Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מדבקה לרכב, VW POLO 2012

ראיתי לדוגמה שלסיאט איביזה/לאון יש מדבקות auto amocion

השאלה אם יש משו יפה לפולו?

אחרי חיפוש שעשיתי בebay מצאתי רק 2 שנראות נחמד..

$(KGrHqZ,!nYE-z7(5Yj2BPzJk4U0jw~~60_12.JPG

$T2eC16hHJG8E9nyfp-ZHBQ(37yt5kg~~60_3.JPG

אתם מכירים עוד מדבקות יפות ואיכותיות?

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הוספתי תמונה של הרכב שלי

בנוסף אם תעשה חיפוש באיביי אנגליה תמצא הרבה דברים

אם תרצה קישורים דבר איתי בפרטי ואני ישלח לך

2013-05-26 19.27.00.jpg

פורסם

אין לי ניסיון עם המדבקות הספציפיות,אבל תחשוב אם לאורך זמן בשמש היח תיכונית שלנו, זה לא יהפוך לדהוי וסתם יכער את הרכב..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
הוספתי תמונה של הרכב שלי

בנוסף אם תעשה חיפוש באיביי אנגליה תמצא הרבה דברים

אם תרצה קישורים דבר איתי בפרטי ואני ישלח לך

אהבתי את ה-drl, התקנה מקומית?

גם המדבקה מוסיפה

הג'אנטים פחות.

"יאללה בירי".

פורסם

היי חבר׳ה ברשותי גם פולו מסוג tsi ורציתי לדעת איך זה שיש לך פנסי ערפל ? זה הגירסה gti של הפולו ?

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

לא דווקא לפולו אבל אולי יש פה משהו שימצא חן בעיניך:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי חבר׳ה ברשותי גם פולו מסוג tsi ורציתי לדעת איך זה שיש לך פנסי ערפל ? זה הגירסה gti של הפולו ?

לא זאת פולו TSI 1.2 הזמנתי לבד מאלי אקספרס 76$ כולל כיסויים וסט חיוט והתקנתי לבד - לא ממש מסובך למי שיש ידיים טובות.

אין לי 20 הודעות עדיין אז אני לא יכול להעלות קישורים. אם תרצה אני ישלח לך בפרטי.

פורסם
אהבתי את ה-drl, התקנה מקומית?

גם המדבקה מוסיפה

הג'אנטים פחות.

התקנתי לבד

תודה

הרכב יד שניה והבעלים הקודמים הרכיב את הג'אנטים כשקנה את הרכב - מקוריים מצ'מפוין - לא הכי יפים אבל זה מה שיש כרגע

פורסם

איך פנסי הערפל שהתקנת נדלקים, ברגע שאתה מדליק אור חנייה?

והאם החלפת את הכפתור סוויץ בתוך הרכב בשביל זה?

פורסם
איך פנסי הערפל שהתקנת נדלקים, ברגע שאתה מדליק אור חנייה?

והאם החלפת את הכפתור סוויץ בתוך הרכב בשביל זה?

החיוט מגיע כרכיב אלקטרוני שיש לו 2 יציאות למצבר, 2 כבלים לפנסים עצמם ועוד כבל ארוך שברגע שהוא מקבל 12V הפנסים נדלקים. קילפתי מעט את העטיפה של הצמה שמגיע לאחד מהפנסים ומצאתי את הכבל שמעביר 12V ברגע שהאורות חניה נדלקים ועליו חיברתי את הכבל הזה. עכשיו כל פעם שאני נותן חצי סוויץ' הם נדלקים ונשארים דלוקים עד שאני מכבה את האורות. לא החלפתי שום מפסק בתוך הרכב ולא העברתי חוטים לתוך תא הנהג בכלל הכול במכסה מנוע. ביחד עם החיוט מגיעה קופסת פיוז אז אין מה לדאוג מקצר.

• תוכן חדש...