Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על לפטופ מיני,אני משתמש בו בשביל הלימודים,lg x140

ההארד דיסק הלך לעולם שכולו טוב,רכשתי הארדיסק חדש ורציתי להרכיב לבד.

פתחתי את כל הברגים,המחשב נפתח 90% עד שהגעתי לקטע של החיבורים בין הפלטה התחתונה למסך(צירים כמו בכל לפטופ) שם הסתבכתי והמחשב פשוט מסרב להפתח! מי יכול לעזור לי ולומר איך אני פותח את המחשב המזורגג??

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

יש המון מדריכים ברשת. יש גם אתרים יעודיים. תכתוב בגוגל את דגם המחשב ותוסיף dissasemble. אני אגיד לך, שעל סמך נסיון עגום, אל תפעיל כוח בשחרור חלקים אם אתה לא מבין בדיוק מה תופס אותם ואיך, שלא תמצא את עצמך עם חלקים מרוטים מהלוח אם / פסים אלקטרוניים (מה שיש במסכים) קרועים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה לא פנית לסבא גוגל:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראה אולי אחד משני הסרטונים יכול לתת לך קצת השראה....

עריכה: אני רואה שכבר הקדימו אותי....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם אתה מחיפה אתה מוזמן אלי לצמצום נזקים בחינם.. :) זה אמנם נראה פשוט אך צריך הרבה עדינות והמון ניסיון כדי לפרק לפטופ ללא מדריך, ועוד בפעם הראשונה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אם אתה מחיפה אתה מוזמן אלי לצמצום נזקים בחינם.. :) זה אמנם נראה פשוט אך צריך הרבה עדינות והמון ניסיון כדי לפרק לפטופ ללא מדריך, ועוד בפעם הראשונה!

בגיל 12 פירקתי לפטופ ישן שלא עבד שנתיים, החלפתי את ההארד דיסק את הRAM ואת המאוררים ואני גאה לומר שהמחשב המקרטע הזה חי עד היום 8)

פורסם

איפה אחי אני מראשל"צ,אבל תודה בכל מקרה,כן ירבו כמוך!

פורסם

ולשני אלה שפרסמו את הסרטונים,תודה!!! בזכותכם הצלחתי =] הסרטון עם הלפטופ הורוד היה אחד לאחד מה שאני צריך! היה קושי בלפתוח את הלפתופ למרות שכל הברגים הוסרו,מהסיבה שחוץ מהברגים ישנם גם קליפסים שלא שמתי לב לקיומם. תודה רבה לכם אנשים יקרים!!!

• תוכן חדש...