Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, מזה זמן רב יש לי בעיות עם תיבת הפיוזים ברנו סניק שלי

אני מחפש את המקט של הרכיב כדי לברר הזמנה מחול , בארץ לא הצלחתי למצוא משומש

זוהי תיבת פיוזים שנמצאת תחת מכסה המנוע , הרכב שלי הוא רנו סניק 2 שנת 2004 , מנוע 2000

מישהו יכול לעזור ?

פורסם

כבודו מוכן לתאר מהי הבעיה עם קופסת הפיוזים? דווקא הקופסה היא שעושה בעיות?

לפני הקפיצה הקטנה לחו"ל, ניסית לברר כמה עולה קופסה כזו בישראל? איפה חיפשת?

סביר להניח שאם אתה רוצה רק קופסה - תמצא כזו אפילו בפירוקיה במחיר נוח. אבל הנזק שתעשה בעבודה לא מקצועית לכל חיבורי החשמל שעוברים דרכה יהיה יקר.

גם אם תתעקש להחליף רק קופסה , ותמצא קופסה אחרת- לא תצליח.

קופסת הפיוזים בסניק משנים אלו היא בכלל לא בתא המנוע.

תסתכל על תא האחסון הקטן מעל רגל שמאל. הוא מתפרק ומאחוריו הקופסה.

אָה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מניסיוני הדל עם הרכב שלי מזה 3 שנים , כבר היה לי מקרה של קצר בתיבת פיוזים שיושבת מתחת למכסה מנוע ולא זו שאתה מדבר עליה מתחת להגה , כל החשמלאים היקרים (תרתי משמע ) טענו שיש להחליף את התיבה שהיא מקור לצרות ברנו סניק וביקשו 1000 ש"ח על התיבה לפני עבודה , היה צדיק אחד בירושלים שהמליץ קודם להחליף צמה (150) ואם לא יעזור תיבה תעלה עוד 400 לפניי עבודה , אך לצערי אני כבר עברתי לצפון והרכב דיי מושבת , ניסיתי להשיג את החלק בארץ (משומש ) אך ללא הצלחה , ומי שכן מצא לי רצה 800 ש"ח לפני כלום , מה זה המחירים האלה ? בחול מצאתי דרך איביי ב120 דולר , הלוואי שיהיה מישהו בארץ שיש לו את החלקים , אני הראשון שישמח

פורסם

בית הפיוזים שנמצא בתא הנהג מכיל בתוכו מחשב .לכן המחיר שלו יקר.אבל ניתן לקנות מפרוק בלי המחשב שזה מחיר של 200 עד 300 שח יש לי כזה של מגאן יכל אולי להתאים .צריך להשוות בנהם.

פורסם
שלום רב, מזה זמן רב יש לי בעיות עם תיבת הפיוזים ברנו סניק שלי

אני מחפש את המקט של הרכיב כדי לברר הזמנה מחול , בארץ לא הצלחתי למצוא משומש

זוהי תיבת פיוזים שנמצאת תחת מכסה המנוע , הרכב שלי הוא רנו סניק 2 שנת 2004 , מנוע 2000

מישהו יכול לעזור ?

יש כמה בתי נתיכים ברכב אז אם תצלם תמונה של החלק ותן לי מספר ביצה או שלדה אני אתן לך מקטים

• תוכן חדש...