Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק כמו שכולם קוניים אייפון.

יש סיבה? המכשיר ממש לא שווה את זה אבל עדיין - תמצא פראיירים שיקנו ב 5000 ש"ח כשיש לך זולים הרבה יותר וטובים הרבה יותר מכל בחינה.

ככה עם רכבים, יש לי דוד שלא יורד מהונדה, הוא ישלם 50 אלף שקל יותר על אקורד ולא יקנה משהו אחר, כי זה הונדה.

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק מה שקורה עם טויוטה אייגו, המחיר שלה גבוה בהרבה מהכפילות "הצרפתיות" שלה ולמרות זאת ממשיכים לקנות אותה בגלל השם, כשטכנית האחיות הצרפתיות שונות ממנה רק בעיצוב.

דיברתי על זה פעם עם מישהו שחיפש לקנות רכב מיני והתעניין באלטו. הצעתי לו לבדוק את ה107 לפני והוא ענה שהוא לא סובל רכבים צרפתיים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הדיון הזה קצת משונה. מותגים זו לא המצאה ישראלית וחולשה אליהם היא כמעט חלק מובנה בטבע האנושי ולא לחינם חלק נכבד מתקציבי יצרנים כבדים ולא רק בתחום הרכב נועדו לשמר ולטפח מוניטין.

פורסם
א) כי לישראלים יש זיכרונות גרועים מתוצרת אירופה.

ב) כי לישראלים יש זיכרונות טובים מתוצרת יפן/ד.קוריאה.

ג) כי לישראלי המצוי לא מצוי כסף/זמן/כח/עצבים לטפל ברכב "לפי הספר", קורולה תסבול את זה, תוצרת VAG לא.

ד) לגבי הצורך - הרוב המכריע צריך להגיע מ-A ל-B במינימום כאב ראש והוצאות. את זה לרוב תמצא במאזדה/טויוטה/מיצובישי/סוזוקי/יונדאי/ניסן משעממות.

ה) שוב פעם - ישראלי שאין לו כ"כ כסף מיותר (הודות לממשלה האנטישמית שלנו :evil:) יילך על בטוח, ולא יהמר על משהו שלא מכיר, אפילו אם זה יציע לו יותר דברים שמדליקים מנורה בלחיצת כפתור, המכונים "איבזור".

אם היה לי צורך וכסף עכשיו לאוטו חדש - כנראה שהייתי בודק קודם כל את סוכנויות טויוטה/הונדה/ניסן/מיצובישי/יונדאי והייתי מתרחק מההיצע של רנו/פיאט/VAG/PSA בדיוק מאותן סיבות שרשמתי למעלה. הייתי מפסיד? אולי. אבל אם ארצה להמר, אמלא לוטו או משהו.

ישראלי ממוצע :lol:

פורסם
אני באמת שואל את עצמי מה הקריטריונים של הישראלי המצוי ( לא חבר בפורום ) כשהוא בא לקראת קניית רכב חדש?

אני מבין את השאלה, אבל זו היתממות לשאול למה אנשים נצמדים למותג בעת רכישת רכב. הרי ככה מתנהל העולם המסחרי, לאו דווקא בענף הרכב. הדוגמא הכי קלה - מה יש בקוקה קולה שאין במשקאות אחרים? מיתוג, מיתוג ושוב מיתוג שהופך את המשקה לדומיננטי לאין שיעור בשוק המשקאות הקלים בכל מקום בגלובוס.

גילוי נאות ,אני נוהג על סיאט לאון ולא מעט פעמים אני מוצא את האנשים שואלים אותי למה לקנות סיאט במחיר של מאזדה/טויוטה/פורד, אתה פרייאר.

אנשים שמרוצים ממותג מסויים ישמרו לו אמונים וזה די טבעי. אם אני אציג בפניך שתי מכוניות, אחת סיאט לאון והשנייה זהה רק שאני אשים לה סמלים של "אוטו נחום" - מה תבחר? ידעתי :-D

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אל תשכחו את עניין המכירה והביקוש, לדוגמא: מאזדה 6 חדשה תעלה כמו פורד מונדאו חדשה, אבל כעבור כמה שנים ההבדלים במחיר יהיו כמעט 100%, אפילו אם בשתי המכוניות רוב המכלולים זהים והאמינות (לדעתי) אותה האמינות.

אבל, למכור מאזדה יהיה יותר קל ויותר ביוקר מלמכור פורד בגלל תופעת העדר.

במחיר שקניתי את המאזדה שלי, יכולתי לקנות מונדאו צעירה ממנה בשנה אחת ואוליי אפילו בשנתיים, אבל המכירה בעתיד תיהיה יותר קשה.

גילוי נאות: אין לי העדפה מסויימת לארץ מוצא, אבל כן חשוב לי מכירה בעתיד.

• תוכן חדש...