Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקנות את הרכב הנ"ל, ונאמר לי שהיתה תאונה לפני 9 שנים עם בעלים קודם, ובבדיקה של המוכר הנוכחי, שהיה הקונה באותו זמן, רשום:

שילדת רכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני תאונה בחזית/צד שמאל/תיקונים בקורת רוחב/מתיחה, הוחלפו חלקי מרכב, נזק פגוש תיקוני פח וצבע סביב כולל פח, חזית, הלחמות.

אני חושב שהוא אמר שהשמאי קבע ירידת ערך של 10%

השאלה שלי היא האם להתרחק מהרכב? ואם לא, באיזה מחיר לקנות?

המוכר אומר שהוא עם הרכב 8 וחצי שנים, ואין בעיות...

הרכב יד 2, 135,000 ק"מ, מבקש עליה 25K ש"ח...

תודה מראש לעוזרים...

פורסם

בקניית רכב עם פגעה בשלדה יש לקחת בחשבון את הבעיות הבאות:

1) בטיחותית - עמידותו של רכב שעבר פגיעה בשלדה הינה קטנה יותר. במקרה של תאונה נוספת באותו באיזור הסיכויים לפגיעת גוף

בנוסעים ברכב גדולים משמעותית בהשוואה לרכב שלא עבר תאונה.

2) מסחרית - אנשים נרתעים מלקנות רכב שעבר תאונת שלדה וההורדה שהוא מציע אינה משמעותית ולא משקפת את ירידת הערך של המכונית בשוק. אם תקנה קח בחשבון שיתכן שתהיה "יד אחרונה"

אישית - בשל מיקום הפגיעה בחזית והעובדה ששום סכום לא שווה את הסיכון שיש בנסיעה ברכב כזה, אני הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בקניית רכב עם פגעה בשלדה יש לקחת בחשבון את הבעיות הבאות:

1) בטיחותית - עמידותו של רכב שעבר פגיעה בשלדה הינה קטנה יותר. במקרה של תאונה נוספת באותו באיזור הסיכויים לפגיעת גוף

בנוסעים ברכב גדולים משמעותית בהשוואה לרכב שלא עבר תאונה.

2) מסחרית - אנשים נרתעים מלקנות רכב שעבר תאונת שלדה וההורדה שהוא מציע אינה משמעותית ולא משקפת את ירידת הערך של המכונית בשוק. אם תקנה קח בחשבון שיתכן שתהיה "יד אחרונה"

אישית - בשל מיקום הפגיעה בחזית והעובדה ששום סכום לא שווה את הסיכון שיש בנסיעה ברכב כזה, אני הייתי מוותר.

האם זה שכתוב: ״ליקויים בעלי משמעות נמוכה״ לא מצביע על כך שאין בעיה בטיחותית רצינית?

בקשר למחיר, זה שהוא מבקש לא אומר שהוא יקבל, לכן אני שואל מה מחיר הגיוני לכזה רכב?

פורסם

שמע, תאונה חזיתית שאחריה נמתחו קורות הרוחב והולחמו חלקים,

עזוב אותך,

בתאונה חזיתית זה הדברים שאמורים לתפקד כראוי, ותיקון מבטיח שהם לא יעבדו כפי שתכנן היצרן

ניחא אם היה מדובר באיזה קצה שלדה בבגאג' או בצד, אבל זה בדיוק על הגבול של להסתובב וללכת

מצטרף לקודמי, לא שווה את הסיכון

פורסם

הזוי שרשמו בבדיקה תיקונים/מתיחה בקורת רוחב תחת סעיף "משמעות נמוכה". ממה שאני מכיר ליקוי מסוג זה צריך להרשם תחת "משמעות גבוהה".שמאים לא ממהרים לקבוע ירידת ערך גבוהה ו-10% זו בהחלט ירידת ערך גבוהה שמעידה על תאונה די רצינית.

• תוכן חדש...