Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אריק,

הגישה התבוסתנית שלך, היא אותה גישה בדיוק שמהשטרה נוקטת בה.

אזלת היד של המשטרה בנושאים אלו מאפשרת לגנבים Business As Usual.

הם לא מפחדים, בדיוק כמו שאנשים לא מפחדים לבצע שלל עבירות אחרות כי המשטרה לא אוכפת, ואם כן אוכפת בית המשפט מוציא בעונש קל אם בכלל. אופנוע, רכב, גולף - הכל אותו דבר - רכוש של אדם שזכותו הבסיסית לקניין נפגעת. הרבה מאוד כסף הולך למשטרה כדי שהם יוכלו להתמודד עם מצבים כאלה. אם צריך 100 מארבים בחודש עם גולף, פאביה ואיביזה - שילכו לעשות כאלה במקום לחפש את עופר ודוד מעשנים גאנג'ה בסלון ביתם.

מה יקרה כשגנב יופתע על ידי בעלי הרכב בזמן הגניבה? חושב שהוא יגיד לו : "אווו, תפסת אותי, מצטער לשמוע (הפרלמנט), אני אלך ואנסה שבוע הבא" ?

כנראה שזה לא יגמר כל כך יפה. ביזיון שהמשטרה לא חוקרת כשיש כוון טוב.

המשטרה מבזבזת את המשאבים והכסף שלה על שטויות. אכיפת מהירות - אלוהים ישמור, בדיחה. רק שמישהו לא ישים ג'אנט 18 כשהכי גדול שמאושר זה 17!!!! Oh No!!!

אתה מדבר כאילו כל המשטרה זה מחלקה אחת, ולכל השוטרים במשטרה יש תפקיד זהה.

יש בילוש, שהתפקיד שלהם זה לחפש את עופר ודוד מעשנים גאנג'ה בסלון ביתם.

סיור - שוטרים שמסיירים באיזור שמוגדר להם מראש.

משטרת תנועה - שמבזבזת את הכסף שלה על שטויות כמו אכיפת מהירות ורק שמישהו לא ישים ג'אנט 18 כשהכי גדול שמאושר זה 17.

יש עוד המון מחלקות, אבל הבנת את הפואנטה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אריק,

הגישה התבוסתנית שלך, היא אותה גישה בדיוק שמהשטרה נוקטת בה.

אזלת היד של המשטרה בנושאים אלו מאפשרת לגנבים Business As Usual.

הם לא מפחדים, בדיוק כמו שאנשים לא מפחדים לבצע שלל עבירות אחרות כי המשטרה לא אוכפת, ואם כן אוכפת בית המשפט מוציא בעונש קל אם בכלל. אופנוע, רכב, גולף - הכל אותו דבר - רכוש של אדם שזכותו הבסיסית לקניין נפגעת. הרבה מאוד כסף הולך למשטרה כדי שהם יוכלו להתמודד עם מצבים כאלה. אם צריך 100 מארבים בחודש עם גולף, פאביה ואיביזה - שילכו לעשות כאלה במקום לחפש את עופר ודוד מעשנים גאנג'ה בסלון ביתם.

מה יקרה כשגנב יופתע על ידי בעלי הרכב בזמן הגניבה? חושב שהוא יגיד לו : "אווו, תפסת אותי, מצטער לשמוע (הפרלמנט), אני אלך ואנסה שבוע הבא" ?

כנראה שזה לא יגמר כל כך יפה. ביזיון שהמשטרה לא חוקרת כשיש כוון טוב.

המשטרה מבזבזת את המשאבים והכסף שלה על שטויות. אכיפת מהירות - אלוהים ישמור, בדיחה. רק שמישהו לא ישים ג'אנט 18 כשהכי גדול שמאושר זה 17!!!! Oh No!!!

אם נראה לך שהמשטרה לא עושה מארבים אתה טועה,הם כן.

רק אם היית יודע כמה רכבים נגנבים ביום אז זה גם לא אפשרי מבחינתם לתפוס את כולם,ודרך אגב הם כן עושים מרדפים אחרי רכבים גנובים אבל לא תמיד זה אפשרי,לא יסכנו שוטרים ואזרחים בשביל רכב.

99 אחוז מהדיווחים זה על רכבים שנגנבו לפני כמה שעות ולא במקום,אז במקרים כאלה אין להם מה לעשות ולא יתחילו לחפש כל אוטו שנגנב,זה לא הגיוני.

והגישה שלי היא לא תבוסתנית היא ראלית,אני במקרה עובד במערך האכיפה של אחת מחברות האיתור בארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם נראה לך שהמשטרה לא עושה מארבים אתה טועה,הם כן.

רק אם היית יודע כמה רכבים נגנבים ביום אז זה גם לא אפשרי מבחינתם לתפוס את כולם,ודרך אגב הם כן עושים מרדפים אחרי רכבים גנובים אבל לא תמיד זה אפשרי,לא יסכנו שוטרים ואזרחים בשביל רכב.

99 אחוז מהדיווחים זה על רכבים שנגנבו לפני כמה שעות ולא במקום,אז במקרים כאלה אין להם מה לעשות ולא יתחילו לחפש כל אוטו שנגנב,זה לא הגיוני.

והגישה שלי היא לא תבוסתנית היא ראלית,אני במקרה עובד במערך האכיפה של אחת מחברות האיתור בארץ.

אתה מפספס את התמונה הגדולה.

במקום להתקין מאות מצלמות מהירות, ולסחוט מאיתנו מיסים בתחפושת קנסות, שיקחו את הכסף וישקיעו אותו במערך מצלמות אבטחה.

במקומות הנכונים. שישקיעו אותו בצפלינים שיכולים לצלם מגבוה ולאתר רכבים, שישקיעו במערכות לאיתור כלי רכב גנובים.

נוצר פה מצב אבסורדי, שהמשטרה משקיעה כסף רב ומשאבים בלאכוף עבירות שימשיכו להתקיים ולא הוכח שהן גורם ניכר לתאונות דרכים, ולכן האזרח צריך לשלם כסף לגורמי צד ג', להלן - שכירי חרב, שיחרפו את נפשם בשטחים עוינים כדי להגן על הרכוש שלך.

50% דרך ל Protection. אני לא חושב שעל כל רכב חייב להתקיים מרדף מסכן חיים, אבל בהחלט חייבים לחקור בדיעבד, איך הרכב נגנב, מאיפה הגיע הגנב, לאן הוא נסע עם הרכב, איפה כדאי להציב מצלמות ולנטר אותן, איך למנוע את הגניבה הבאה, בקיצור, אני בטוח שיש מה לעשות שהם לא עושים. הרי מי שגונבים לו רכב, הולך לקונה אחר, גם אם זה יד שניה, בסוף זה מותרגם לרכב חדש > מיסים למדינה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שוב,אתה מתבלבל וחושב שלכל המשטרה תפקיד אחד.

מצלמות אבטחה זה לא ריאלי כי רוב הרכבים הגנובים כמעט ולא עוברים בכבישים מהירים,ולך תרשת את הערים במצלמות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שוב,אתה מתבלבל וחושב שלכל המשטרה תפקיד אחד.

מצלמות אבטחה זה לא ריאלי כי רוב הרכבים הגנובים כמעט ולא עוברים בכבישים מהירים,ולך תרשת את הערים במצלמות.

אני מאוד תומך בדעתך וגם רשמתי את זה קודם בדיון הזה, משום מה רווחת פה המחשבה שכול עבודת המשטרה זה לחפש רכבים גנובים.

הרכב שלי נגנב ודיווחתי לאחר שעה אחת בערך וכבר דיווחו לי שהרכב כבר אבוד.

ובקשר למצלמות - בכול העולם יש מצלמות מהירות, זו לא הברקה של משטרת ישראל, ובכול העולם אוכפים את החוקים (מלבד מדינות עולם ג׳ וכ׳ו..) וכן, אם החוק אומר ש18 אינץ׳ זו עבירה על החוק, אז זו עבירה על החוק. וזה שבא לך להשים 18 ואתה מתעצבן זו לא אשמת אף אחד, זה החוק וברגע ששמת מידה גדולה יותר אתה עובר עליו ביודעין וברגע שתופסים אותך אין לך למי לבוא בטענות.

וכן - יותר קל לתפוס מישהו עם מידה גדולה יותר או שנוסע 105 באיילון מאשר להיכנס לשטחים ולחפש רכב שכבר פירקו לחלקים

• תוכן חדש...