Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני למשל מחפש רכב חדש [שנת 2008 ומעלה] ואני חייב לציין שלמצוא רכב עם גיר ידני ממש קשה [שריטה שלי שסוף סוף הצלחתי לשכנע את המיסיס שנקנה רכב ידני]

והבעיה היחידה שלי עם הסיריון זה שאין לה גיר ידני [אבל אני אהיה מוכן להתפשר בשביל היאריס האמינה בתחפושת המכוערת הזאת]

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי יש תקציב דומה וגם אני מחפש סיריון

אנא פרטי על העסקה באוויס

תתחדשי!

אדע מחר יותר פרטים ואפרט לעומק

פורסם

הסריון אחד הרכבים הפחות טובים שנהגתי עליהם,רועש,מקרקש,מתרסק על פגמים בכביש,כסא מאד לא נוח .

למה לא לקחת פונטו?

היא משמעותית יותר זולה לאחזקה[הסריון לא זולה] ונותנת תחושה הרבה יותר טובה בנהיגה.

פורסם

עדכון מאכזב

אוויס נתנו הצעה שיקרית בטלפון לסיריון - נתנו לי את כל הפרטים, אחרי שנגררתי שעות באוטובוסים להגיע לסניף שלהם בתלפיות גיליתי בכלל שיש מכה בשילדה! ולא אמרו לי בטלפון כלום על זה, ולא היו להם עוד סיריון במלאי

קיבלתי הצעות מאכזבות עם מחיר מאוד גבוה ליונדאי I20

גם מאלבר.

הורידו בקושי 10% ועשו טובה שהורידו 12%

מאוד מאכזב...

פורסם

לא לוקחים רכב השכרה בפחות מ-15% הנחה. זה כלל בסיסי. רצוי להוריד לכיוון 20% במהלך מיקוח.

הם לא עושים לך טובה, את עושה להם טובה שאת משפרת את תזרים המזומנים שלהם בזמן שיש לך אופציה לקנות מכל חברה אחרת בשוק.

ממליץ לך על חברת BLUE SKY, מכיר אנשים שקנו מהם והיו מאוד מרוצים. כמו כן גם קלאוטו מחזיקים מלאי גדול, אוטו סנטר וכו'.

פורסם
לא לוקחים רכב השכרה בפחות מ-15% הנחה. זה כלל בסיסי. רצוי להוריד לכיוון 20% במהלך מיקוח.

הם לא עושים לך טובה, את עושה להם טובה שאת משפרת את תזרים המזומנים שלהם בזמן שיש לך אופציה לקנות מכל חברה אחרת בשוק.

ממליץ לך על חברת BLUE SKY, מכיר אנשים שקנו מהם והיו מאוד מרוצים. כמו כן גם קלאוטו מחזיקים מלאי גדול, אוטו סנטר וכו'.

זה ליסינג לא השכרה...

בכל אופן אני התיאשתי משוק המכוניות. לא מבינה מספיק בשביל לדעת שעשיתי את העסקה הנכונה :/

פורסם

יכול להמליץ לך על באדג׳ט. בזמנו חמי וחמותי קנו מהם סיריון מליסינג, שהיתה מאוד אמינה,

והם היו מאוד מרוצים ממנה. לגבי נסיון בשוק הרכב, בשביל זה יש לך את הפורום הזה,

שיתן לך את כל העזרה והידע שאת צריכה. דבר אחד את חייבת לזכור, לא לעשות שום דבר פזיז,

שישאיר אותך עם רכב בעייתי. סבלנות זה שם המפתח, גם אם זה מבאס שכבר רוצים את הרכב,

וחושבים על המשך נסיעה באוטובוסים ותחבורה ציבורית.

פורסם

לי כמו שציינתי קודם לכן בשרשור ,יש תקציב דומה ,אולי בתוספת 5K

האם מגרשי ליסינג\השכרה הם האופציה העדיפה ?

כבר יותר משבועיים אני מחפש בלוחות רכב אחר רכבים מבעלות פרטית, עדיין לא מצאתי רכב שיתאים לי .

לפותחת השרשור, תנסי בלוחות רכב, נכון שהיחס שקבלת היה מתחת לכל בקורת ,ראשית , המגרשים שמצאת הם לא היחידים ושנית, תמיד יש את השוק הפרטי .

מציאת רכב טוב בתקציב המדובר הוא דבר לא קל אך לדעתי אפשרי

פורסם
זה ליסינג לא השכרה...

בכל אופן אני התיאשתי משוק המכוניות. לא מבינה מספיק בשביל לדעת שעשיתי את העסקה הנכונה :/

יפית,עם ישראל עשה רונדלים במדבר 40 שנה בשביל הגאולה..קצת סבלנות.:brickwall:

תבדקי גם בקרסו טרייד אין,ובלובנסקי טרייד,יש להם כל מיני סוגי רכבים [יצרנים] וגם רכבים מידייים פרטיות,שווה בדיקה!.

פורסם

Octavia-TSI11, אם אתה רוצה לרכוש רכב מליסינג, אז אך ורק דרך המגרשים של החברות עצמן, ולא דרך סוחרים

שמוכרים בדרך כלל את הבררה שחברות הליסינג רוצות להפטר ממנה.

בלוחות הפרטיים יש לדעתי הרבה היצע. רק צריך לברור טוב טוב לפני שרצים לראות רכב כלשהו.

יש הרבה סוחרים במסווה, והרבה אנשים פרטיים שמשקרים במצח נחושה.

יש לא מעט פרטיים שדיי מיואשים מלמכור את הרכב, כי קופצים על המציאה אין יותר מידי בשוק הפרטי,

והחסרון של מוכר פרטי שהוא לא יכול למכור באשראי ותשלומים כמו חברות הליסינג.

פורסם

לפני שנתיים וקצת כאשר קניתי את הרכב הראשי שלי כרגע, אני זוכר שהיה אפשר לקנות סיריות 08 באיזה 40 עד 45 אש"ח

אני מאמין שזה גם יהיה סביבת המחיר היום ל2010

מה שאני מציע לך זה להכנס לyad2 למשל ולראות מה טווח המחירים שאנשים מבקשים על הרכב הזה.

לליסינג תורידי 10 אחוז מהמחירון ואחרי בדיקה תקחי את הרכב למוסך להצעה ליישור קו מכאני-טכני ואז את תדעי עוד כמה כדאי לך להוריד על הרכב.

אני באופן אישי בעת קניית רכב עושה את הדברים הבאים -

מחליף צמיגים בלי לשאול שאלות בכלל ועושה כוון פרונט.

אם יש לרכב רצועת טיימינג - למרות היוקר של הטיפול, מחליף אותה במקום, אלא אם כן יש היסטוריית טיפולים כתובה לרכב שמראה שעשו את העבודה בזמן.

עוד משהו שאת יכולה לעשות - להרים טלפון לאתר של יצחק לוי (זה עולה כמה עשרות שקלים) ולקבל מחירון מעודכן לסיריון לפי יצחק לוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...