Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרפ שוקולד אכול על גג הרכב.

הייתי עצבני גם ככה באותו יום. אחרי המראה הזה התסריטים שעברו לי בראש על מה יקרה למי שעשה את זה נחשבים פסיכופטיים בחוגים מסוימים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

באחד הימי הגשומים שהיו לפני חודשים בארך, אני נוסע בלילה הייתה רוח יחסית חזקה ואני רואה לשניה משהו על הווישר חשבתי שזה עלה שעף עם הרוח ונחת לי על הווישר, לאחר כמה מטרים אני רואה של"עלה" שנחת לי על הווישר יש זנב ושהוא מסתובב ומביט אלי בסוף מסתבר שזה היה עכבר קטן שנסע איתי משהו כמו 20 קילומטר עם כמה עצירות... בעצירות הוא ניסה לרדת אבל פחד עד שלבסוף הוא החליק על המכסה מנוע עד למטה.

מקרה נוסף שחבר ראה היה ששפכו למישהו על המכסה מנוע אורז עם רוטב.

פורסם

אופל אסטרה מודל 2001 שכנראה עשו לה הסבה מהשכרה לליסינג.

בניקיון פדנטי שלי גיליתי כמות נכבדה של המבורגרים באזור הפתוח של הגלגל הרזרבי בבאגז'.

Polo 2012

פורסם

ביום בהיר אחד לאחר שסיימתי לבצע קניות במרכז מסחרי,

הנעתי את הרכב, הילוך ראשון, התקדמתי מטר אחד ואז שמעתי יללה חלשה של חתול.

מיד דוממתי את הרכב הרמתי מכסה מנוע וגיליתי אותה מפוחדת, אבל נחושה לא לצאת.

מכיוון שמדובר במרכז מסחרי גדול ישנן משאיות של ספקים ולכל ספק סחורה יש כפפות במשאית,

סימנתי לאחד מהם לעצור וביקשתי להשאיל את הכפפות לדקה קצרה.

הנהג ג'נטלמן אמיתי "אני אני אוציא את החתול",

אני בתגובה: "תקשיב זו חתולת רחוב וכנראה שהיא לא רגילה למגע יד אדם היא עלולה לנשוך וגם לשרוט".

הנהג:"כולה חתולה קטנה אני מוציא אותה צ'יקצ'אק".

החתולה בבתגובה: "פחחחחחחחחחח וווווואוווו".

הנהג קופץ לאחור וזורק לי את הכפפות "הנה קחי תוציאי אותה".

אני: :lol:

החתולה הוצאה בצורה בטוחה והוחזרה לסביבה המקומית שלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פתרון פשוט לחתולים עקשנים הוא להשפריץ קצת מים, החתול יברח כל עוד נפשו בו.

כל עוד זה קצת מים זה לא יפגע בו וגם לא במנוע.

פורסם

סיפור של חבר ...

חבר שלי קנה סיאט איביזה ספורט חדשה. איזה יום הוא מסתכל מחלון הבית רואה ילד שוכב על מכסה מנוע :shock:

ישר ירד למטה שאל "ילד מה ניראה לך אתה עושה ? למה שוכב לי על האוטו ?"

הוא ענה לו "אני לא שוכב אני מחבק את חבר שלי . בלילה הוא הופך לרובוט":-D:-D

פורסם

deadcanhack, אין ספק שזכית בתואר הדבר ההזוי ביותר.

אגב גמל שלמה ענקי - לא מזמן נסעתי לתומי ובאחת ההסתכלויות במראה האמצעית אני קולט את המפלצת מתהלכת על השמשה אחורית. כל הנסיעה הייתי בחרדות והסתכלתי לא מעט פעמים לבדוק שהוא עדיין בטווח ראיה ולא יקפוץ עלי פתאום מאיפשהו.

כשהגעתי ליעד ניסיתי להוציא אותו עם מגבת שהיתה אבל הוא התעקש להשאר בסביבת השמשה אחורית. הלכתי לעיסוקיי וחזרתי אחרי חצי שעה והוא עדיין היה שם, אמרתי נגיע הביתה ונוציא אותו עם אמצעים יותר רציניים..

טוב אני מתחיל לנסוע בדרך חזרה עדיין מבטים כל רגע במראה לראות איפה הוא ופתאום אני קולט אותו מתהלך על תקרת הרכב ומתקרב יותר ויותר אלי!:shock: אחד הרגעים המלחיצים שהיו לי בנהיגה :lol:. עצרתי את הרכב מיד בצד ויצאתי החוצא, ניסיתי להוציא אותו עם מקלות וכל מה שבא ליד אבל הוא בשלו מקסימום זז כמה צעדים לפה או לשם.

למזלי עברה גברת כבת 70 שעשתה טיול עם הכלב ולא הבינה מה אני עושה. הסברתי לה והגברת החביבה לקחה חתיכת נייר ואספה אותו ולאחר מכן שיחררה אותו בחצר ליד. :oops:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

הדבר הכי הזוי שקרה זה החנתי את האוטו מתחת לבית של חבר וכשירדתי ראיתי חתול... בתוך האוטו !!!! עד היום אין לי מושג איך הוא נכנס אני רק יודע שהוא רץ לי בכל האוטו (השאיר עקבות) החלונות היו סגורים כמובן שגם הדלתות הפגז׳ומכסה המנוע..

פורסם

מזל שיש זקנות בנות 70 שיכולות להציל גברים צעירים מפני סכנות שכאלה :)

החיה היחידה שתגרום לי לעצור בצד הדרך ולצאת מהרכב זה עקרבוט, ויש מצב גדול שאני גם לא אעצור בצד לא פשוט אקפוץ מהחלון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעם אמא שלי שכחה לסגור את החלון בפיאט מריאה הנוראית שלנו, באנו בבוקר ומצאו חתול ישן לו בשלווה על מושב הקדמי ברכב, פתחנו את הדלת והוא התעורר וברח משם.

עוד בוקר עם הפיאט קמנו בבוקר ומצאנו זיקית ענקית (או שזו בכלל הייתה איגואנה, אני כבר לא זוכר) על הגג של הרכב, הבאנו את השכן המיומן שלנו שהרחיק אותה.

במפגש בצפון תל אביב קלטתי את הגמל שלמה הזה על יגואר E טייפ: Jaguar E-Type Manthis

באותו מפגש רק במועד אחר קלטתי חתול עולה על יגואר והתכרבל לו בתוך הרכב, הצלחתי לחלץ תמונה ולפני שקפץ פנימה:

50f9812614b33.jpg

אל דאגה ליגואר הקלאסית, הצלחתי להבריח את החתול מבלי לפגוע בו או ברכב.

חתול שנכנס ליגואר זה כנראה חתול עם שגעון גדלות :lol:

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
מזל שיש זקנות בנות 70 שיכולות להציל גברים צעירים מפני סכנות שכאלה :)

החיה היחידה שתגרום לי לעצור בצד הדרך ולצאת מהרכב זה עקרבוט, ויש מצב גדול שאני גם לא אעצור בצד לא פשוט אקפוץ מהחלון.

הם כ"כ מהירים, שאני בספק אם תספיק לעשות משהו :lol:

והתמונה שהבאת היא יחסית "חמודה" למצב בשטח.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הבוס של אבי מצא ברכבו מאצ'טה 12", כולל נדן עור מהודר. היא נראית מושקעת, כנראה דרום אמריקאית.

מיותר לציין שהיא הועברה אליי לשמחתי הרבה :-D

ולמי שאמר לי שלא יפה למחזר, קודם כל - כל הכבוד שזכרת. :lol:

שנית, אתם התחלתם עם השירשור הזה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...