Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine PDX-5 & Hybrid Ovation 6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה תודה.

חיפוש בגוגל קצת בלבל אותי ואני רוצה לוודא ב-100%, מדובר במגבר 5 ערוצים נכון?

כמו כן, מה מחירו היום ליד 2? בערך כמובן.

Bimmer

פורסם

זה מגבר 5 ערוצים

כמה עולה משומש ? זה מגבר דגם ישן אינו נפוץ הוא היה עולה באזור 3000 שח חדש ממה שזכור לי

קבל הצעה כמשומש ותחזור לשאול אם כדאי.

פורסם

המחיר סביר ,דעתי בנושא היא שהמגבר הנ"ל בנוי בטכנולוגיה פול ריינג' קלאס D ישנה

אלפיין היו מהראשונים שהציגו מגברים פול ריינג' קלאס D והסידרה הנ"ל לא מהטובות שבהם.

במקרה שלך הייתי מחפש אופציה למגבר 4 ערוצים +מונובלוק שעומדים בתקציב.

פורסם

העניין הוא שאני רוצה לחסוך מקום - רכב קטן מאוד.

מה הבעיות עם הטכנולוגיה הישנה יותר? ממש בכללי כי אם תכנס לפרטים אני לא אבין אותך.

Bimmer

פורסם

מעוניין גם לשמוע מה רע המגבר הזה.

הזמנתי אותו לפני שבוע והבנתי שהוא מגבר טוב מאוד.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם
העניין הוא שאני רוצה לחסוך מקום - רכב קטן מאוד.

מה הבעיות עם הטכנולוגיה הישנה יותר? ממש בכללי כי אם תכנס לפרטים אני לא אבין אותך.

אני לא אכניס אותך לעניין של טכנולוגיה בענף

אני אסביר לך מה הם הרשמים שלי מהסידרה הנ"ל והמגבר הזה בפרט:

בעיה ראשונה רעשי "היססס" בווליום נמוך שלא ניתן להפטר מהם למי שיש אוזן "חדה" מאוד קשה להתעלם מזה

בעיה שניה איכות הצליל היא לא ברמה גבוהה זה כאילו שיש "בור" בתחום תדרים שבו המגבר מתפקד פחות

טוב מורגש במיוחד על רמקולים איכותיים ,במעבר למגבר בסיסי קלאס AB ניתן להבחין מיד בשינוי.

בעיה שלישית הערוץ של הסאב אינו חזק דיו ,אם יש לך רכב קטן ואתה לא משוגע על באס אז זה פחות קריטי.

בשורה התחתונה המגבר הזה אינו "כישלון" אבל בסקאלה של 0-10 הייתי נותן לו

ציון 7 ,העניין הוא שבקצת יותר אתה יכול לקבל הרבה יותר אם אנחנו מדברים על מגבר קטן פול ריינג' קלאס D משומש

אתה יכול לחפש בפורום מכירה Z אודיו לוויתן דור 2 או דור 3

זה מגבר 6 ערוצים שעולה על האלפיין הנ"ל בכול מובן.

פורסם

מעולה, בדיוק ההסבר שרציתי לשמוע.

חפרתי אתמול לא מעט באינטרנט לאחר מה שאמרת ולעניין ערוץ הסאב הגעתי בעצמי אבל זה מתבטל בדיוק מהסיבה שאמרת - יש לי רכב קטן ואני בכלל בכלל לא משוגע על סאבים. מה גם שהמגבר מוצהר ב-300RMS והסאב שלי ב-200RMS וזה לדעתי מספיק כדי לחפר על פער של נצילות אם הוא קיים בכלל.

בנוסף, ראיתי המון תעודות לידה של המגבר הזה ובכולן ערוץ הסאב מוערך בכ-360 RMS.

לגבי רעש ה"היסס" שאתה מדבר עליו, אני יודע בדיוק למה אתה מתכוון היה לי את זה במגבר הזול שקיבלתי עם הרכב, ולא יכולתי לסבול את זה. האם באמת אלפיין ירשו לעצמם לעשות דבר כזה? מפתיע. מצד שני אני לא מומחה ואפילו לא קרוב.

תודה על המידע.

מנגד, אני לא חושב שיש המלצות למגבר 5 ערוצים עד 1500 ש"ח (יד 2) שעולה על המגבר הנ"ל. האם אני טועה?

Bimmer

פורסם

מגברי 5 ערוצים הם מטבע הדברים פחות נפוצים על אחת מגברים כאלו יד 2

ועוד פול ריינג' קלאס D שהם קטנים במיוחד ובעלות של 1500 שח אני דיי בטוח שלא תמצא משהו טוב יותר משומש.

• תוכן חדש...