Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאין קול ואין עונה בפורום תמיכה של hwzone, אני אנסה את מזלי כאן :wink:

ש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר).

אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\

הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות.

ספסיבה רבה.

פורסם

אם אתה עם תקן N - בדוק אם אתה נמצא על מהירות של 300MBPS. אם כן, יכול להיות שכרטיס הרשת שלך לא תומך במהירות הזאת בצורה מושלמת. פשוט במאפייני כרטיס הרשת, תוריד אותו ל 20MHZ במקום 40/ AUTO וזה אמור לפתור את הבעיה.

תבדוק אולי יש דרייברים עדכניים יותר לכרטיס הרשת.

1.jpg

2.jpg

פורסם

אני אחסוך לך מתן פתרונות מייגע כמו תנסה ככה ותנסה ככה, כי כשזה נוגע לראוטרים זה בד"כ לא עובד.

תתקשר לספקית ואחרי שהם יגלו ש"אין שום בעיה" תתפלא ליראות שהבעיה נפתרה, בכל מקרה תדרוש להחליף את המודם ללא עלות.

פורסם

כשהחלפת ראוטר החלפת גם ספק כח?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חגי, אני אנסה את מה שאמרת, ועל הדרך ננסה גם להוריד קצת את המחיר של האינטרנט שלא השתנה כאן כבר שנתיים.

אמיר, הספק הוא חדש, הוא בא בערכה של הראוטר.

• תוכן חדש...