Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש טריק ישן {יש את זה אצלי ברכב} לחבר חוט עם כפתור למנוע וברגע שאתה מוריד את הכפתור אי אפשר להניע. שומעים סטרטר אבל לא מניע. מומלץ מאוד לעשות.

תזכיר לי איפה אתה חונה... 8)

משכנתא זה קל

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה נשמע שאתה מעודד גנבה של רכבים למטרת חלפים.

ל'

ממש לא, אני לא קונה, ולא מתכוון לקנות (אפילו שסקודה אוקטביה TDI ידנית נשמע נחמד) רכבים שאיכשהו קשורים ליבואן הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Bait Car! כמו בארה"ב, אני אפילו מוכן להתנדב למשטרה ליחידה כזאת בארץ.

זה אחלה רעיון, למה עד היום הכחולים לא ישמו את זה? או שמיישמים ואנחנו לא יודעים?

פורסם

תרשו לי להגיד:

פכככככככככככככככ...

נראה לך שיש יוזמה כל שהיא? משהו כדי למגר את הפשע בארץ? למה ששוטר יתאמץ אם מתייחסים אליו כמו למזיק?

ולא רק האזרחים, אלא גם המפקדים והפוליטיקאים.

כשאין יוזמה של ממשלות, גם שאר הזרוע הביצועית לא תשתדל יותר מדי...

פורסם
למה לא משתילים מכוניות כפיתיון?

תוך חודש ניתן לצוד הרבה כנופיות שמבריחים למשחטות ולשטחים.

נו, ו?

יעצרו, ישנו לילה-שניים בבית מעצר על חשבון המיסים שלנו ואיזה שופט רחמן בעל נטייה פוליטית מסויימת ישלח אותם חזרה הביתה בתוספת נזיפה במשטרה.

ישראל 2013. כפיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה מכה, גם שלי נגנבה לפני שבוע מחיפה, אתמול רק יצאתי מהישיבת שבעה עליה....

ממה שנראה לי , יש דרישה לרכבי דיזל.... (אצלי הם גם זכו באחלה מערכת ושאר פינוקים...)

ממש ממש משתתף בצערך!

ואם אתה מחפש ושמעת משהו אנא צור עמי קשר בכל שעה של היום

0505739073 בני.

נקווה לטוב!

SCANSPEAK

פורסם

כל אלו שנגנב לכם לאחרונה הגולף - האם זה קרה ליד הבית? בחיפה - שכונות הכרמל? איזו? ביום או בלילה? אילו אמצעי מיגון היו ברכב (אזעקה, אימובילייזר, אחר)? השתמשו במפתח? נפרץ חלון? גיר ידני?

כמה זמן הרכב היה בבעלותכם?

במידה ומישהו מרגיש יותר נוח לדבר על זה בטלפון - 052-9529311

פורסם

שלי נגנבה מתחת לבית ברמות רמז שבחיפה, לא הצליחו לפרוץ את המנעולים, שנהם היו על הרצפה, בסוף שברו חלון, אצלי היה מדובר בגולף SDI ידנית, היתה אזעקה ואימובילייזר, על אותו עקרון כמו הגניבה הזו, בין רביעי לחמישי בשבוע שעבר...

ואתה יכול ליצור איתי קשר גם עכשיו (עובד לילה...)

SCANSPEAK

פורסם
כל אלו שנגנב לכם לאחרונה הגולף - האם זה קרה ליד הבית? בחיפה - שכונות הכרמל? איזו? ביום או בלילה? אילו אמצעי מיגון היו ברכב (אזעקה, אימובילייזר, אחר)? השתמשו במפתח? נפרץ חלון? גיר ידני?

כמה זמן הרכב היה בבעלותכם?

במידה ומישהו מרגיש יותר נוח לדבר על זה בטלפון - 052-9529311

לחבר היא נגנבה מהחניה בחצר(בית קרקע), היא הייתה ידנית, זה קרה בלילה, לגבי אמצעי מיגון אין לי מושג מה שבטוח זה שהם לא השתמשו במפתח שני המפתחות עדיין אצלו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לחבר היא נגנבה מהחניה בחצר(בית קרקע), היא הייתה ידנית, זה קרה בלילה, לגבי אמצעי מיגון אין לי מושג מה שבטוח זה שהם לא השתמשו במפתח שני המפתחות עדיין אצלו.

הם דחפו אולר משופצר לסוויטצ' ומשם התחילה הנסיעה.

כל עוד בעלי רכבים לא ישימו סנדל ומכשיר ששולח הודעה כל פעם שהאזעקה מופעלת אין סיבה שיפסיקו לגנוב רכבים עם חלפים מבוקשים.

יש עוד המון דרכים פשוטות למנוע גניבה אבל הם לא מתאימים לשימוש יומי.

• תוכן חדש...