Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב חברה חדש כמובן

שניהם דגמים חדשים, מנוע 2000

אני יודע שה6 החדשה עברה (שוב) מתיחת פנים, מול האוונסיס שנשארה פחות או יותר אותו הדבר משנת 2008

חשובה הנוחות האבזור והבטיחות. פחות חשוב אם הרכב יכול להגיע ל200 או 180 קמ"ש

אני עובר מסובארו B4 שנת 2010

הייתי שמח לשמוע מה דעתכם ועל מה הייתם ממליצים ולמה

תודה רבה ושבוע טוב

ניסן

פורסם

ה-6 לא עברה מתיחת פנים, מדובר ברכב חדש לחלוטין.

האוונסיס מיושנת וגם כשהייתה חדשה לא הבריקה. על הנייר ה-6 גדולה יותר, מאובזרת יותר וחסכונית יותר.

גש לאולמות התצוגה, משש מקרוב ובצע נסיעת מבחן, ה-6 חדשה לחלוטין בארץ ואין מספיק ניסיון איתה לאף אחד.

בכל מקרה לדעתי מבחינת מרווח שתיהן נופלות מה-B4 שמעבר למרווח רגליים וידיים טוב מציעה מרווח ראש נדיר בזכות גובהה הרב.

פורסם

האוונסיס הרבה יותר מיוחדת ומקורית ממזדה וממש לא משנה שהמזדה החדשה היא רכב חדש לחלוטין הוא עדיין מזדה..

אני באופן אישי הייתי קונה את האוונסיס החדשה!!

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תודה לשניכם

בנוגע לאוונסיס, לא שאני מזלזל בך אחי, אבל "מכונית מיוחדת" זה יותר מדי כללי, הייתי שמח לנק' יותר ענייניות שאפשר יהיה להתייחס אליהן ולהשוות ביניהן,

כמובן שכמו כל אחד, היופי של הרכב ומה שהוא משדר זה דבר חשוב, אבל אצלי הוא לא ממש נמצא בטופ, אצלי זה "בונוס"

ככה שלמרות שהמאזדה 6 החדשה נראית סקסית בטירוף, הייתי מעוניין לשמוע יותר על הביצועים, איכות החומר, הגיר, הבטיחות, וכו'

שוב תודה

פורסם

המזדה 6 למרות היותה סקסית בטירוף כדבריך הבנתי מאנשים שקשה מאד להכניס אותה למיטה...קשה להשגה!!:lol:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

onimrod צודק, טויוטה בלחיצת כפתור הופכת לחללית בזמן שמאזדה נשארת מאזדה.

ואחרי שסיימנו עם הצחוקים,

כאן יש לך מבחן טרי על המאזדה 6 החדשה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4333214,00.html

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן גם על ה-6 וגם על אוונסיס ולהבין לבד מה אתה מעדיף.

פורסם

כל רכב והדברים שהוא מתבלט בו.

הB4 שאתה נוהג עליה כרגע בעיני - הרכב העדיף מבין שלושתם.

נכון, הודות לAWD יש לו זינוק עצל יותר מהשתיים האחרות - אבל זה זניח וברגע שהרכב הזה נכנס לאנרציה זה כבר סיפור אחר.

תוסיף את אחיזת הכביש הנהדרת שיש לB4 וההגה הנהדר גם כן - זה רכב טוב יותר.

בנוסף לכך הB4 שקטה בצורה לא ברורה, עשו שם עבודה מדהימה על בידוד רעשים.

האוונסיס לדעתי תהיה הזריזה מבין כולן והחסכונית מבין כולן וגם האמינה מבין כולן.

ה6 החדשה - יש ביקורות מאוד לא אוהדות לגבי הSKY ACTIVE מבחינת רעשים והתנהגות גיר, לגבי העיצוב אין מה לאמר, רכב יפהיפה.

מבין השתיים הייתי הולך על האוונסיס שמקבלת בחו"ל ביקורות טובות מאוד - זה רכב שנחשב בתור פשרה שנותנת לך הכל מהכל ושום דבר יותר מידי מכלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתור בעלים לשעבר של B4, על אוונסיס בכלל לא הייתי מסתכל. רכב משעמם, סתמי, מרגיש כמו קורולה מגודלת. הB4 שיש לך כרגע הרבה יותר טובה. בקשר למאזדה 6 החדשה, אני חושב שהיא בחירה טובה. הביקורות עליה טובות מאוד ויש לה צריכת דלק פנטסטית. ראיתי אותה באולם תצוגה והיא ממש יפה ומרגישה איכותית. אני בעצמי גם אולי אהיה בעלים של אחת כזאת. היא לדעתי בליגה אחת מעל הB4 ובכמה ליגות מעל האוונסיס.

פורסם

יצא לנהוג על כמה וכמה רכבי יוקרה (אף אחד מהם לא היה שלי

:( ) - עד היום אני לא זוכר שראיתי רכב עממי עם שקט נסיעה מופתי כמו הB4 מהצורה האחורנה. המנוע עצמו רועש טיפה בתאוצה ביציאה מהמקום אבל שם זה נגמר, לאורך כל הדרך.

אני בספק אם המזדה תצליח להשתוות לזה - תעשה נסיעת מבחן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האוונסיס הרבה יותר מיוחדת ומקורית ממזדה וממש לא משנה שהמזדה החדשה היא רכב חדש לחלוטין הוא עדיין מזדה..

אני באופן אישי הייתי קונה את האוונסיס החדשה!!

בהצלחה אורן

לרגע חשבתי שאתה מדבר על הבנטלי קונטיננטל אבל אז שמתי לב שכולה מדובר על פקינג אונסיס , רכב כל כך אפור שלא פלא שהמכירות שלו לא זזות לשום כיוון.

ה 6 החדשה בהחלט מציעה מראה מרענן , אבל אם תפתח את העינים להיצע היום בשוק תגלה רכבים נוספים כמו הלטיטיוד, 508 , C5 , I40 ועוד.

המבחר הוא גדול והשאלה היחידה היא מה אתה מחפש ומה מתאים לצרכים שלך, ממליץ על נסיעת מבחן לפני קבלת החלטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למה מה הצריכה של המאזדה 6 החדשה? ואיך בדקת אם אפשר לשאול?

פותח השרשור, תמחק את השרשור הזה, לך תעשה נסיעת מבחן בכל רכב שמעניין אותך, ותחליט בעצמך.

כל מי שכתב בשרשור, כנראה שעדיין לא נהג במאזדה 6, ולכן קח כל מה שנאמר עליה בערבון מוגבל.

טויוטה אוונסיס היא בדיחה מהלכת, ואין לה, לדעתי, שום קשר לקטגוריית המנהלים.

שוב פעם, תעשה נסיעת מבחן, ואתה תראה את כל מה שחשוב לך.

בהצלחה ותתחדש.

lanosforce - נסה לנהוג על המונדיאו טיטניום, פאסאט, סופרב- כולן, בואפן חד משמעי, נוחות ושקטות יותר מהB4, לטעמי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איך אפשר להגיד שהאוונסיס יותר חסכונית בדלק ויותר טובה בביצועים? נראה לי שחלק מהמגיבים כאן חושבים שהדגם החדש זהה לזה של השנה שעברה ועל סמך זה נותנים תשובות.

ה-6 החדשה היא מכונית חדשה לגמרי, לא מדובר רק במתיחת פנים.

פורסם

ניקו - אני מדבר כרגע בעיקר על רכבים משפחתיים יפניים גדולים.

האירופאיות תמיד היו איכותיות יותר במובן הזה.

על סופרב ומונדאו ופאסאט לא התמזל מזלי לנהוג.

על מונדאו 06 כן אבל זה רכב שמפגר בשנות אור מהמונדאו של היום.

ולגבי האוונסיס - לצערי הרב, למרות העיצוב היותר מודרני, מדובר בירידה ברמה של הרכב לעומת הדור השני שלו (אני נוהג על אחת כזו)

גם מבחינת איכות החומרים, גם מבחינת איכות הנסיעה במובן הרכות שלה, גם מבחינת הזריזות שלא לדבר על שדה הראייה.

מה שכן שיפרו שם זה את צריכת הדלק ואת הגיר, כל השאר בעיניי - זה רכב פחות טוב, יחד עם זאת - הייתי מעדיף לוותר על שניה אחת בזינוק לטובת שיוט יותר רגוע ב120 קמ"ש ואת זה האוונסיס החדשה מספקת בהחלט.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...