Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיכן נעלמו כל חובבי הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי היה בערד ראלי. אמיתי, רשמי, עם כמה קטגוריות (RZR, 2*4, 4*4, ג'יפ), עם הכוונה משטרתית, כרוז אינפורמטיבי, ואווירה טובה.

רק חובבי הרכב, שתמיד מתלוננים שאין בארץ מירוצים, ואין ואין ואין, נעדרו. למעט כמה מאות בודדות של מקומיים ואולי כמה עשרות בודדות של נוספים שבאו מרחוק, אתם - חובבי הרכב, שיוצאים למסעות טיול בארץ בקבוצות, לא הגעתם.

מדוע? הרי יש ערך כה רב לתחילת תרבות מוטורית בארץ, וזה בנוסף לפאן של הארוע. שיירות בשבת כן, מירוצים אמיתיים בשישי לא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היית צריך לפרסם את זה לפני ההתרחשות, עכשיו מאוחר מידיי.

בעצם, מי שלא ידע על כך, אולי הוא לא (מספיק) חובב רכב :?.

אני כלל לא שמעתי על האירוע וחבל שכך. אם האירוע היה מפורסם יותר, משווק יותר אז גם היית רואה יותר קהל בלי קשר להארדקור

או לא. לא חייבים להיות משוגעי רכב או חובבים מושבעים, גם לאנשים רגילים שאוהבים מידי פעם לראות רכבים ומירוצים מגיע וזה אומר

פרסום יותר מאסיבי, מה רע בזה? חבל שהוא לא קיים.

פורסם

איפה הפרסום?

כמו בעסק, 50% פרסום חזק, ללא פרסום כולם היו נשארים רעבים.

אני גר בדרום, הייתי כמה פעמים במנחת בערד, יש מצב טוב שהייתי בא עם כמה חברים אם היה פרסום.

פורסם

הייתי בארץ פעמיים בראלי.

פעם ראשונה היה חלש, ניסיתי שוב ולא היה שינוי, פשוט משעמם.

אחרי שאתה רגיל לראות את המקצים בחו"ל התחרויות בארץ נראו לי כאילו התרחשו בהילוך איטי.

ברגע שנהג בולם לפני קפיצה, לא גדולה אגב, כדי לא לשבור את האוטו כי אין תקציב (ממש לא מאשים אותו) זה ממש מבאס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש כאן תת-פורום של ספורט מוטורי, ואלי המנהלים יכולים באמת לדאוג שכל ארוע כזה יפורסם גם בכללי.

שמלוב - נכון שזה לא כמו חו"ל, אבל אם לא נתמוך זה גם לא יהיה...

פורסם

אני אשמח להגיע לארוע כזה!

חבל שאף אחד לא פרסם את קיומו. לא במגזין אוטו, לא בעיתונות, לא ברדיו, ואפילו לא באתרי האינטרנט.

אפילו לא נפתח נושא בפורום רכב כללי...

אולי בפעם הבאה?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

מה זה אומר על עיתונות הרכב בישראל?

עד עכשיו לא מצאתי ציוץ על התחרות הנ"ל.

האם זה פחות חשוב מליסינגומטית חדשה?!

לדעתי, תעודת עניות למגזיני הרכב למיניהם (וזה כולל גם את ynet, walla ושות').

מדוע לא ראינו אף לא כתבה אחת בנושא?

נמתין לתגובות חברי הפורום אשר עוסקים בתחום (רוני, קרמבו, אוהד?).

פורסם

כמו שכולם אמרו , אין פרסום ולא היה אפילו מקצת ממנו.

שקראתי שהיה כזה התפלאתי איך אני שמשוטט בכל כך הרבה פורומים, לא ידעתי על כך.

בהחלט הייתי שמח להגיע ולצלם את האירוע, בייחוד - שביום שישי שבת האחרון חיפשתי אטרקציות מיוחדות.

פעם הבאה תנו דגש על הפרסום.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

גם אירועי הקרטינג, שהיו בפתח תקווה בשבועות האחרונים, לא זכו לפרסום רב.

אומנם בארוע הראשון היו כמה מאות אנשים לדעתי, אבל בפועל כמעט אף אחד מהציבור הרחב לא ידע על זה.

אני סיפרתי על זה לדי הרבה מכרים שמתעניינים בתחום, וכלל לא שמעו על זה שיש ארוע כזה.

באופן כללי, יש פרסומים כאן בפורום הספורט המוטורי, אבל הם מועטים, וגם די קשה לפעמים להבין מי נגד מי שם בכלל

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני גר בעיר קרובה לערד, אם רק הייתי שומע שיהיה ראלי הייתי מגיע. כמוני יש עוד כמות לא מבוטלת של אנשים שאני מכיר. חבל שלא פורסם.

פורסם

אז יש עכשיו מטלה למנהלים - לקדם ספורט מוטורי על ידי הפניה מהפורום הכללי לפורום המתאים, כל פעם שיש ארוע מסוג זה.

באמת חבל, חשבתי שיותר יודעים על האירוע. נדמה לי שהיה איזה אייטם בערוץ 1 - זה לא מספיק? ;-)

בינתיים, קבלו כמה תמונות מייצגות מהאייפון שלי (שימו לב לאימפרזה המרחפת :-) )

IMG_3714[1].jpg

IMG_3719[1].JPG

IMG_3707[1].jpg

• תוכן חדש...