Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לא מזמן חשבתי שנשרפה לי נורה ברכב בפנס השמאלי.

הזמנתי מאיביי נורות כולל המגבר והרגע החלפתי,לאחר שהחלפתי לנורות החדשות שמתי לב שבפנס השמאלי שום נורה לא עובדת.

כשהעברתי את כולן לפנס הימני כולן עבדו,כולל זאת שחשבתי ששרופה.

מה יכולה להיות הבעיה?

יכול להיות שמדובר בפיוז?

אם לא, האם יצא לכם להיתקל במשהו כזה? מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה?

תודה לעונים.

פורסם

יכול להיות מאוד שמדובר בפיוז, אבל אתה צריך לבדוק למה בכלל הוא נשרף, כנראה שאחד החוטים של התאורה נוגעים בגוף הרכב איפשהו בדרך.

קח פלוק ותבדוק אם מגיע מתח

אם מגיע מתח אז הנורה צריכה להידלק או שאין לך מגע טוב בבית נורא עצמו

אם לא מגיע מתח תלך לפיוז ותראה שיוצא מתח לפני הפיוז

אם מגיע לפני הפיוז ואחרי לא אז הפיוז שרוף, מין הסתם לפני שאתה מחליף אותו תבדוק רציפות אם הפלוק בין גוף הרכב ליציאה מהפיוז אם יש רציפות או התנגדות נמוכה אז יש לך קצר בצמה של התאורה

שרטוט חשמלי כאן מאוד יעזור

פורסם

תודה על התגובות,אני אבדוק מחר בבוקר כשיהיה אור ואני אעשה את מה שאמרת לי.

הנורות מעולם לא הוחלפו.

מקוריות מפולקסווגן 4000K.

פורסם

הקסנון הזה בלאון אמור להחזיק הרבה זמן ואם אני זוכר נכון הרכב שלך עם ק"מ נמוך ועוד 2009, אין שום סיבה שהקסנון יילך בשלב כזה.

לפי הכל, לא נדלקה לך בלוח שעונים סימן של נורה שרופה??

שמעתי על כמה מקרים של חדירת מים לתוך הפנס, תנסה לחפש סימנים של רטיבות בתוך הפנס ובמחברים.

האור חניה והוינקר עובדים? (בפנס שבו לא עובד הקסנון)

פורסם

דניאל, כמה דברים.

דבר ראשון אני מצטער שתקפתי אותך קצת בשרשור שפתחת אבל אני פשוט מנסה לשמור על רמת הגיון מסויימת וגם מנסה שתבין שזה לא הגיוני.

ועכשיו לעניינינו.

נורת הקסנון אמורה להחזיק 2000 שעות, הנורה אינה שרופה מכיוון שכשהרכבתי אותה בנורה השניה היא עבדה.

בנוגע לאם אתה זוכר או לא, אממ אנחנו לא מכירים אז אני לא יודע מאיפה אתה זוכר אבל נכון, עשיתי בשנה וקצת שיש לי את הרכב 9 אלף ק״מ וכיום הוא עומד על 33,000.

כל הנורות עובדות חוץ מהאור הדרך.

פורסם

הכל ברוח טובה :)

אני יכול להגיד לך מהנסיון שהיה לי עם הקופרה של אחי (קנינו אותה עם ק"מ יותר נמוך משלך) שלא נתקלתי בבעיה עם האור קסנון, רק נשרפו הנורות חנייה.

לא ענית על השאלה אם נדלקה לךך נורה בלוח שעונים של אור שרוף (אמור להתריע גם על המסך).

תבדוק ויזואלית אם אין מגע רופף כלשהו או סימנים של מים בתוך הפנס או בחיבורים.

• תוכן חדש...