Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר - אתה גוזר את הדעת מטוקבקיסטים, שאין לך מושג מיהם, האם האם אמיתיים בכלל ומה מטרתם, להבדיל ממובילי דעת. מובילי דעת הם, לדוגמא, אותו חנוך דאום - אך גם רוגל אלפר, גדעון לוי ואמנון אברמוביץ'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרוב המוחלט של הטוקבקים באינטרנט זה brainfarts של אנשים שבכלליות הם לא חכמים במיוחד. לא רק בפוליטיקה, לדוגמא תיכנס לפוסט רנדומלי בקבוצה של חובבי חיות רבת משתתפים בפרצוף-ספר ותיזהר לא לטבוע בטימטום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפייסבוק הוא לא סתם אוסף של הזויים.

הוא מייצג הלך רוח.

כשח"כ (לא סתם ארחי פרחי) סמוטריץ' פירסם שאלוף פיקוד מרכז, רוני נומה, הציע להעביר נשק למנגנוני הבטחון הפלסטינים, אז גם אותו אלוף פיקוד, הפך אצל המגיבים לסמולני בוגד.

אז פלא שאנשים עם קצת פחות קרדיט בטחוני, פוחדים לפתוח את הפה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
הרוב המוחלט של הטוקבקים באינטרנט זה brainfarts של אנשים שבכלליות הם לא חכמים במיוחד. לא רק בפוליטיקה, לדוגמא תיכנס לפוסט רנדומלי בקבוצה של חובבי חיות רבת משתתפים בפרצוף-ספר ותיזהר לא לטבוע בטימטום.

גם אותך משגעים כל היום ב People & Dogs? :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטרלתי אותם שאני רוצה לבשל את הכלב שלי שנפטר. זה היה משעשע.

פורסם
הטרלתי אותם שאני רוצה לבשל את הכלב שלי שנפטר. זה היה משעשע.

ענק :lol:! קצת הומור בפוסט המייגע הזה בהחלט בא בטוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיף וגם חושף כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות לפעמים, ושלא צריך להתייחס ברצינות לכל שטות שמישהו כותב בפייסבוק.

אנשים כותבים שטויות בלהט הרגע וממשיכים הלאה.

בדיוק בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי.

עד שהדף התעדכן לי הספקת להגיב לפני.

פורסם

מישהי פתחה שרשור וכולם נכנסו בה בגלל שהיא לא רוצה לחנך את הכלב שלה.

00000.jpg

אז החלטתי לראות מה קורה אם מציגים את זה מהצד השני ופתחתי את השרשור הזה:

0001.png

(ועכשיו חוזרים לפוליטיקה מייגעת :) )

פורסם

חנוך דאום הוא הימני היחיד אי פעם שהודה בפה מלא שלהתנחלויות אין ערך בטחוני והן תופעה אידיאולגית בלבד.

רק על זה מגיע לו קרדיט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
חנוך דאום הוא הימני היחיד אי פעם שהודה בפה מלא שלהתנחלויות אין ערך בטחוני והן תופעה אידיאולגית בלבד.

רק על זה מגיע לו קרדיט.

מדוע אתה חושב כך?

פורסם
לא תופס מעצמי אינטליגנט, בסך הכל בחור ממוצע.

כולם בונים על היסטריה ואמוציות בלי יוצא מן הכלל. לספר שקרים על חשבון חיילים זה "קצת"? הם גורמים לאנשים ניטרליים מחו"ל לשנוא אותנו. הם מתדלקים את השנאה מבחוץ ומכשירים בעקיפין פגיעה בישראל "כי הם שוחטים ילדים" וכל מיני מסקנות מטומטמות בסגנון. ומדוע הם לא מבקרים את השלטון של הצד השני על פגיעה בזכויות אדם?

הקיצונים בימין עושים בערך אותו דבר מבפנים רק בפחות תחכום כלפי הערבים.

אתה באמת חושב שמה שיגרום לאנשים בחו"ל לשנוא אותנו זה כמה טמבלים שמדברים באיזה כנס?

הקיצונים בימין מעודדים אלימות בתוכנו, זה הרבה יותר גרוע.

כלומר - אתה גוזר את הדעת מטוקבקיסטים, שאין לך מושג מיהם, האם האם אמיתיים בכלל ומה מטרתם, להבדיל ממובילי דעת. מובילי דעת הם, לדוגמא, אותו חנוך דאום - אך גם רוגל אלפר, גדעון לוי ואמנון אברמוביץ'.

רק על זה מגיע לו קרדיט.

חס וחלילה שחנוך דאום ייחשב מוביל דעת קהל. הבנאדם עלוב נפש ועמוד הפייסבוק שלו עמוס בקשקושים בסגנון "סטטוסים מצייצים". מצד שני, אנחנו בתקופה שבה גם סטטוסים מצייצים הם מובילי דעת קהל.. עזבו, הכל אבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...