי חוק ההסמכה, אתה יודע שהוא חוקק חודש אחרי הצתת הרייכסטאג כן? ואחרי בחירות בזק אחרי הצתת הרייכסטאג?

ואם כבר העלית את זה, אז תראה לאיזה קואליציה זה דומה כן?

קואליציה בלי רוב (אצל הנאצים זו הייתה קואליציה של מפלגה אחת - הנאצים), עוקפת את הפרלמנט, מונעת מצירי (=ח"כי) האופוזיציה להשתתף, מטילה מגבלות על האופוזיציה, ושימוש בכלים לא לגיטימיים כדי להבטיח לקואליציית מיעוט רוב מלאכותי.

חוץ מעניין מעצר אנשי האופוזיציה, זה 1:1 לקואליציה של בנט-לפיד, עקיפת הפרלמנט, מניעה מח"כי האופוזיציה להשתתף (זוכר את הסרטון אתמול מהוועדה? "פה אחד"), הטלת הגבלות על האופוזיציה, ואפילו חלוקה מנותקת מיחסי הכוחות (כלומר יחסי הכוחות אצל הריבון = העם) בחלוקת מקומות בוועדות כדי להבטיח רוב מלאכותי.

הוא רק לא ראה את הנולד שהוא לא ימונה לרמטכ"ל, או שלא ייבחר לראשות מרצ, או שמרצ לא תעבור אחוז חסימה.

שיתחיל לראות את הנולד בדברים הקרובים אליו קודם לפני שנסמוך עליו לראות את הנולד בדברים יותר כלליים.

1. נכון בן גביר מקבל תמיכה הולכת וגוברת בעם.

2. נכון פני המנהיג כפני העם, או ליתר דיוק במקרה הזה העם מקבל מה שהוא מצביע לו.

3. אני לא מכיר דרישה לשחרר את יגאל עמיר מפיו של בן גביר.

4. מעניין כמה ערבים הורשעו על כך שהיה להם תיק מלא פלאיירים. אה, אין? אז אולי זה אכיפה סלקטיבית ממניעים פוליטיים? אופס

@Pika007

אהרון ברק הצטרף

אהרון ברק: חחחחחחחחחחחח (פבל, זה אהרון ברק, תעניש אותו לא אותי)

לא ידעתי ש"סבירות", "מידתיות", "דעת הציבור הנאור", (ואפילו ההברקה החדשה של יצחק עמית אבל לא הגיעו לדבר עליה כי לא הייתה לו סמכות לפסיקה שנתן בה) זה בסיס חוקי מוצק מאוד.

מצד שני, "סבירות", "מידתיות" ו"דעת הציבור הנאור" זה דווקא כן תלוי בדעתו של כל שופט.

ולגבי חקיקה שפוגעת בזכויות יסוד - אז למה מותר לייבא לארץ רק בשר עם כשרות?

מה זה בדיוק זכויות יסוד? אתה מתכוון אולי לחוקי יסוד? ומה קורה כשמחוקקים חוק יסוד שסותר חוק יסוד אחר?

@stx

אתה מתכוון לחוקי יסוד?

מה זה רוב מיוחס?

@Night Driver

מאיפה אתה יודע? אתה אפילו לא יודע מה הפיתרון המוצע

אתה משפרר שטויות ששמעת מכל מיני בעלי אינטרסים.

על איזה חוק אתה מדבר?

ולא, אי אפשר לחוקק כמעט כל מה שרוצים, יש מעל 20 חוקים (שאפילו אנשים שאינם ימניים כמו בן-דרור ימיני אומרים שהם סבירים) שנפסלו.

אתה טועה, כדי להכשיר זאת נדרשו השופטים לקבוע ש"רשאי = חייב".

שזה אונס ברוטלי של העברית.

לקחת סעיף שעשו ממנו חוטא ואיטלולא, לשון החוק והפרשנות הנובעת מפסקי הדין (במיוחד פס"ד שבס) זה שני עולמות שונים לחלוטין.

זה לא מה שהלכת דרעי פנחסי אומרת.

וזה לא מקום לשיקול הדעת של השופט.

@falou

תיזהר אתה תגרום להם לזרוק Exception.

לא לזה הכוונה, הכוונה היא שהוא לא "השתלט על הקפיטול", אלא קיבל מינוי לקנצלר, אחרי שגרם לדדלוק פוליטי שלא אפשר לאף אחד (כולל עצמו) להקים קואליציה.

לגבי אלימות בבחירות זה לא היה ייחודי רק לנאצים, או רק לגרמניה. רק שאצל הנאצים זה היה יותר מאורגן ופחות ספונטני.

אתה שואל אותי? חד משמעית הריבון = העם, ובהיעדר משאל עם, נציגי הריבון = חברי הכנסת.

בשם של הציטוט כתוב אותי, אבל זה למעשה ציטוט של @mikyl מההודעה הזו: 

הוא מניח שהדרך היחידה היא להשלים עם הכוח שבית המשפט העליון לקח לעצמו בלי חוק, אבל להגביל אותו איכשהו.

זו לא הדרך היחידה.

יש כאלה שחושבים שזה עדיף מכלום (כמוני) ויש כאלה שרוצים את הכל (חוק יסוד יסודות החקיקה או משהו דומה) או כלום ולדעתם השלמה עם הכוח שהעליון לקח לעצמו זה רע בטווח הארוך.

וגם לא הגיע להיות הרמטכ"ל, קו ישיר מחבר בין כל אלה.

הוא לא מציע להחליף את העם, רק את היכולת של העם להחליט בעצמו על גורלו.

נו שיטת המשטר הזו שמתחילה ב"דיק" ומסתיימת ב"ורה"

@RK

ואני בן יותר מ-30 שנה :D בשבילי הוא החדש.

מה שליחים? אני מביא לך את הכובע בעצמי, וזה רכב ליסינג אז אני לא משלם על הדלק.

@MZN

ולכן הפתרון הוא שהשופטים ישלטו על הפוליטיקאים, וגם יעשו בדיקת עובדות למידע שהציבור יקבל.

אתה יודע איך קוראים לזה? או שעוד לא הבנת לאן אתה הולך.

כמובן שזה נשמע רע, כי זה באמת רע. תפיסה כזו מסוכנת לדמוקרטיה פי מיליון ורבע מכל בן גביר.

מה זה רלוונטי אחרי שעבר הקלון?

טענה דיי דבילית שבמסגרתה אם יש בעיות במערכת המשפט, אז אין אלטרנטיבה לתקן אותן, אלא לגרוס את מערכת המשפט כולה.

מה יהיה עם האורכים האלה?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 34 דקות, falou כתב:

הוא פני העם (אתה באמת לא מכיר את הציבור שלו?)

אני מכיר. ואים אתה חושב שאלה רק נערי גבעות, אז אתה תועה ובגדול. אין שם אפילו קרוב כמות המנדטים שהוא קיבל. יש כאלה גם בין חברים שלי (אפילו קרובי משפחה). חברה צעירים,  נורמטיביים וטובים. בן גביר הוא הרבה דברים, אבל לא טיפש. יש לו סיסמאות ופתרונות קלים למצב מסובך וזה מה שקונה את האנשים. עונש מוות למחבלים, גירוש משפחות, טרנספר וכהו'. אבל אני גם זוכר איך הוא אמר ישירות למצלמה: "כאשר נסיים עם ערבים נטפל בכם".

לפני 34 דקות, falou כתב:

היטלר רכב על משבר כלכלי. אנחנו לא במשבר כלכלי. ועוד.

הכל יחסי ולא כולם עובדים בהייטק. תנסה היום עם משכורת מינימום/ממוצעת לשלם שכר דירה בתל אביב או לקנות דירה בלי עזרת הורים. לי כבר יש חברים שעזבו לקנדה ואוסטרליה. חוץ מזה כבר אמרתי שזה לא 1 ל-1. גם חצי רוסיה חצי איראן לא מתאים לי. דרך אגב רק אתמול ראיתי ח"כ מקואליציה עתידית שדיבר בדיוק כמו בטלוויזיה רוסית. 

לפני 34 דקות, falou כתב:

בנגביר הוא לאומן, כן. יש לו היסטוריה של אלימות, בוודאי. אבל נערי גבעות זה לא בדיוק ה-SA... הם לא יורים ביריבים פוליטיים ברחובות.

פשוט אין להם היום אפשרות, אז הם מסתפקים בזריקת אבנים על מגבניקים. ועד פעם לא 1 ל-1.

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אם אתה לא מרוצה מהרמה המוסרית של אותו ראש ממשלה - אתה לא חייב לבחור בו, אני לא בחרתי בו.

עזוב אותו ספציפית רגע. אני אומר שאם לרבע מהמצביעים או יותר לא איכפת מה נבחר ציבור עושה ביומיום - מערכת משפט לא יכולה לתקן את זה מילא.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

להבין שהוא במיעוט זה אפילו לא לראות את הנולד.

אבל להבין שהוא במיעוט נכחד ושהמפלגה מדממת מצביעים (בשנה וחצי בערך מרצ ירדה מ-200 אלף מצביעים ל-150 אלף, 25%, כל מצביע רביעי), זה לגמרי לראות את הנולד.

ולהבין שהוא יפסיד בפריימריס בפער לא קטן (60-40) ושיגיע רק למקום ה-5 ברשימה, זה גם לראות את הנולד.

סבבה. זה עדיין לא אומר שהוא טעה בזיהוי התהליכים :)

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

כמה לא מפתיע שזה בא מחולדאי.

ואתם אומרים שמפא"י מתה, לא, היא לא מתה, רק שינה שם

אני חושב שהוא הלך על הפתרון הפשוט במקרה הזה. דיברנו על זה גם פעם. חולדאי הוא לא איזה סוציאליסט גדול. הוא באופן די מודע מוביל את תל אביב להיות עיר פוסטר שכזו שמחקה ערים אירופאיות מתוירות מצליחות ויקרות. מניח בין היתר שזה בגלל שזה רווחי יותר. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

נערי גבעות זה לא בדיוק ה-SA... הם לא יורים ביריבים פוליטיים ברחובות.

עדיין 🙂

בהינתן שהם מקבלים תמיכה גבית כשהם עושים לינץ' באישה מבוגרת, או תוקפים משפחות שכולות כי דעה פוליטית, זה בעיקר עניין של זמן. הקרקע כבר מוכנה מבחינת דעת הקהל שלהם, יד חופשית ורשות נתונה. 

לפני כשעה, mikyl כתב:

איך קוראים לחבר כנסת שאצלו בסלון הייתה תלויה תמונתו של מחבל יהודי שרצח 29 אנשים? 

אתה חדש כאן? "הנציג שלי בכנסת" 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

@Lior_Django

לפני 39 דקות, Lior_Django כתב:

איזה ?
ואם יש למה צריך שוב?

מצב לא תקין לא צריך להגדיל, אלא להקטין.

חוק יסוד חופש העיסוק, סעיף 8 הוא פסקת התגברות.

חוק בשר ומוצריו מממש את פסקת ההתגברות הזו.

ולמה צריך שוב? כי הפסקת התגברות של חוק יסוד חופש העיסוק לא תופס לחוק יסוד כבר האדם וחירותו למשל.

אז צריך גם בחוק יסוד כבוד האדם וחירותו סעיף כזה.

אכן מצב לא תקין לא צריך להגדיל אלא להקטין, אבל אתם נגד למנוע מבג"צ לפסול חוקים.

אז זה הרע במיעוטו.

הבעיות הן לרוב בפרקליטות ובמשטרה, לא בבתי המשפט, אז שהממשלה תטפל קודם החוסר התפקוד שלה.

הפרקליטות כפופה לממשלה רק בתיאוריה.

גם המשטרה מתנהלת כפי ראות עיניה בעיקר.

ורצה הגורל, ודווקא עכשיו התפרסם פס"ד של בדואי שאנס ילדה בת 10, כשחברים שלו עוזרים לו, כל זה אגב שהם פורצים לדירה של ההורים שלה.

וקיבל 5 שנות מאסר.

הפרקליטות ביקשה 10, האבא מספר שחצי מהפס"ד זה טיעוני הקלה בעונש.

זה לא בעיה במשטרה, והפעם גם לא ממש בפרקליטות. זה בעיה בבתי המשפט.

וכדי שלא נדמיין שזה איזה שופטת אחת "תקלתית", זה הרכב של 3 שופטים.

עוד בתי משפט בעולם מבטלים חוקים.

נדיר. אבל קורה.

בתי משפט לחוקה, לפי חוקה, שקיבלו הסכמה חוקית לכך.

אצלנו אין חוק שמאפשר את זה.

מה יהיה עם האורכים האלה?

יש לי הרבה מה לכתוב.

============================================

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

עזוב אותו ספציפית רגע. אני אומר שאם לרבע מהמצביעים או יותר לא איכפת מה נבחר ציבור עושה ביומיום - מערכת משפט לא יכולה לתקן את זה מילא.

היא גם לא צריכה! אם לרבע מהציבור לא אכפת שחברים של נבחר ציבור הם מיליארדרים, אז אי אפשר לתקן את זה משפטית.

ואם לא אכפת להם - אז זה הראש ממשלה שמגיע להם!

אי אפשר להציל את העם מעצמו בלי דיקטטורה.

סבבה. זה עדיין לא אומר שהוא טעה בזיהוי התהליכים :)

לדעתי הוא טועה, אבל זה לא הוכחה, זה דעה.

אני מדבר על עניין ה"רואה את הנולד" שם הוא לגמרי טעה.

אני חושב שהוא הלך על הפתרון הפשוט במקרה הזה. דיברנו על זה גם פעם. חולדאי הוא לא איזה סוציאליסט גדול. הוא באופן די מודע מוביל את תל אביב להיות עיר פוסטר שכזו שמחקה ערים אירופאיות מתוירות מצליחות ויקרות. מניח בין היתר שזה בגלל שזה רווחי יותר. 

ברור, השאלה למה זה ה-Go to solution בשבילו.

והתשובה היא למרות שהוא לא סוציאליסט גדול, זה כי מפא"י (והפתרונות שלה) ב-DNA הפוליטי שלו.

============================================

@פינדר

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אמממממ,

image.png.ae605df38c2cc1ffe43a7429ea997f45.png

יגאל עמיר הוא "תימני קטן מהרצליה שלומד בבר אילן", הוא לא נער גבעות.

הוא אמנם הסתובב הרבה ועשה הרבה שבתות בהתנחלויות, אבל לא לזה מתכוונים כשאומרים נער גבעות.

למעשה המשפט למעלה נאמר ע"י ראש השב"כ דאז כרמי גילון כמה חודשים לפני הרצח, עת שנפגש עם עיתונאים.

עפר שלח כתב אחרי זה שכרמי גילון נותן תיאור מדויק של הרוצח הפוטנציאלי (לא ממש, הוא ניסה להדגיש נקודה אחרת לדעתי) "הוא לא צריך להיות מתנחל מהשטחים. זה יכול להיות גם סטודנט שחרחר מהרצליה שלומד בבר-אילן".

בספר שלו הוא כותב שרוצח כזה יכול לבוא גם מהרצליה או מדימונה, ובעמוד אחד מהרצליה או מבית שמש.

הנקודה היא שדווקא הסטודנט מהרצליה נתפס כאנטיתזה של נער הגבעות (או המתנחל מהשטחים)

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 42 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל בסדר, הבנתי שאתה בדיון לא בתחום המתאים. אני עברתי להשתעשע איתך.

להשתעשע אתה יכול עם אשתך בבית, לא איתי ולא כאן. 

זה לא עניין של טיפשות, אלא של ניתוק מוחלט, ושכנוע עצמי בצדקה העצמית עד למצב שבו גם כשהוא הופך לקריקטורה, אין לו מושג.

הוא לא הבין את ההשלכה הזו של הנאום שלו, הוא היה בטוח שזה יהיה מכה קלה בכנף.

קריקטורה זה בן גביר ותומכיו. אבל לך קשה להבין שיש אנשים שמוכנים לשלם את המחיר. כנראה זה מחוץ ליכולת הבנה שלך.

לקרוא 3 שורות זה יותר מדי?

קראתי הכל ואני גם זוכר את הסיפור. זה לא משנה את העובדה שהוא קראה לשחרר את יגאל עמיר ולא משנה למה ומאיזה סיבה. ואם כבר על רצח רבין: "כמו שהגענו לסמל הזה, אנחנו יכולים להגיע לרבין" - איתמר בן גביר.

https://youtu.be/JQ0sXLyOQeg

שלא נתחיל לבדוק איזה תמונות תלויות לכל אחד.

אני מבין שתשובה לשאלה אין לך? רק תירוצים? 😂

פורסם
לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

היא גם לא צריכה! אם לרבע מהציבור לא אכפת שחברים של נבחר ציבור הם מיליארדרים, אז אי אפשר לתקן את זה משפטית.

לגמרי. אנחנו מסכימים על זה.

לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

והתשובה היא למרות שהוא לא סוציאליסט גדול, זה כי מפא"י (והפתרונות שלה) ב-DNA הפוליטי שלו.

לא יודע, לא סובל אותו בכל מקרה. היה צריך לפרוש בזמן, בדיוק כמו ביבז

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

להשתעשע אתה יכול עם אשתך בבית

Ainsley Harriott Gifts & Merchandise for Sale | Redbubble

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

@פינדר

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

הבדל עצום

בעיני ראש השב"כ בתקופת רצח רבין - כן.

================================

@mikyl

לפני 17 דקות, mikyl כתב:

להשתעשע אתה יכול עם אשתך בבית, לא איתי ולא כאן. 

לא בשעות העבודה.

הדיון היה יכול להיות בין שווים, אבל הוא לא.

הדיון היה יכול להיות לימודי בשבילך, אבל אתה בוחר שלא.

מה שנשאר זה להשתעשע.

לפני 18 דקות, mikyl כתב:

קריקטורה זה בן גביר ותומכיו. אבל לך קשה להבין שיש אנשים שמוכנים לשלם את המחיר. כנראה זה מחוץ ליכולת הבנה שלך.

קריקטורה קריקטורה, אבל לפניו, 14 מנדטים מול 0.

מה שהוא עשה זה לא לשלם את המחיר, זה להיות מרטיר, רק שעם חוסר הראייה שלו את הנולד, הוא צעד לאט אבל בטוח במסלול להיות מרטיר בלי להבין שהוא הולך לשם.

לפני 20 דקות, mikyl כתב:

קראתי הכל ואני גם זוכר את הסיפור. זה לא משנה את העובדה שהוא קראה לשחרר את יגאל עמיר ולא משנה למה ומאיזה סיבה. ואם כבר על רצח רבין: "כמו שהגענו לסמל הזה, אנחנו יכולים להגיע לרבין" - איתמר בן גביר.

ופיספסת את השורה המודגשת?

או שפשוט לא הצלחת להבין את הפואנטה?

כי השורה התחתונה היא בדיוק הפוך מהטענה שלך.

לפני 20 דקות, mikyl כתב:

אני מבין שתשובה לשאלה אין לך? רק תירוצים? 😂

זו תשובה, אם אנחנו עוברים לספר על התמונות שתלויות לכל אחד בבית + ספירת גופות של כל בעל תמונה כזה, אז אחלה, תעדכן אותי ונתחיל.

את האזהרה שלי לפני - נתתי.

================================

@יבגניפ

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

לא יודע, לא סובל אותו בכל מקרה. היה צריך לפרוש בזמן, בדיוק כמו ביבז

לא סובל אותו - סבבה, אבל תשתמש בזה כדי ללמוד משהו.

הוא וה-DNA של הפתרונות שלו זה הסיבה שהעבודה הייתה מפלגת שלטון ועברה להלחם על אחוז החסימה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא קשור לבחירות, זה קשור להודעה הזו שלך:

לפני כשעה, פינדר כתב:

אמממממ,

image.png.ae605df38c2cc1ffe43a7429ea997f45.png

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה קשור להודעה הזו שלך

נראה שאתה הולך לאיבוד, מרוב גיבובי התגובות שלך.

נעשה לך סדר:

אנחנו מדברים על המצב הפוליטי הנוכחי. כן?

עופר טען שנערי הגבעות לא יורים באנשים ברחובות.

הזכרתי לו מישהו שטכנית הוא לא נער גבעות, אבל אוחז באותה אידאולוגיה, וכן ירה במישהו ברחובות.

ואת אותו אחד שירה, המועמד שלך לשר, קרא לשחרר, בהקשר זה או אחר.

אז איך קשור ראש השב״כ דאז? חוץ מלרצון האובססיבי שלך להגיב לכל דבר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הדיון היה יכול להיות לימודי בשבילך, אבל אתה בוחר שלא.

ממורה כמוך? 🤣 חס וחלילה.

מה שהוא עשה זה לא לשלם את המחיר, זה להיות מרטיר, רק שעם חוסר הראייה שלו את הנולד, הוא צעד לאט אבל בטוח במסלול להיות מרטיר בלי להבין שהוא הולך לשם.

כבר אמרתי, בן אדם כמוך שתמיד שואל "מה יצא לי מזה" לא יבין. 

ופיספסת את השורה המודגשת?

או שפשוט לא הצלחת להבין את הפואנטה?

כי השורה התחתונה היא בדיוק הפוך מהטענה שלך.

השורה התחתונה זאת דרישה לשחרר יגאל עמיר ולא משנה למה, כל השאר זה תירוצים. סרטון שצירפתי מוכיח את זה.

זו תשובה, אם אנחנו עוברים לספר על התמונות שתלויות לכל אחד בבית + ספירת גופות של כל בעל תמונה כזה, אז אחלה, תעדכן אותי ונתחיל.

את האזהרה שלי לפני - נתתי.

זו לא תשובה, זאת התחמקות. אתה רוצה לספור? קדימה 🤣 רק כך בחשבון שאני הצבעתי מבגין עד לפיד (אבא ובן) דרך רבין, ברק, שרון, אולמרט ולבני. ממי נתחיל? 🤣 אבל רק אחרי שתענה לי לשאלה בלי לברוח מהתשובה 🙂

• תוכן חדש...