Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גירסאת הליבה 3.0.31 .

מספר ה -

BUILD - 2.0121113.054130

אם תוכל לעלות צילום מסך של 'מידע על הטלפון', זה יעזור.

רשום שם רק מספרים? בלי אותיות?

לדוגמה אצלי רשום ב'מספר Build': cm_galaxysmtd מכוון שאני משתמש ב-CM (CyanogenMod)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

להלן תמונות של צילום המסך של גלקסי S ,i9000 .

מאחר והצילום לא יצא טוב אני מעתיק מה שכתוב .

מספר דגם : GT-I9000 .

גירסאת אנדרואיד : 4.1.2

גרסת פס בסיס I9000XXJVT

גירסת ליבה : 3.0.31 -gdabec1a blinky-ghost@cyanogenmod#1

CPU : ARMv7 processor rev 2(v71)

memory: 386 MB

CYANOGENMOD VERSION

10.0.0 - GALAXYSMTD

מספר BUILD : cm_galaxysmtd-userdebug 4.1.2 JZ054K ENG... 20121113.054130 test - keys

IMG_0377[1].jpg

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אז אתה יכול בראש שקט להתקין את הקרנל מההודעה שלי בעמוד הקודם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

erga25 - שתדע באופן כללי, מותקן אצלך רום: CyanogenMod 10, או בקיצור: CM10

כמו ש- Fat Bastard אמר, אתה יכול להתקין את הקרנל של Semaphore. אחלה קרנל, יציב מאוד עם CM10.

שים לב שאתה מתקין את גרסה 2.6.6 (או 2.6.5) שמתאימה לגרסת אנדרואיד שלך: 4.1.2.

פורסם

האם גרסת הרום שמצוייה אצלי כעת במכשיר היא זו שיכולה לגרום לכך שמדי פעם באקראי ללא כל סיבה המכשיר נכבה ? .

איך מתקינים בדיוק את ה"קרנל" ? , מה זה "קרנל" ? . ומה זה עושה בעצם למכשיר ? .

שוב , תודה מראש על העזרה .

פורסם

שאלה - אם השכלת להחליף רום, אתה לא יודע להחליף קרנל?

לשאלה שלך - כן, נתקלתי אצלי באותה תופעה עם מכשיר ורום זהים, והחלפת קרנל פתרה את הבעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד דרך, הרבה יותר בטוחה, זה לצרוב דרך הריקברי

פורסם
איך צורבים דרך הריקבורי ? .

לא אני החלפתי את הרום במכשיר , אלא אדם טוב מהפורום .

אם יש לך CWM (אני מאמין שיש לך), אתה פשוט שם את הקובץ ZIP של הקרנל בכונן הראשי של הפלאפון, נכנס למצב Recovery, ושם ב-CWM, אתה בוחר "install zip from sdcard" ואז "choose zip from sdcard", ואז בוחר את הקובץ של הקרנל.

*ההסבר הוא על סמך ניסיון שלי בהתקנת רומים וקרנלים. לא מדובר בהוראות "רשמיות".

פורסם

ככה.

כמובן, שאם אתה ממש לא טכני, אז עדיף שלא תעשה את זה. זה יותר בטוח ממה שהציעו מעליי, אבל עדיין זה על אחריותך בלבד.

א) תוריד את הקרנל מהקישור הזה, .

ב) תעתיק אותו לזיכרון המכשיר, לתיקיה שבה תמצא אותו אחר כך.

ג) כבה את המכשיר, ותדליק אותו בעודך מחזיק את הכפתורים ווליום למעלה + בית + הדלקה. תעזוב אותם כשתראה את הכיתוב "Samsung Galaxy S".

ד) ייצא לך תפריט באותיות כחולות על רקע שחור. זים לב - הטאץ' לא עובד כאן, לניווט השתמש בלחצני הווליום, וכפתור הדלקה לאישור.

ה) עכשיו תבחר Wipe Cache Partition.

ו) לאחר מכן, תבחר Install zip from sdcard. אחר כך Choose zip from sdcard או Choose zip from internal sdcard, תלוי לאן העתקת את קובץ ההתקנה, לזיכרון פנימי או כרטיס זיכרון. אחר כך תראה תפריט עם הרבה אפשרויות NO, ורק אחת עם השם של הקרנל שאתה מתקין. תבחר אותה.

ז) אחרי שזה יסיים להריץ, תבחר Back, ואז Reboot. זה, כשמו הוא, יאתחל את המכשיר. שים לב, יכול להיות שייקח לו קצת יותר זמן לעלות, אל תיבהל, פשוט תחכה. אם במהלך העלייה תראה את הלוגו Semaphore, ואחר כך Cyanogen, תדע שההתקנה הצליחה.

מקווה שעזרתי

פורסם
ככה.

כמובן, שאם אתה ממש לא טכני, אז עדיף שלא תעשה את זה. זה יותר בטוח ממה שהציעו מעליי, אבל עדיין זה על אחריותך בלבד.

א) תוריד את הקרנל מהקישור הזה, .

ב) תעתיק אותו לזיכרון המכשיר, לתיקיה שבה תמצא אותו אחר כך.

ג) כבה את המכשיר, ותדליק אותו בעודך מחזיק את הכפתורים ווליום למעלה + בית + הדלקה. תעזוב אותם כשתראה את הכיתוב "Samsung Galaxy S".

ד) ייצא לך תפריט באותיות כחולות על רקע שחור. זים לב - הטאץ' לא עובד כאן, לניווט השתמש בלחצני הווליום, וכפתור הדלקה לאישור.

ה) עכשיו תבחר Wipe Cache Partition.

ו) לאחר מכן, תבחר Install zip from sdcard. אחר כך Choose zip from sdcard או Choose zip from internal sdcard, תלוי לאן העתקת את קובץ ההתקנה, לזיכרון פנימי או כרטיס זיכרון. אחר כך תראה תפריט עם הרבה אפשרויות NO, ורק אחת עם השם של הקרנל שאתה מתקין. תבחר אותה.

ז) אחרי שזה יסיים להריץ, תבחר Back, ואז Reboot. זה, כשמו הוא, יאתחל את המכשיר. שים לב, יכול להיות שייקח לו קצת יותר זמן לעלות, אל תיבהל, פשוט תחכה. אם במהלך העלייה תראה את הלוגו Semaphore, ואחר כך Cyanogen, תדע שההתקנה הצליחה.

מקווה שעזרתי

נתת לו קישור של סמפור 2.9.7. לדעתי זה תומך רק ב-4.2, והוא צריך להוריד 2.6.6.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

CWM based recovery v6.01.5

Wiping cache

Formating cache

cache wipe complete

SIdeload strated

now send the package you want to apply

to the device with "adb dieload>filename>"...

המכשיר לא עובר את המסך הזה , מה לעשות מהשלב הזה .

זקוק לעזרתכם בבקשה .

פורסם

סליחה, טעות שלי.

הנה הקישור הנכון:

http://www.semaphore.gr/kernels/Semaphore_JB_2.6.5s.zip

CWM based recovery v6.01.5

Wiping cache

Formating cache

cache wipe complete

SIdeload strated

now send the package you want to apply

to the device with "adb dieload>filename>"...

המכשיר לא עובר את המסך הזה , מה לעשות מהשלב הזה .

זקוק לעזרתכם בבקשה .

בלי קשר לקישור לא נכון שנתתי קודם, אני חושב שלא הגעת למקום הנכון (צריך לבחור SDCARD ולא SIDELOAD)

תפעיל את המכשיר מחדש, תוריד את הקישור בהודעה הזאת, ואז חזור על הסעיפים ג-ז

• תוכן חדש...