Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי קודנית באוטו, ולאחרונה מדי פעם האוטו לא מניע (כלומר, הוא מניע לרגע ונכבה מייד) בליווי סמל של מפתח צהוב בלוח השעונים.

אני תוהה האם זה נגרם מבעיה בקודנית (שהותקנה כמובן בעקבות דרישת ביטוח מלפני מספר שנים, לא בא עם האוטו) או באימובילייזר שיתכן וקיים במפתח האורגינלי.

תודה.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

תודה.

מפורום של B5 ראיתי שזה כנראה בגלל שהבטריה של השלט חלשה, אני אתחיל מלהחליף ונראה... לא שווה להגיע למוסך בשביל זה.

פורסם

אוקי, החלפתי לבטריה חדשה מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה.

מה יכולה להיות הבעיה...? הקודנית? האם תקלה בקודנית שהותקנה באופן חיצוני גורמת לנורת המפתח לדלוק?

פורסם

שלום,

עד כמה שידוע לי , סימן של מפתח בלוח המחוונים קשור לצ'יפ, שנמצא בתוך המפתח .

יש לך מפתח רזרבי ?!

במידה וכן, נסה להניע איתו ובדוק אם התופעה חוזרת .:-)

אלי.

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

טוב, הבנתי שהאימובילייזר לא קשור לבטריה של השלט.

האם הקודן שמותקן אצלי גם מחובר למערכת האימובילייזר של הרכב, או שהוא מונע הדלקה בצורה אחרת?

כלומר, כאשר הקודן "מופעל" (מקוד שגוי למשל), האוטו פשוט לא מניע. זאת לעומת הבעיה שלי יש, שבה הוא מניע ומיד נכבה. אז אני לא חושב שתקלה כזו בקודן תגרום לתופעה שיש אצלי.

אבל אם הקודן מחובר גם לאימובילייזר, זה יכול לקרות.

האם באופן כללי זה המצב? או שזה משתנה לפי הסוג?

• תוכן חדש...