Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך לנסר - אפשר פשוט לפרק את הגלגל - זה אפילו נראה תמים כמו תיקון פנצ'ר או איבוד מפתח. אין דבר העומד בפני הרצון... לצערי

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשטרה אינה עוסקת בהגנה עליי ועל שכמותי שמשלמים מיסים מטורפים אשר ממנים את פעילותה - היא עסוקה ביחסי ציבור ראוותניים ובדיכוי מימוש חוק הספורט המוטורי (המדינה היחידה בעולם בה הנושא הצריך חקיקת חוק וגם אז הוא לא מיושם מזה 5 שנים).

אתמול פשט כוח משטרתי גדול על חובבי רכב שישבו על כוס קפה בארומה בתחנת דלק בכניסה לחיפה - ראו הודעה בפורום.

אין ספק, לזה יש תקציבים וכוחות - בינתיים חוליות הגנבים השפלים ממשיכות להשתולל ברחובות חיפה ללא מפריע. ולא, אלו לא ילדים עם אולר כמו שחשב מישהו תמים כאן, אלא מקצוענים שפועלים לפי מודיעין מדוייק, עם רשימות, כלים ייעודיים ומחשבים רזרביים פרוצים בהתמחות לפי סוג רכב - כמו צוות סיירת.

לכן אני צריך את עזרתכם על מנת שאמצא את הרכב של בני שכאמור מעבר להיותו יפה ומושקע יש לו ערך סנטימנטלי.

פרס כספי למוצא או מוסר מידע שיוביל למצוא אותו - למשטרה כבר שילמתי דרך מס הכנסה.

פורסם

אדריאן, קל לתפוס כמה חברה שיושבים בארומה ו"מתכוננים לרייסים"

יותר קשה לתפוס גנב, הרי צריך לשים רכב "פתיון" ולשים עליו מעקב.

אז מה אם זה כנראה יביא לתפיסה של חוליית גנבים וכמובן יגן על האזרחים, לתפוס "רייסים" עושה כותרות יותר מרשימות :?

אני מקווה שכן תמצא את הרכב, אבל לא הייתי מחכה למשטרה.

היה פה בחור שגנבו לאחותו רכב והוא יצר קשר עם איזה "מתווך" אולי שווה ליצור איתו קשר, יכול להיות שהוא יוכל לעזור לך.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

צר לי לבאס אותך אבל קשה לי להאמין שתצליח להחזיר את הרכב.

שעות לאחר הגנבה צריך לפעול באיתור הרכב, לאחר מכן הוא כבר נמכר בשטחים לחלקים.

בכל אופן, מה שלא יהיה וכמה שהרכב היה מושקע תרכוש לבן שלך רכב חדש ותמשיכו הלאה. הרכב לא יחזור באותו המצב כמו שהוא נגנב, במידה ואכן תצליח להחזיר אותו.

Peugeot 206XS

פורסם

אתה מוכן לסכן את חייך עבור הרכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל עוד היבואן ימשיך להיות חזיר ולמכור חלקים במחירים מופקעים, תהיה דרישה לחלקים גנובים זולים בלי קבלות.

כל עוד יהיו הרבה כאלה שלמרות הכל ייתנו ליבואן לגיטימציה להיות חזיר, וימשיכו לקנות ממנו, הוא ימשיך להיות כזה.

קשקוש אחד גדול.רכבים נגנבים החל ממרצדסים וכלה במאזדה 323 אומללה שהיתה של אשתי במשך שבועיים שלמים עד שנגנבה.הגנבים גונבים כי יש ביקוש לחלפים גנובים ומה לעשות,בני דודינו אוהבים מאוד את משפחת הגולף והאוקטביה למיניהם.

חבר,אתה חופר

פורסם
בקשה לעזרתכם הדחופה

נגנבה גולף GENERATION ידנית 2.0 שנת 2001 צבע כחול מיטלי כהה

משכונת רמת אלמוגי בחיפה בליל הסערה שבין רביעי לחמישי (10.1 ).

הרכב הוא של בני ועם ערך סנטימנטלי מעבר להיותו מטופל ומושקע מכל בחינה.

המוצא יבוא על שכרו.

לפחות אם הרכב מבוטח אפשר לאמר שקיבלתה מחירון.:-D

מקווה שתמצא את הרכב.

פורסם

לנהגת שודים - אני מוכן לסכן את חיי למען הבן שלי.

סיכנתי את חיי למען מטרות נעלות של אחרים במשך שנים.

פורסם

ניחוש פרוע-אני מעריך שהבן שלך מעדיף את הבריאות שלך על פני הרכב..

אגב, אני בעד ליישם את חוקי האיסלאם בנושא גנבי הרכב.:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כל משפחת VAG. למעט האודי נגנבות תוך 3 דקות, שבירת חלון, החלפת מחשב רכב, חבלה בסוויץ והרכב מתחיל נסיעה לכיוון טול כרם/רמאללה.

הרכבים האלה מוסלקים היטב בשטחים בתוך מחסנים/משחטות.

הם עוברים פירוק בוקר למחרת.

מי שחשוב לו הרכב שיתקין איתוראן או פוניטר.

הח'ברה נכנסים מידי יום לשטחי הרשות בסיוע המשטרה הפלסטינאית/צה"ל כדי להוציא את הרכבים משם.

כמובן ש100% הצלחה אין, אבל יש המון סיכולים/החזרות

פורסם

שמע ידידי, גם לי גנבו פעם רכב מושקע.

הכי טוב זה לקבל את הכסף מהביטוח, לאחל מוות איטי ומלא יסוריים לגנבים, ולהמשיך לרכב אחר.

למי שאמר שהבני דודים אוהבים ואגיות. אל תשכח שהרבה מוניות בארץ הן גם ואגיות - ואני בטוח שהנהגים מחפשים חלפים בזול...

הנה אפילו לינק לשרשור שאני פתחתי כשגנבו לי את הרכב לפני 8 וחצי שנים.

היום, כשאני מסתכל לאחור, אני רק מגחך. נכון שזה היה רכב שהשקעתי בו הרבה, וגם עשיתי איתו את קורס הנהיגה המתקדמת הראשון שלי, אבל בסופו של דבר הוא היה סתמי.

חודש אחרי שקיבלתי את הכסף מהביטוח, קניתי רכב יותר יפה, יותר מתנהג וטיפה יותר חזק. עד היום אני איתו.

אז תראה לבן שלך את השרשור שלי ואמור לו שהכל בסוף לטובה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לסכן חיים עבור בן/בת על ידי ההורים אני בטוחה שכל הורה יעשה הכל למען ילדיו.

לסכן את חייך עבור ברזל שנוהגים עליו היא לדעתי שטות מוחלטת ואינה מטרה נעלה.

כל רכוש שניתן להחליף בכסף לא שווה סיכון של חיי אדם.

(גם לא שלך עבור הרכב של הילד שלך).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...