Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

רציתי לדעת איך המגבר מונבלוק של SUNDONW?

הוא אמין ? הוא נותן תוצאה טובה?

תודה מראש

מדובר במגבר מבית טוב

הוא מגבר קטן וחזק שיתן לך תוצאה טובה.

פורסם

תביט בחתימה שלי

אני רץ עם המונובלוק הזה כבר איזה 3 עד 4 שנים אולי יותר

מונובלוק נהדר שמוציא קצת מעל ה300 וואט RMS ב4 אוהם, נקי מאוד, שולט נהדר באלמנטים שהרכבתי עליו.

היה לי עליו סאב SA10 של סאנדאון שמוצהר לספוג כפול ממה שהמגבר הזה מסוגל לספק והוא הרים אותו יפה מאוד, מדויק מאוד.

רק שהלך לי מצבר אחרי בקושי שנתיים :-D

היום אני מרים עליו סאב של DD מדגם LE-08 והוא עושה עליו עבודה נהדרת. - הסאב הוא 8 אינטש ומוצהר לספוג עד 250 וואט.

יש אנשים שהיו בטוחים שיש לי 12 אינטש ברכב והוא בכלל עובד בין 40 ל60 הרץ :-P

מגבר שאני ממליץ עליו בחום, יש לו גם קרוס אובר נהדר כולל סאב סוניק (אתה יכול לחסום את הסאב בפילטר בנד פאס) וכל הקרוס כולו בסלופ 24 (דרגה רביעית) שהוא בחירה נהדדרת לעבודה עם סאב וופר - בעיניי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלצ'קו

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...