Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיסקאות "כופר" כאלו מתקיימות מדי יום והמשטרה די מברכת עליהם, גם אם לא במוצהר, שכן זה משפר את הסטטיסטיקה- הצלחות בהחזרת רכבים...

לא מדובר על מבצעי "רמבו" למיניהם, אם כי גם זה קורה, לרוב בשיתוף חברות איתור רכב.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכל אלו שמתקשרים לחזק - מקווה שמישהו יעלה על שביב מידע, שכן לפי מה שהצלחתי למצוא עד עכשיו הרכב כנראה לא עבר לשטחים .

פורסם

הסיכוי שהרכב לא בשטחים הוא אפסי.

אין להם מה לעשות איתו פה,יתכן שהוא פורק בארץ אבל הסיכוי לא גבוה.

הרכב של הבן שלך מזמן בחלקים ולהחזיר אותו זה לא אפשרי,גם עם מתווך.

מתווך יעזור באותו היום שהרכב נגנב,ואז הם ישאירו את הרכב שלם ולא יפרקו,אם הם לא יוצרים איתך קשר ואתה לא יוצר איתם קשר הרכב מתחיל בתהליך פירוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אדריאן,

הנה השירשור של הבחור שגנבו לאחותו את הלאון, הוא יצר קשר עם איזה מתווך, אולי הוא יוכל להפנות אותך למישהו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455589&highlight=%D7%A0%D7%92%D7%A0%D7%91%D7%94+%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

חוץ מהגולף הזו אני מכיר עוד 3 אנשים שנגנבה להם הגולף בשלושה שבועות האחרונים

חסר למישהו חלק?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היום הייתי במשטרה והודיעו לי כי התיק נסגר !!! אתם מבינים את זה ???

רק היום לפני שבוע נגנב האוטו והמשטרה סגרה את התיק כבר ביום שני - אחרי 3 ימים מהודעתי על הגניבה. מה הפלא שחוליות הגנבים מסתובבות בערינו באין מפריע? רק אחרי שאנשים ייפגעו יבינו כאן כי זו אותה תשתית שמובילה לטרור, כמו שקרה בגבול הדרום הפרוץ.

המשטרה עסוקה במבצעי אכיפה ראוותניים בזמן שהאזרחים שומרי החוק ומשלמי המסים חשופים לחלוטין לחיות הטרף.

אזרחים - הגנו על עצמכם בכל צורה אפשרית כי אין מי שיגן עליכם.

פורסם

ומה בדיוק אתה רוצה שהמשטרה תעשה? תלך לחפש את הרכב שלך בכול המדינה? שתכנס לכול כבר ערבי כי נגנבה גולף? אז מה? נגנבים רכבים כול יום, אין מה לעשות, וגם מיליון שוטרים לא יעצרו את זה, אתה לא באמת מצפה שיהיה שוטר בכול פינת רחוב, ושהמשטרה באמת תפקח על כול רכב שזז בכביש, צא מהסרט, תנסה לראות תמונה כוללת ולא רק את המסגרת הקטנה שלך.

לא אומר שהמשטרה צדיקים גדולים, יש הרבה דברים שהם לא עושים נכון, אבל את מעט הקרדיט צריך לתת להם,

ומי שממש לא מאמין שהם עובדים ורוצה לשנות משהו מוזמן להתגייס למשטרה, חלאס, כול שני וחמישי נפתח פה שרשור של גנבו לי אכלו לי והמדינה והמשטרה וכול העולם ואמא שלו אשמים, חלילה וחס לא מאשים אותך ומבין את הסיטואציה שאתה נמצא בה כי גם אני הייתי שם, אבל זה מה יש וזו המדינה ויש גנבים בכול מקום, גם בחו"ל! וכן שם יש משטרה שלפי מה שכול ה"גאונים" רושמים פה הרבה יותר טובה מפה, ואיזה קטע, גם שם גונבים רכבים.

וסתם נקודה אישית - גנבו לי רכב חדש, ח-ד-ש לחלוטין בן חודשיים, בתוך שעה, חניתי בתל אביב בערב, אחרי שעה יוצא ואין רכב, חשבתי שגררו או משהו, אחרי המון בירורים הסתבר שהרכב נגנב, ההרגשה הכי מחורבנת שיכולה להיות, אבל מה נעשה? נמות?!

ונשבע שלא האשמתי את המשטרה לשניה, מה אפשר לצפות מהם? להשים לי שוטר על הרכב?

קח את החיים בפרופורציה, הרכב הזה לא שווה את החיים או העצבים שלך, והוא ככול הנראה מזמן כבר מפורק לחלקים.

פורסם

כשהמשטרה מקבלת כוון חקירה וחשודים פוטנציאליים ומחליטה לסגור תיק אחרי 3 ימים מבלי לעשות דבר, זה לא לשלוח אותם לחפש בכל המדינה או לשמור על כל אוטו.

עם כל הסליחה, זה לא נקרא להתבכיין - אנו משלמים מסים כפולים ומשולשים (,דלק,רכב,ארנונה, רישוי) כדי שהמשטרה תבצע מבצעים יזומים ולעצור את הנגע.

אם גולף זו מכונית מבוקשת במגזר - שישימו פתיונות ומארבים ויעצרו חשודים.

היום מבריחים רכבים או סמים ומחר אמל"ח - זה כבר קרה בעבר.

פורסם

זה הרבה יותר גרוע.

כשלאח שלי נגנב האופנוע מתחת לחלון והוא התחיל לרדוף אחרי הגנבים במקביל לטלפון למשטרה, ענתה לו איזה פוסטמה עם מסטיק ואמרה " תבוא מחר להגיש תלונה. מה אתה רוצה שנעשה מרדף?"

זאת משטרה?

וכשלמחרת הוא הגיש תלונה, הקצין החוקר אומר לו "אנחנו יודעים בדיוק איפה האופנוע שלך אבל אין לנו אישור להכנס (כולה בית צפפה בתוך ירושלים,מרכז העיר) כי זה יגרום לתסיסה.

אז מה?

מי צריך שוטרים לעזאזל?

פורסם

רוצים שיחזירו לכם את הרכב אם יגנב,שימו איתוראן.

תבינו דבר אף אחד לא יסכן את החיים שלו בשביל פח,ברגע שהרכב מגיע לשטחים הוא מפורק אז גם לא יחפשו אותו.

לא משתלם לרדוף אחרי רכבים שנגנבו צריך פשוט יותר להשקיע במניעת הגנבות ולא החזרה של רכבים גנובים.

יש גם אנשים כמו פותח השרשור שחיי בסרט שהרכב שלו אחרי שבוע בשטחים עדיין בחתיכה אחת,תוך חצי שעה הרכב כבר בחלקים אז סוגרים את התיק,הרכב כבר איננו אז אין מה לעשות,מעקבים אחרי חוליות של גנבים זה לא עניין של יום וגם לא של חודש.

וכן למה להרים מרדם שלם אחרי אופנוע? למה לסכן חיים של אנשים? אפשר לשים פה ושם מחסום אבל רק ההתעסקות עם זה עולה יותר למשטרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק,

הגישה התבוסתנית שלך, היא אותה גישה בדיוק שמהשטרה נוקטת בה.

אזלת היד של המשטרה בנושאים אלו מאפשרת לגנבים Business As Usual.

הם לא מפחדים, בדיוק כמו שאנשים לא מפחדים לבצע שלל עבירות אחרות כי המשטרה לא אוכפת, ואם כן אוכפת בית המשפט מוציא בעונש קל אם בכלל. אופנוע, רכב, גולף - הכל אותו דבר - רכוש של אדם שזכותו הבסיסית לקניין נפגעת. הרבה מאוד כסף הולך למשטרה כדי שהם יוכלו להתמודד עם מצבים כאלה. אם צריך 100 מארבים בחודש עם גולף, פאביה ואיביזה - שילכו לעשות כאלה במקום לחפש את עופר ודוד מעשנים גאנג'ה בסלון ביתם.

מה יקרה כשגנב יופתע על ידי בעלי הרכב בזמן הגניבה? חושב שהוא יגיד לו : "אווו, תפסת אותי, מצטער לשמוע (הפרלמנט), אני אלך ואנסה שבוע הבא" ?

כנראה שזה לא יגמר כל כך יפה. ביזיון שהמשטרה לא חוקרת כשיש כוון טוב.

המשטרה מבזבזת את המשאבים והכסף שלה על שטויות. אכיפת מהירות - אלוהים ישמור, בדיחה. רק שמישהו לא ישים ג'אנט 18 כשהכי גדול שמאושר זה 17!!!! Oh No!!!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אריק,

הגישה התבוסתנית שלך, היא אותה גישה בדיוק שמהשטרה נוקטת בה.

אזלת היד של המשטרה בנושאים אלו מאפשרת לגנבים Business As Usual.

Oh No!!!

ברגע שיהיה אישור לירות בנשק חם על גנבים,

אני בטוחה ומשוכנעת שאחוזי הגנבות ירדו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...