Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי בגלל שבלמת הרכב הסתובב כמו סביבון.

בכול מקרה גם אם בסופו של דבר הרכב נעצר זה איבוד שליטה, לא צריך להתבייש בזה אלה ללמוד מזה, ולהבין מה הייתה הטעות כדי שזה לא יקרה שוב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
חבל שהDVR מחק את ההקלטה הזאת, אתה גורם לזה להשמע הרבה יותר גרוע ממה שזה היה, אתה מדבר פה על מהירות אפסית שגם עם כתם השמן המוזכר הייתי יכול לבלום ללא שום בעיה.

כשזה קרה לי לפני 20 שנה או יותר הרגשתי נבוך ולא משועשע.

אנשים כמוך מפחידים אותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כל מה שמתואר כאן מחזיר אותי עשרים וכמה שנים לאחור, לתקופה שבה הייתי על קו יפה עפולה.

המוקד היה כביש 73:

ליד גבת ריסס אותי מטוס ריסוס.

החלקתי על כתם שמן ליד הכניסה לנהלל. עצרתי בצד כיון שחשבתי שיש לי בעיה בצמיג, לידי עצרו עוד 3 מכוניות בדיוק עם אותה תחושה.

בין נהלל לרמת דויד רכב שעקף אותי בחורף כיסה אותי במים, לקח לוישרים איזה 4-5 מחזורים כדי להרחיק את כל המים שזרמו מהגג.

וגם בכבישים אחרים - חזרתי באיזה ליל חורף חשוך ממרכז הארץ. בכביש 65 (לפני שהוכפל) היה גשם כה סוחף עד שמצאתי עצמי על השוליים השמאליים של הכביש (שהיה עדיין חד מסלולי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכתבו כאן המון שטויות. השטות הראשונה היא לגבי וילונות. המסקנה הלוגית המתבקשת היא פשוטה:

הנחה: צריך לראות (דויד יום מתהפך בקברו...)

הנחה: כאשר שמים את הוילון לא רואים

מסקנה: צריך להוריד את הוילון

אתה טוען שביום שמש אפשר לראות עם הוילון, אבל ביום גשם אי אפשר, ובלילה אי אפשר וכך הלאה. זה מספיק גרוע כשלעצמו, אבל אני טוען שגם ביום אי אפשר לראות עם וילון. אבל, מה, הרי אפשר לראות, נכון? אבל אפשר לראות טוב עוד יותר בלי הוילון. ככל שאפשר לראות יותר טוב - עדיף. מה קשה להבין? אין כזה דבר לראות מספיק טוב, יש כזה דבר לראות הכי טוב שאפשר. קפיש?

לגבי ההחלקות: לנהג המיומן, השתעשעות בהחלקות בסביבה מבוקרת היא דבר מהנה ואף נשלט, אך יש כאן מספר נקודות לשים לב אליהם: ראשית, הכוונה היא אך ורק לסביבה מבוקרת עם מרווחי ביטחון ולא לכיכרות ופניות בלי מקום. כמו כן, הדברים אמורים רק בהחלקה יזומה לא בהחלקה על "שמן" (ואני משוכנע שה"שמן" הזה אינו אלא פרי הדמיון) או בגלל טעות נהג. זה אגב גם אומר שצריך להיות מיומנים מספיק כדי לדעת ליזום החלקה כמו שצריך, ואז אולי אפשר גם לסמוך עליו שידע לצאת מזה.

ולגבי המהירות הנמוכה והאפשרות לעצור: יש משפט שאומר שהדרך לקצה הכביש בסיבוב היא הרבה יותר קצרה כשהרכב מחליק לצדדים. לנהגים שאינם מנוסים במיוחד בהחלקות יזומות, הערכת המהירות בכניסה להחלקה עלולה להיות שגויה. זה המקור לתחושה של חלק מהנהגים, שהרכב כביכול "מאיץ" תוך כדי החלקה.

זה נכון במיוחד כשרטוב, מפני שאז מרגע תחילת ההחלקה הרכב נכנס למעשה למצב של ציפה. בהדרכה האחרונה שלי למדתי אפילו שעצם זה שהצמיגים רטובים, גם אם הם עוברים על משטח יבש, מקטין את מקדם האחיזה. כשיש זרזי החלקה נוספים, אספלט חלקלק או שיפוע לא מתאים, זה עוד יותר גרוע.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

היום בפקקים הצלחתי להגיע לתחנת הדלק כשמחשב הדרך מצויין שיש לי עוד 0.2 קילומטר לפני שעוברים לאדים (או פשוט מתחילים לדחוף), מבין הפעמים היחידות בחיים שאני יכול לומר שיישות עילאית ככל הנראה איתי.

פורסם

לגבי הדמוי קסנון, שמע, בגשם זאת עובדה הם לא משהו בכלל, אבל בעיקרון ביום רגיל ובלילה רגיל אפשר להסתדר, תלוי עד כמה האור שלך כחול או לבן צהבהב.

לגבי הדמוי קסנון, שמע, בגשם זאת עובדה הם לא משהו בכלל, אבל בעיקרון ביום רגיל ובלילה רגיל אפשר להסתדר

אבל בעיקרון ביום רגיל ובלילה רגיל אפשר להסתדר

אפשר להסתדר

אתה נהג מסוכן לעצמך (מילא) ולסובבים אותך - שזה הרבה יותר חמור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא הובנתי נכון וכנראה שהשרשור הזה יהפוך להטפת מוסר:wink:.

כל אור, ככל שהוא יהיה בהיר יותר (חוץ מקסנון, אבל נראה לי שזה חל גם על זה) ככה הראות תיפגע. אני יכול לומר לך שקניתי פעם פיליפס 4000K ועכשיו ה5000K של הדיאמונד והדיאמונד עושות בית ספר(מבחינת עוצמה!!) לפיליפס "החוקיים" 4000K, כנ"ל לגבי MTEC כלשהו שהיה לי. החסרון היחיד, הוא ראייה גרועה ביותר בגשם, אבל שים לב, עדיין רואים.

ללא ספק זה פורום חשוב מאוד והתגובות חשובות, אבל אם ככה, למה לא לבוא בטענות לזה שמשחיר 4 חלונות שחורים כהים כהים, אורות דמוי קסנו סיניות(יש לי תחושה שאור דמוי קסנון סיני גרוע יותר מאור דמוי קסנון של חברה גרמנית איכותית)ן וג'אנטים בשקל של אוטו דיפו שבבור אחד הם נשברים?.

חן, הטענה שלך גם נכונה, אבל כל עוד רואים, זה לא קריטי בעיניי.

הדבר היחיד שמצאתי כחסרון לוילון אחורי זה: בלילה כשיש אדים, אין הבדל אם יש שמשה אחורית או לא, כנ"ל לגבי גשם חזק בלילה, אבל סביר להניח שזה בגלל האדים, זהו.

הסיכויים שאתה לא תראה בוילון אחורי שלך בלילה זה אם אתה חונה במקום חשוך מאוד, ללא אור בכלל.

כל רכב חדש צריך להגיע בעיניי עם חלון שחור מאחורה ובצדדים.(מבפנים כאילו אין חלון שחור וזה הטוב). מצחיק שמציבושי לנסר מגיעה ואחרות לא.

פורסם

עוצמת האור של מנורת קסנון טובה פי כמה ממנורת הלוגן.

הבעיה עם קיט קסנון סיני (פרט לאיכות הגרועה) היא הסינוור החזק שנוצר עקב חוסר התאמה של העדשה \ רפלקטור לקיט.

לגבי ג'נט סיני כבר הוסבר לך בשרשור אחר, אם הספקת לשכוח תריץ חיפוש, עמוס זוכר הכל.

פורסם

לא נתחיל את הדיון שוב באמת, אבל עצם זה שאין לג'אנטים סיניים אתרי אינטרנט זה אומר הכל... למה לא ממליצים על צמיגים סיניים בכלל ומזהירים? אותו דבר לגבי ג'אנטים.

פורסם

כן, אין ספק - הקשר הברור בין עמידות הג'נט לאתר האינטרנט שלו אומר הכל.

שמע, אתה יכול לקבל את מה שאומרים לך, ולהבין.

או.. שלא.

פורסם

עוד לא שמעתי דברים חיובים על ג'אנטים סיניים...לפני שאתה תוקף אותי, אני הכי אוהב ג'אנטים שבעולם והרעיון לקנות עוד היה לפני שנתיים ומשהו, כשהוצאתי רשיון. אחר כך הבנתי שזה דבר בטיחותי מדי.

פורסם

וואו היום היה פשוט הזוי!, למרות שעשיתי יום ביתי עם החברה, רציתי לקפוץ רגע לסופר לקנות כמה דברים, שוקו ושטויות כאלה, היה אמור לקחת 20 דקות הלוך חזור, לקח שעה ו20 דק ובינתיים בבית, האישה נרדמה וירד החשק 8).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

עצה שלי תוריד את כל הדוואין הזה וסע סטנדרטי.

יוצא לי לפעמים להכנס לחניית חצץ של כמה פאבים, אני מפחד פחד מוות שיצא לי מסטול מאיזה שדה-ראייה מת.

ואני עם חלונות רגילים ותאורה רגילה.

הכל טוב ויפה בשיפורים, עד שהם פוגעים בבטיחות.

פורסם

Japanese Engine הרגת אותי :-D

בכל אופן היה באמת סיוט היום, עוד יצאתי בזול כי אני גר קרוב לעבודה, אבל היו פקקים מזוויעים בכל הארץ, ללא קשר גם תשתית הכבישים שלנו לא עומדת בסערה ונוצרו בורות פשוט ענקיים, נכנסתי לבור כזה ואני אומר תודה שהרכב בסדר ולא קרה כלום.

באמת צריך לצמצם את הנסיעות בימים כאלה כמה שיותר!

• תוכן חדש...