Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ההורים החליטו לפנק את עצמם ברכב חדש שנת 2010.

הרכב הגיע מחברת ליסינג בהנחה, בבדיקה לא נמצאו בעיות והוא עבר טסט השבוע (על ידנו) באופן חלק כמו שנכנס ככה יצא.

הרכב טופל כראוי לפי מרווח הטיפולים המומלץ לפי ספר הרכב.

למרות זאת, אני לא סומך על חברות הליסינג שטיפלו ברכב כמו שצריך ושמו את השמנים והנוזלים המומלצים.

לכן אני רוצה לדעת איזה שמנים ונוזלים מומלץ להחליף ברכב.

נסעתי השבוע לאוטודיפו וראיתי בערך 10 חברות שונות של שמנים. אין לי מושג איזה חברה מומלצת, כך שמעבר לסוג השמן אשמח לחברה טובה במחירים שפויים.

מעבר לזה, אשמח בכללי לדעת איזה דברים מומלץ להחליף ברכב שהגיע מהשכרה ואמור לשרת אותנו עוד עשור.

תודה,

אביב.

פורסם

תזכיר לנו בבקשה רק מהיא הצמיגות המומלצת על ידי היצרן? לגבי איזה שמן לקנות? כל עוד מדובר בחברה טובה ומוכרת אתה בסדר גמור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הרכב טופל כראוי לפי מרווח הטיפולים המומלץ לפי ספר הרכב.

לכן אני רוצה לדעת איזה שמנים ונוזלים מומלץ להחליף ברכב.

זאת הדרך הנכונה לאחזקת רכב. טיפולים מסודרים על פי הוראות יצרן בלבד. אין צורך להשתגע ולנסות להחליף חלקים/נוזלים בלי הרף.

נסעתי השבוע לאוטודיפו וראיתי בערך 10 חברות שונות של שמנים. אין לי מושג איזה חברה מומלצת, כך שמעבר לסוג השמן אשמח לחברה טובה במחירים שפויים.
שמן מנוע בצמיגות של 5W30 בתקן SM לפחות מחברה גדולה ומוכרת.

מעבר לזה, אשמח בכללי לדעת איזה דברים מומלץ להחליף ברכב שהגיע מהשכרה ואמור לשרת אותנו עוד עשור.
הדבר הראשון שמומלץ לבדוק ולהחליף מבלי קשר לטיפולים השוטפים זה הצמיגים המורכבים על הרכב כולל הרזרבי.
פורסם

חובה להקפיד על שימוש בנוזל קירור ושמן לגיר האוטומטי -מקורי בלבד של החברה,אלא אם אתה מחפש צרות.

חובה להקפיד גם על שימוש בשמן מנוע סינתטי מלא ואיכותי בצמיגות 5W30.

אם יש לך ספר רכב כתוב שם בדיוק מה לעשות בכלח טיפולך- רצוי לעשות טיפול לפי המוקדם מבין השניים זמן או ק"מ.

למשל: לפי ספר הרכב טיפול של שנתיים כולל החלפת נוזל בלמים+מצתים פרט להחלפת שמן,מסנן שמן ומסנן אוויר.

טיפול 3 שנים כולל החלפת מסנן דלק+החלפת נוזל תיבת הילוכים אוטומטית פרט לטיפול שגרתי.

לאחר 5 שנים או 90,000 יש להחליף נוזל קירור למקורי בלבד.. וכו'..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...