Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

המכשיר שלי מעודכן בגירסה 4.1.2

לאחר שחיברתי למחשב, המכשיר שלי הפסיק לצלצל וגם כבר לא מודיע לי כשיש לי SMS.

מה ניתן לעשות?

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א) הפעלה מחדש

ב) הגדרת רינגטון מחדש

ג) בתפריט הגדרות > אחסון ללחוץ על מקש תפריט, לבחור מצב USB, ושם MTP. זה לא אמור לקרות לך יותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נצלש

קניתי מטענים מאיבי והטלפון נתקע ומגיב הפוך ממה שאני לוחץ.

בחיבור למטען הוא משתגע...

מה זה יכול להיות?הגנה של סמסונג? הסוללה נטענת , מעצבן קצת לעבוד איתו שהוא מחובר למטען קיר.

יש גלקסי אחד באותה גרסה של פותח השרשור.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אבל מה הסיבה?

אגב מטען אחד נראה 1-1 למטען שקיבלתי מסלקום אותם נתונים בדיוק והוא גם תוקע את הטאץ.

יש לי מטען יו אס בי שמטעין טוב , ועוד 2 חליפיים שאני יכול להטעין אבל לא לעבוד עם המכשיר.

אגב קיבלתי היום את הסוללה 2430מיליאמפר במקום ה1500מיליאמפר ואני לא מרגיש שינוי שניהם נגמרות תוך 5-6 שעות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא יודע מה הסיבה, נחכה לצביקה פיק שיאיר את עינינו. עד עכשיו מבחינתי הסיבה היא ארץ הייצור.

בנוגע לסוללה, אם קנית סוללה שהעובי שלה זהה לעובי של הסוללה המקורית, זה לא מפתיע אותי.

ואם אתה מחפש סוללה אמיתית, אני יכול להמליץ לך על הסוללה השמנמנה של מומקס, שאני משתמש בה כבר שנה וחצי ועושה עבודה נהדרת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אין תשובה ברורה לנושא.

לדעתי האישית הערקה לקויה שגורמת ליצירת שדה מגנתי שמפריע למסך מגע.

עדיף להחליף מטען, עד אז תמצא טבעת פריית קטנה ותעשה עליה לולאה בעזרת החוט של המטען.

משהו כזה.

Ferrite_bead_filter.png

אודי A4

דימה.

פורסם
א) הפעלה מחדש

ב) הגדרת רינגטון מחדש

ג) בתפריט הגדרות > אחסון ללחוץ על מקש תפריט, לבחור מצב USB, ושם MTP. זה לא אמור לקרות לך יותר

תודה רבה. זה הצליח...

יש לי שאלה נוספת: המכשיר מדי פעם נכבה . יש לי סוללה חדשה והגרסה: 4.1.2. מה ניתן לעשות?

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

באיזה רום אתה משתמש?

אם זה CM10, אז הקרנל הזה אמור לעזור:

http://www.semaphore.gr/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
האם המספר של הגירסא זה הרום ? .

הגירסא היא :4.1.2 .

תודה מראש .

שלילי.

כנס להגדרות ---> מידע על הטלפון ---> מה הגרסת ליבה שרשומה לך, ומה המספר Build (זה האחרון, ככה זה מתורגם אצלי)?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...