Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מהעבודה חיפש מצלמה, ואני ברגע ספונטני הצעתי לו את שלי (קנון 500D), זרקתי מחיר כי ידעתי שהוא לא ישלם מחיר שכזה,להפתעתי הוא הסכים, ואת האמת לא תכננתי למכור אותה :lol: (נמכרה ב600 פרנק), אחרי הרבה חושבים מה נקנה, טלפון לידידה שבדיוק קנתה את ה5D MK3, לשאול אם יש לה משהו בשבילי, כמה טלפונים והופ נמצאה הכלה, קנון 5D MK1, אם 10 אלף תמונות בעברה, והמחיר? 500 פרנק.

מחר אני הולך לאסוף את המצלמה, ואולי גם להפתנק באיזה עדשה אם האישה לא תהרוג אותי על הדרך.

והנה מספר תמונות פרידה שצילמתי איתה לאחרונה :cry::cry:

os.jpg

na.jpg

we.jpg

i.jpg

em.jpg

IMG_95521.jpg

פורסם

האישה תעשה בעיות כי ה100 פרנק האלו לא הולכים אליה :lol:

סתם סתם, האישה מפרגנת מאוד, והיא מצאה לי דיל באינטרנט של ה5D MK2, אם זוג עדשות, ועוד במחיר יחסית טוב (2000 פרנק), ואפילו הסכימה לתרום כספית, אבל אני לא מוכן לזה, היא תרמה לי מספיק :roll:

פורסם

אני מריח שאתה הולך לתרום בחזרה , אולי ... טיול למדגסקאר לחודש או משהו כזה כדי שהאישה תוכל לחוות את דעתה המקצועית בעיניין המצלמה. :wink: אופנוע לא מגיע ברגל ידידי :-D .

Gn'f'R

פורסם
אני מריח שאתה הולך לתרום בחזרה , אולי ... טיול למדגסקאר לחודש או משהו כזה כדי שהאישה תוכל לחוות את דעתה המקצועית בעיניין המצלמה. :wink: אופנוע לא מגיע ברגל ידידי :-D .

:lol::lol::lol::lol::lol:

ריבאונד יפה.

תתחדש! אני מקנא בך קצת :wink:

פורסם
האישה מפרגנת מאוד, והיא מצאה לי דיל באינטרנט של ה5D MK2, אם זוג עדשות, ועוד במחיר יחסית טוב (2000 פרנק), ואפילו הסכימה לתרום כספית, אבל אני לא מוכן לזה, היא תרמה לי מספיק :roll:

רק לי מונל תרומה נשמע צורב כאשר מדברים על זוגיות? אלא אם כן אתם לא נשואים ולא מנהלים משק בית משותף.

פורסם

נשואים, אבל היא מרוויחה יותר ממני לבנתיים, והיא רוצה לעזור לי לממן את התחביבים שלי, משהו שאני לא מוכן, לא משנה שהכסף משותף, את התחביבים שלי אני ממן לבד, או יותר נכון מנסה :lol:

אני לא אהוב לקחת כסף מאשתי או מההורים שלי או שלה, בשביל התחביבים שלי, ואם אני לוקח כסף (לא קרה) אז אני מחזיר את הכסף :-D

• תוכן חדש...