Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון הוא הראשון שנגע ברכב מבחינת ניקיון מחוץ לידיו של היבואן, העדפתי לספוג את העלות ולתת לבחור צעיר אך מיומן להביא את הצבע למצב שהוא אמור להיות בו ומכאן לשמור עליו כמו שצריך. התמונות מעידות על,טיב ואיכות העבודה

אכן, התוצאות מעידות על כך שבחרת נכון.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
מהנסיון שלי עם צ'מפיון.

כשקיבלתי את הרכב שלי לפני שנתיים וחצי בסוכנות רכב הנגב, הרכב הגיע במצב כמעט מושלם מבחינת סווירלים.

אמנם באותה התקופה לא הייתי כזה פאנאט כמו היום, אבל לחלוטין הרגשתי שקיבלתי את הרכב כמו שאמור לקבל אותו

הרכב בצבע שחור. זה היה נסיון טוב

הנסיון המאוד מאוד מאוד רע שהיה לי עם צ'מפיון קרה כשהכנסתי אותו לטיפול ראשון בפליקס. והם החליטו לצ'פר אותי על דעת עצמם בשטיפה ללא ידיעתי.

היחס שקיבלתי , המילים והזלזול כשהתלוננתי על המעשה זכורים לי טוב טוב עד היום.

הרכב חזר במצב נוראי לחלוטין, מי שרוצה מוזמן לעשות חיפוש קטן בפורום שירוקו, כל התמונות שם.

(מאז הרכב שוחזר למצב מצויין)

עוד סיפור לא נעים עם חברת צ'מפיון.

בתקופת המבצע כשהציעו פולו חדשה בכ-80k , הלכתי עם חבר לקנות את הרכב באחד הסוכניות שלהן.

במעמד קבלת הרכב אחרי כחודש פלוס מינוס, ראיתי מולי רכב שחור חדש, שנראה כאילו הוא כבר שנתיים פלוס מינוס על הכביש, במצב זוועה.

פשוט גועל נפש של הכנה

לא האמתי שזה רכב חדש

העמדתי את הרכב שלי ליד הרכב שאוטוטו אמור להמסר לחבר שלי, קראתי לנציג שמכר לנו את הרכב והיה אחראי על כל הפרוצדורה. קראתי למנהל האולם.

ופשוט התפוצצתי.

אמנם הרכב לא היה שלי, אבל ליוותי את אותו החבר מהצעד הראשון עד האחרון

(חייב לציין שלאותו חבר זה הזיז הרבה פחות ממני, אבל עדין)

מה שלי היה עצוב במיוחד זה שאותו סוכן רכב שפנינו אליו מלכתכילה, קיבל המלצות חמות ביותר בפורום אחר, הבין עם מי יש לו "עסק" מבחינת אהבה לרכב.

התשובות הנוראיות והיחס המגעיל שקיבלנו אח"כ , קשה לתאר במילים.

מסקנה אישית שלי למקרה שאקנה שוב רכב מצ'מפיון, לבקש ולהחתים אותם לא לשטוף לי את הרכב לא בבונדד ולא בשמונדד לעולם.

הרגע קראתי את הסיפור בפורום שירוקו. אכן, כואב מאוד ומעצבן, אך צפוי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אכן עבודה מרשימה במיוחד!

לא מבין את הטימטום של היבואן ...?

להוציא מעל רבע מליון ש"ח על רכב חדש ?

ולקבל אותו עם שריטות?

1. הגינות = לספוג מחיר דיטיילינג / ואפילו להעסיק INHOUSE בעל מקצוע ראוי שיוציא רכבים

כמו שצריך!

2. חוכמה / שיווק = להוסיף 1000 ש"ח למחיר הרכב ( לא ממש מורגש ובטח שלא דוחה קנייה ) ולבצע דיטיילינג ראוי

אני לא הייתי מסכים לקבל רכב חדש עם שריטות!?!

יש אימרה חכמה שאומרת שהשיווק מתחיל מהרגע שיצאת מהסוכנות ( אחרי שרכשת את הרכב)

למה ?

כי כל מה שהיבואן עושה לאחר שסיפק רכב וקיבל תשלום = יקרב או ירחיק אותך מהפעם הבאה שתיקנה מימנו

ובכלל מכל גוף שמוכר או משווק משהו

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

ירון, ראיתי לפני כמה חודשים פרסום של פליקס שבו רשום שהם מציעים עבודות דיטיילינג מקיפות להרכב.

אם שטיפה פשוטה הם לא מצליחים לבצע כמו שצריך, מי יודע מה הם עלולים לבצע עם מכונת פוליש

"יאללה בירי".

פורסם

פליקס חברים פעילים קבועים כאן - תוכל לשאול אותם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
יודע תודה, אבל אין לי שום רצון לתקשר איתם.

אני מנסה לנחש מה הקטע...

מקווה שפליקס יגיבו.

אם אני לא טועה, לפחות הנציג שלהם אדם בעל ידע מקצועי נרחב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...