Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי שאלה לגבי האורות בלימה של הרכב שלי

טויוטה קורולה 2001 אוטומטית GLI

השאלה היא שמתי לב בכפתור של האיתות שאני מדליק את האורות זה נמצא על מצב OFF

אם אני משאיר את זה פשוט על OFF ומתחיל נסיעה האורות הבלימה לא נדלקים בלחיצה על הברקס ?

או שאני צריך לשים את זה על הקו הזה שבציור שבא אחרי ה OFF כדי שהאורות מאחורה ידלקו ואם לא אז מה זה הקו הזה ?

zwy4uizjrmya.jpg

פורסם

בטוח שמדובר באורות בלימה?

אורות הבלימה צריכים להיות מופעלים בלחיצה על הדוושה בכל מצב של הכפתור (לפעמים אפילו בסוויץ' סגור).

נשמע כמו תקלה או קומבינה מסוכנת במערכת החשמל.

:turn-l:
פורסם

אז רגע פנסי הבלימה צריכים להיות דולקים בכל מצב ?.. גם שזה על OFF ?.

אז למה רשום מצב 1 אורות חניה , אורות. אחוריים תאורת לוחית רישוי ותאורת לוח המחוונים

מה זה מצב 1 ? שזה כביכול על OFF ?

שמתי לב עכשיו

שאני שם את זה על הפס הפנסים מאחורה נדלקים שהרכב על סוויץ'

אז כאילו עד עכשיו שהיתי נוסע היתי נוסע בלי האורות בלימה ?.. כאילו חייב תמיד לשים את זה על הקו ?

פורסם
גם כשאתה נוסע ביום, בקיץ/בעיר בלי להדליק אורות, פניסי הבלימה צריכים לפעול.

אז למה בעצם שהעלתי את הידית לקו - שבא אחרי ה OFF הסתכלתי על הפנסים מאחורה וראיתי שהם נדלקו ?

פורסם
אז למה בעצם שהעלתי את הידית לקו - שבא אחרי ה OFF הסתכלתי על הפנסים מאחורה וראיתי שהם נדלקו ?

אלו פנסי דרך/חנייה אחוריים. אורות הבלימה דולקים רק כשלוחצים על דוושת הבלם.

(יש טעם לשאול טרול אם הוא טרול?)

:turn-l:
פורסם

אורות בלימה פועלים רק כאשר לוחצים על דוושת הבלם. אם אתה מסתכל מאחורה לבדוק שהם פועלים הרי שמישהו צריך לשבת בכסא הנהג וללחוץ על דוושת הבלם.

ידית האורות מפעילה את אורות החניה, אורות ראשיים, אורות אחוריים (ואין קשר לאורות בלמים) , תאורת מספר, אור ערפל אחורי.

נעול.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...