Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשות אבא שלי שברולט מאליבו 2.4 משנת 2011 מליסינג.הוא נוסע כל יום 300 קילומטר ועוד חודש הגיע הזמן שיחליף-

הוא אמר לי שיש לי אפשרות בחירה-מאזדה 6 2013 הדגם הפשוט ביותר או שברולט מאליבו 2013 שאמורה להגיע בעוד כמה חודשים לפי מה שהבנתי,השאלה שלי אליכם-האם כדאי לחכות ולהחליף למאזדה 6 שהיא יותר קורצת לי ? או שברולט מאליבו ?.

תודה לכל העונים!

תיקון:- האם לחכות כמה חודשים ולהחליף לשברולט מאליבו או כבר בחודש הבא להחליף למאזדה 6? האם מקבלים את כל הפרטים שיש על הרכב כגון:מצלמת רוורס גלגלי מגנזיום 17 אינטש ועוד מליסינג?.

פורסם

חשוב מאד מאד שהרכב יהיה נוח ויהיה לו שיוט נעים ושקט בכביש 6 במהירות 130 קמ"ש.

שוב אני מציין שהרכב יסע כל יום 300 קילומטר ומאד חשוב הנוחות של הרכב-המאזדה 6 מצטיינת בנוחות ?

פורסם

המאליבו החדשה עדין לא הגיעה ככה שאי אפשר לבקר אותה לעומת מאזדה 6 החדשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה לא נכון שאין פרטים על מאליבו החדשה. תחפש ב-GOOGLE - יש כבר סקירות בחו"ל. לדעתי האישית, מאזדה 6 לא הייתה ועולם לא תיהיה ברמה של מאליבו. אין כמו נוחות אמריקאית. מה שלא תגידו.

פורסם
נכון צודק,האם כל הפרטים שרשומים על המאזדה תקפים גם בליסינג?.כגון מצלמת רוורס גלגלי מגנזיום וכו,..?

אכן כלולים בדגם הבסיסי, באתר של מאזדה ישראל אפשר לקרוא את המפרט המלא וגם לעיין בקטלוג.

פורסם

לדעתי שנייהם תמורה טובה לכסף,

אני נסעתי בביואיק חדשה 2.4 והאוטו היה עגלה, לא זז.

אם זה אותו המנוע ואותו המשקל אז כדאי לבדוק הנתונים שלו, המאזדה על הנייר דיי מבטיחה.

אתה יכול לבקש את המאזדה לנסיעת מבחן, אם תתרשם לטובה תקח. אחרי הכל רכב יפה מאוד, בא דיי מאובזר.

רק תתכונן שיהיו עוד המון כאלו על הכביש.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...